Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ГОНЗО: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДРУГИТЕ, НИЕ СИ ИМАМЕ ФУТБОЛИСТИ
Колкото и да е жалко явно и гонзо е протеже на Батков трябва всичките на куп да се разкарат иначе нишо добро не ни чака
Гонзо каза след мача че поема вината.
Ако е мъж да го направи не на думи, а на дела и да си даде оставката.
Ако е мъж да го направи не на думи, а на дела и да си даде оставката.
За тва става въпрос както може да каже,че поема вината така може да каже и защо се стиган до тук той не е виновен и Велев и Боримиров уж имаха да казват нещо но не го казаха,явно ги е страх от мустака.Ако има някой мъжкар да каже какво става в Левски ама няма всички ги е страх.
Re: А вие какво очаквахте?!
Каква съпротива очаквате.. Това мач ли беше? Или по-скоро цирк. Левски дори с Виляреал при положение, че само се браниха не бяха толкова жалки. Резултата от мача явно е бил ясен още миналата година, когато левски бе слаб но би 0:2. Стана нещо дай ми го, на ти го!
Това блато БГ няма край. На какво световно да ходим с тези жалки дербита. И който казва, че дерби не може да бъде договорено по-добре да варви да се скрий
Жалка вечер за българския фитбол.. много жалка!!!
Това блато БГ няма край. На какво световно да ходим с тези жалки дербита. И който казва, че дерби не може да бъде договорено по-добре да варви да се скрий
Жалка вечер за българския фитбол.. много жалка!!!
Re: ЖАЛКИ СМЕ...
sini bogove написа:Баси и майтапа...,ей все ние ще съживяваме чорбата!Батков излезни сега и кажи защо и Бардон не игра,защо Петков излезе???
Май по-скоро издухахте супата

щото не са мъже, а се продават за пари.
ДОбър ден, посред нощ
Re: Искаме оставка веднага !
Господин Батков ако въобще прочетете нещо от тук моля напуснете любимият отбор Левски
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
velko71 написа:Толкова слаб Левски несам виждал никога благодарение на Тодор Батков. Той усакати отбора като прати може би най добрите на екскурзия до Русия.БАТКОВ трябва да сабере сили и да излезне пред феновете да обясни какво е намислил да прави с отбора.
Велко, ти си Усакатен мозъчно... Имай смелост, сАбери сили и се грАмни някъде, малоумник!
А що се отнася до мача, отдавна не бях виждал ЦСКА така да надиграва Левски... Цирка с ония четиримата няма да го коментирам. Ако Левски е наистина голям отбор, за какъвто претендира, не би трябвало отсъствието на 4-ма играчи да му се отрази. Всъщност, до днес се чудех как така Виляреал победи само с 1:0... Сега си го обясних - проклетият дъжд, да го ева! Това не беше нормален мач... При нормални условия за игра, нещата отиваха най-малко на тройка.
Когато си прост, то е завинаги!
Re: А вие какво очаквахте?!
valkata_levski написа:Има такава атмосфера!!!
Миналата година,пролетта,при същия резултат само че за Левски.
Тогава защо не пяхте?Тогава защо я нямаше вашата атмосфера?Защо не пишехте в нашия форум?
друг мач си гледал пич и тогава се чуваше само публиката на цска
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“