Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот Teo » 13 мар 2013 20:40

niki87 написа:Изображение

ти гледаш ли топката къде е бе, свали сините очила моля те : :shock:

wsxedcrfv

Re: Можеше ли Левски честно да спечели срещу старшата на Литекс

Мнениеот wsxedcrfv » 13 мар 2013 20:40

Венелин написа:Левски си спечели напълно редовно. Ако имаше съмнение за отменен нередовно гол, това беше гола на Бибишков срещу ЦСКА.

+1914

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 13 мар 2013 20:41

Teo написа:
niki87 написа:Изображение

ти гледаш ли топката къде е бе, свали сините очила моля те : :shock:

През твоите червени така ли се вижда?

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Е това е тумора на българския футбол!Видяхте ли го?

Мнениеот bnborisov » 13 мар 2013 20:41

track.and.field написа:Изображение В момента на паса съм го спрял. Защо не бъдете обективни ? :geek: САМО ЛЕВСКИ, ОЛЕ !

искаме момента на удара, от тук ясно се вижда че топката е вече центрирана

5EV
Контакти:

Мнениеот 5EV » 13 мар 2013 20:41

Супер смях .Ама хората гледат,даже и истинските левскари умират от срам ,без съдийска подкрепа отбора е много зле.Аз лично съм фен Ботев Пловдив и нямам желание отборът ми да иде в Европа и да падаме от Сараево или Мура и прочие други посредствени отборчета

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 13 мар 2013 20:42

Аман от разбирачи.За мен гола на Литекс е НЕРЕДОВЕН.Явно ви харесва да плюете ама ако погледнете ситуацията ще видите че има засада.Ама ви е по - гот да плювате.Давайте плювайте и Левски и Михайлов и Б.Борисов.Българите обичаме да плюваме.

Потребителски аватар
ranso
Контакти:

Мнениеот ranso » 13 мар 2013 20:43

Ето защо Ахмед Ахмед отменил гола на Литекс

Защитникът на Литекс Николай Бодуров разкри какво е казал съдията Ахмед Ахмед на играчите на терена при отменения гол на ловчанлии в продължението на мача за Купата на България с Левски, завършил 1:0 за домакините. Арбитърът е обяснил на футболистите, че е отсъдил фаул на халфа на гостите Александър Цветков срещу нападателя на "сините" Базил де Карвальо.

"Аз такова нещо не съм виждал. Първо отменя гол, после го зачита и накрая отново го отменя. Като го питахме какво стана той каза, че е свирил нарушение на Сашо Цветков срещу Карвальо", обясни Бодуров.

urkoto

Мнениеот urkoto » 13 мар 2013 20:43

brossy написа:Аман от разбирачи.За мен гола на Литекс е НЕРЕДОВЕН.Явно ви харесва да плюете ама ако погледнете ситуацията ще видите че има засада.Ама ви е по - гот да плювате.Давайте плювайте и Левски и Михайлов и Б.Борисов.Българите обичаме да плюваме.

Абе шефче, ти ако погледнеш повторението ще видиш, че играчите на Литекс се РАЗМИНАВАТ с топката, т.е. НЕ ИГРАЯТ с нея, т.е. засада НЯМА как да има :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 13 мар 2013 20:44

ivaka написа:
фифи перото написа:Защо хора с небългарско съзнание о*раха темата?

Защото те друго не могат освен да о.ират!

Защитникът на Литекс Николай Бодуров разкри какво е казал съдията Ахмед Ахмед на играчите на терена при отменения гол на ловчанлии в продължението на мача за Купата на България с Левски, завършил 1:0 за домакините. Арбитърът е обяснил на футболистите, че е отсъдил фаул на халфа на гостите Александър Цветков срещу нападателя на "сините" Базил де Карвальо.

"Аз такова нещо не съм виждал. Първо отменя гол, после го зачита и накрая отново го отменя. Като го питахме какво стана той каза, че е свирил нарушение на Сашо Цветков срещу Карвальо", обясни Бодуров.
Нали твърдеше за засада ... какво стана ? и сега пред канал 3 го каза самия съдия......

Върни се в “Архив”