Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Калоян Атанасов
Контакти:

Re: ЖАЛКИ СМЕ...

Мнениеот Калоян Атанасов » 20 сеп 2009 22:08

левски няма да се оправи докато не се върне станимир стоилов. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
· Кой ще ми обясни разликата на различните постановки при свирене на обой? Ама, че сте тъпи! Всеизвесто е, че при Италианската школа са го лапали целия, а при Френската - до половината, с треперещ език!(учител по инструментознание в музикална гимназия)

Потребителски аватар
daniel8cska
Контакти:

Re: Батков да поеме вината за резила

Мнениеот daniel8cska » 20 сеп 2009 22:08

Кой ни лиши от истинско дерби днес.И малките деца знаят,4е трансфери сега са невъзможни,незнам как сериозни хора като ГОНГ не разкриха тази шашма.Хора като Батков,Татков,Лупи,мупи,Селския и Дражев нямат място в българския футбол,а трябва да са в затвора

tsvetomirov
Контакти:

Re: Защо всички на стадиона мълчат а Срещу Велев викаха още от к

Мнениеот tsvetomirov » 20 сеп 2009 22:09

Ами защото ратко си е мъжкар а Велев мърша затова.Какво е виновен тренйора че му обезкървиха тима.Как не го е срам Батков да се подиграва така и като малко дете да се скрие и даже да не отиде на мача.Направи невъзможното да загуби левски ,прекалено много му станаха гафовете.Долу ръцете от Ратко,Батков молим те разкарай се ,просто не ти се получават нещата.И като махаш Велев защото публиката не го харесва/и си прав за това/то публиката не харесва и теб ,не може така,ние не те искаме БАТКОВ!!!

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Искаме оставка веднага !

Мнениеот gonzofenka » 20 сеп 2009 22:09

slavi_1914 написа:НАСКО И ХЕРО !

МОЛЯ ОТ СЪРЦЕ ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ :

НЕКА СЕ ПОМОЛИМ НА НАСКО ДА СЕ ВЪРНЕ В ЛЕВСКИ !

Само той може да ни избави от този срам !

То май това се целеше с този фарс с четиримата?????!!!!!На Сираков машинации,може би!За да се върне.Аз не го искам в Левски.Казвала съм защо!А Гонзо...ами още като стана спортен директор предчувствах това фиаско.Изразих съмнения,още тогава не се радвах.Жалко-отиде му името!Не трябваше така.Ама и той си е виновен!ЖАЛКО!Просто нямам думи какъв срам!!!!!УЖАС!
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

madd
Контакти:

Мнениеот madd » 20 сеп 2009 22:10

И какво излиза тогава шепа хора определят какво ще става с Левски.Левски има фенове от цяля България не само от София и тези които не са на стадиона и са против Батков и обичат Левски са много повече.Нещо трябва да се направи защото 3-та година затъваме все повече благодарение единствено на Батков.

yasen
Контакти:

А вие какво очаквахте?!

Мнениеот yasen » 20 сеп 2009 22:10

Нима сте се надявали на нещо след всичките безумия, които извърши Батков?! И всичките премълчани неща от "левскаря" Гонзо, който уж трябваше да защитава каузата на Левски?! Къде са сега всичките сини фенове, които оплюваха мислещите като мен, че "трябва ново начало" на Левски, както каза "големия мъж" Гонзо. Сега ли трябваше да става всичко това?! Нали подкрепяхте всичко досега?! Защо бяхме жалки? Защо нямаше протест срещу Батков?! Защо Гонзо беше толкова спокоен на скамейката? Защо Батков за първи път пропусна вечното дерби?!
Очаквам всички фенове на Левски, които приеха нормално "продажбата на четиримата" да ми отговорят...

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 сеп 2009 22:11

vandala написа:Не жалки смешни и ще ставаме все по смешни

Ама защо са се били в агитката ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

madd
Контакти:

Мнениеот madd » 20 сеп 2009 22:12

Не става въпрос за Ратко имам предвид,че всички знаят кой е виновен и тва е едниствено Батков.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 20 сеп 2009 22:12

Това как пиша си е мой проблем ...
Просто не бива да говориш лоши неща ..
Тук тонът е приятен и няма простации .. освен мен де :lol: :lol:

Иначе какво и да говорим за Левски е ясно ...
колкото и пъти да кажем че сме жалки полза няма ..
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
al_ex1

Re: А вие какво очаквахте?!

Мнениеот al_ex1 » 20 сеп 2009 22:12

Намерихте си най после и вие Лупи 2

Върни се в “Архив”