Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Botevist_1912
- Контакти:
Re: Е това е тумора на българския футбол!Видяхте ли го?
Единственият шанс българският футбол да се оправи е като се закрие футболен клуб Левски София и като се изгони Перуката от шефското място в БФС. Нямаме нужда от такъв анти футбол отбор, който убива българският футбол със съдийските си аванти, непочтеното и нагло поведение на футболисти, фенове и ръководство.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
nikoko написа:Ахмед Ахмед е жалък съдия това не подлежи на коментар, продажен и долен.
Има обаче нещо, което ми се струва, че само на мен явно ми се привижда.
При центрирането на Литекс, засада няма. След това обаче първо футболист на Литекс играе с глава и в този момент вече има друг футболист на Литекс, който е зад защитата на Левски. Точно в този момент имаше и съдийски сигнал.... Какво стана после не знам, защо трябваше три пъти да си променя решението?!? Някой му съобщаваше залозите ли? що ли?
А може и само на мен да ми се привижда тази въпросната игра с глава, гледайте повторението.
Не ти се привижда ма и тия мърльовци по телевизията го премълчаха игра с глава и тогава засада на футболист на ловеч.
На въпроса какво протестират ...ми имаше сигнал на рефера преди гола ...за това протестират....
НИе какво сме виновни, че реферите са пълни нещастници ..... АЙДЕ ХЕЙТЪРИ ДАВАЙТЕ СМЕШЕН ПЛАЧ!!!

hristo1306 написа:ОБИРА на века !!! ПО- голям от гола на Марадона ! Срам и позор !!! Време е ПЕРУКАН да си ходи ! Дюран - Дюран AУТ за винаги !
леле майко

Re: Можеше ли Левски честно да спечели срещу старшата на Литекс
Колкото и да е странно за повечето, според мен гол нямаше. Вижте, че има човек в засада от гостите в първия момент! Точно заради това наистина попадението беше правилно отменено.
Между другото, съдията май отсъди ситуацията напосоки, но правилно все пак.
Засада има, няма никакво друго нарушение.
Между другото, съдията май отсъди ситуацията напосоки, но правилно все пак.
Засада има, няма никакво друго нарушение.
Последна промяна от daniel875 на 13 мар 2013 20:14, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България
Чуйте какво говори Илиан Илиев.Левски спечелил с характер мача и Литекс имал 1 удар към тяхната врата.
Егати клоуна.

Последна промяна от Parmalat на 13 мар 2013 20:14, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Много синя мъка има на тоя свят, много! Особено в България! И после идва Тампере и Олимпия и Беверен и т.н, и ние се чудим да се радваме ли, да плачем ли....
Както винаги съм писал-отбор на всички власти!!!ахмед не е слаб съдия...Просто е продажник
Нищо общо нямате с Апостола
Що ще се срамувам. Трудна хубава победа и справедливо отменен гол. Тънка беше засадата, но браво на съдиите. 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
тоя мизерник се подигра с труда на момчетата на Ицо! Отделно им спести ЧК, абе пълен цирк са тия бе!!! Жалка работа !!!
Re: Можеше ли Левски честно да спечели срещу старшата на Литекс
Да, можеше, и го направи. Точка!