Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

madd
Контакти:

Re: Въпрос към левскарите !

Мнениеот madd » 20 сеп 2009 23:17

Те на батков една оставка не могат да му викнат камо ли да го бият

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 сеп 2009 23:17

sedem_!_dva написа:Откъде знаете, че СЗ са виновни за боя, като той стана най-вляво, а те стоят най-вдясно... стига писахте тъпотии, ако някой е бил точно на това място нека да каже, ама така да се хвърлят обвинения е тъпо...

ама сега да не ви накажат заради тия бомбички?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Венелин
Контакти:

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот Венелин » 20 сеп 2009 23:18

Батков е доказан евроидиот от години :!: А Гонзо веднага да се маха :idea:
:arrow: Да вземе със себе си и кРадко останич, Шаша Симонович и шебека на Венци :!:

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: Гонзо: Левски игра със страх - със сигурност се връщам

Мнениеот levskarinvt » 20 сеп 2009 23:18

cska_i_v_cyprus написа:Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов - Гонзо беше бесен на отбора след бездушното 0:2 срещу ЦСКА в дербито на България. Той беше категоричен, че с оглед на това, което представляват "сините" в момента, със сигурност ще се завърне в игра.

"Печели по-мотивираният. Днес видях страх в Левски, което е недопустимо. Не знам на какво се дължи на това. И аз съм играл в мачове, в които Левски е губил, но не и с такава игра. Днес на отбора му беше все едно дали ще загуби", коментира Гонзо.

"До днес се колебаех дали да се завърна на терена, но вече съм категоричен - със сигурност ще се завърна след Нова година. Много от играчите няма да са в отбора през пролетта. Дотогава всеки ще получи шанс", допълни Иванов.

"Съжалявам, че четиримата ни футболисти заминаха. Аз поемам вината за цялата ситуацията. С тяхното завръщане плюс това на Бардон ще изглеждаме по друг начин. Има много време до края на сезона и съм сигурен, че ще станем шампиони", завърши Георги Иванов.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Голям смях :evil:

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Re: Добрата новина

Мнениеот ministur » 20 сеп 2009 23:18

Лошото е че използват Гонзо за да опере пешкира пред феновете защото срещу него нямя така да се нахвърлят.Тъпо е!!!!!Ще го съсипят и него така.Нека не се превръща в марионетка

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот ПилотКамикадзе » 20 сеп 2009 23:18

Абе сега го гледам интервюто с тоя палячо Баждеков. Цялата работа явно наистина е много много смешна. Ей това ми е много чудно, как така първо се правят медицински тестове и прегледи, а след това се пазарят??? Не би ли трябвало да е обратното, първо да се стигне до договорка, а прегледа е просто финалната фаза преди подписите върху договора!?
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?

cska_i_v_cyprus
Контакти:

Re: Гонзо: Левски игра със страх - със сигурност се връщам

Мнениеот cska_i_v_cyprus » 20 сеп 2009 23:19

levskarinvt написа:
cska_i_v_cyprus написа:Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов - Гонзо беше бесен на отбора след бездушното 0:2 срещу ЦСКА в дербито на България. Той беше категоричен, че с оглед на това, което представляват "сините" в момента, със сигурност ще се завърне в игра.

"Печели по-мотивираният. Днес видях страх в Левски, което е недопустимо. Не знам на какво се дължи на това. И аз съм играл в мачове, в които Левски е губил, но не и с такава игра. Днес на отбора му беше все едно дали ще загуби", коментира Гонзо.

"До днес се колебаех дали да се завърна на терена, но вече съм категоричен - със сигурност ще се завърна след Нова година. Много от играчите няма да са в отбора през пролетта. Дотогава всеки ще получи шанс", допълни Иванов.

"Съжалявам, че четиримата ни футболисти заминаха. Аз поемам вината за цялата ситуацията. С тяхното завръщане плюс това на Бардон ще изглеждаме по друг начин. Има много време до края на сезона и съм сигурен, че ще станем шампиони", завърши Георги Иванов.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Голям смях :evil:

:mrgreen: :) :mrgreen:

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 20 сеп 2009 23:19

А,бомбите нямат нищо общо с Батков.Просто имало е пробив,вкарали са ги децата и си ги мятаха-като няма гол - за атмосфера!А за боя-пред мене беше,но тия неща бързо стават и докато разбереш кой с кого и защо-то свърши.Аз лично се притеснавах,че ще дойдат ония с каските и ще ни опухат,без да питат дали си се бил или не...Не бих обвинил СЗ в случая.Просто ги нямаше там в началото-после дойдоха много хора да помагат и да разтървават,но не смятам,че те са виновни.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 20 сеп 2009 23:20

POPCORN написа:
sedem_!_dva написа:Откъде знаете, че СЗ са виновни за боя, като той стана най-вляво, а те стоят най-вдясно... стига писахте тъпотии, ако някой е бил точно на това място нека да каже, ама така да се хвърлят обвинения е тъпо...

ама сега да не ви накажат заради тия бомбички?

С 1000 лв глоба най-вероятно... за хвърлени предмети и бобмички на пистата... това е наказанието, друго няма...
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”