Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Бултрасите: В отговор на вечно "невинните"

Мнениеот RIR » 11 мар 2013 15:08

Гочето1913 написа:
RIR написа:
Гочето1913 написа:
никки1912 написа:Джони, за ''вечно невинните'' и отбора на всички власти правилата и законите не важат. Каквото и да направят за тях никога няма наказание, във Варна за малко не убиха човек, заради тях наказаха националния отбор, направиха международен скандал в ЛЕ с плакатите си. Според мен, е най добре да им се забрани да ходят на мачове като гости, тези не трябва да се допускат в нито един български град защото навсякъде правят простотии, а никой не е длъжен да ги търпи нека си стоят в Подуяне. Пълна изолация за тях докато не докажат че са се излекували или прочистили.

Подкрепям на 100%! Както в Бразилия за подобни престъпления феновете на един отбор бяха наказани БЕЗ гостуваща публика 18 месеца!

Това е на теория добра идея, но там стадионите са пълни, а тук какво ще попречи на 200 фена на Левски да отидат до Варна, например, и да си купят билети спокойно, да влязат на стадиона, да извадят шаловете и... Готово.

Има го и това , но трябва ни една Маргарет Тачър да вкара футболните лумпени в затвора и да им забрани да ходят по стадионите!!!

Ето тук съм съгласен. И на мен ми писна да ме олицетворяват с някой дрогиран 17-годишен хлапак, който му дреме за Левски и отива за да псува и чупи.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 11 мар 2013 15:08

Гочето1913 написа:
RIR написа:
Гочето1913 написа:
никки1912 написа:Джони, за ''вечно невинните'' и отбора на всички власти правилата и законите не важат. Каквото и да направят за тях никога няма наказание, във Варна за малко не убиха човек, заради тях наказаха националния отбор, направиха международен скандал в ЛЕ с плакатите си. Според мен, е най добре да им се забрани да ходят на мачове като гости, тези не трябва да се допускат в нито един български град защото навсякъде правят простотии, а никой не е длъжен да ги търпи нека си стоят в Подуяне. Пълна изолация за тях докато не докажат че са се излекували или прочистили.

Подкрепям на 100%! Както в Бразилия за подобни престъпления феновете на един отбор бяха наказани БЕЗ гостуваща публика 18 месеца!

Това е на теория добра идея, но там стадионите са пълни, а тук какво ще попречи на 200 фена на Левски да отидат до Варна, например, и да си купят билети спокойно, да влязат на стадиона, да извадят шаловете и... Готово.

Има го и това , но трябва ни една Маргарет Тачър да вкара футболните лумпени в затвора и да им забрани да ходят по стадионите!!!

Аааа, добро утро. Нали за това говорим
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 11 мар 2013 15:09

Гочето1913 написа:
samatoranaga написа:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cxPNrRM5ihA

Ето как пада ракета в сектор с деца без да има фен на Ботев който да провокира.

Ето го доказателството,убедих се на 100%, че всичко почва от сектора за гости!Никой не може да ме разубеди!

Е това клипче може да е изрязано, недей толкова предубедено. Не че защитавам които и да било лумпени от двете агитки ;)
CHELSEA

vanchev
Контакти:

Мнениеот vanchev » 11 мар 2013 15:11

Гочето1913 написа:
samatoranaga написа:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cxPNrRM5ihA

Ето го доказателството,убедих се на 100%, че всичко почва от сектора за гости!Никой не може да ме разубеди!

+1

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 11 мар 2013 15:12

Eстествено,че е изрязано. Гадните "жАлтури" са пропуснали да заснемат преди това как изстрелват ракета "земя-земя" в агитката на сините.
Изображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 11 мар 2013 15:15

glarus_ds написа:
Гочето1913 написа:

Е това клипче може да е изрязано, недей толкова предубедено. Не че защитавам които и да било лумпени от двете агитки ;)

Много ясно, че е изрязано и снимано от майната си. В спортал има точно от мястото на събитието, обаче тях тоя клип по ги устройва. Искат да отклонят вниманието от това, че стадиона им, както и поне още 10 от А група не стават за провеждане на футболни срещи!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 мар 2013 15:15

Излагаш се, само два пъти си пуснал темата. Пусни я още 5536 пъти, какво чакаш...

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 11 мар 2013 15:16

Ми те на жълтите това им е силата - по форуми и с камъни зад оградта...
Последна промяна от Keine Lust на 11 мар 2013 15:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 мар 2013 15:17

И в Нова Зеландия разбраха колко "малтретирани" са били горките ботевисти, егати рева ,егати чудото, то бива , бива ама прекалявате, Левски ще си отнесе наказанието- не берете грижа, засрамете се , ревете като ученички 6 клас. Поредната тема колко сте невинни!
Ревете точно като червените приятелки - мятана е ракета по бременни жени, деца и пенсионер- тоя филм сме го гледали много пъти!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 11 мар 2013 15:22

Theos написа:И в Нова Зеландия разбраха колко "малтретирани" са били горките ботевисти, егати рева ,егати чудото, то бива , бива ама прекалявате, Левски ще си отнесе наказанието- не берете грижа, засрамете се , ревете като ученички 6 клас. Поредната тема колко сте невинни!
Ревете точно като червените приятелки - мятана е ракета по бременни жени, деца и пенсионер- тоя филм сме го гледали много пъти!

Наказанието ще е смешно, колкото да се отбие номера! И после старата песен изпята на нов глас! След случката във Варна 2011 г. видях колко "наказаха" ножарите - даже нямаше хора в затвора! НЯМА ДА МЪЛЧА!Тази случка трябва да се знае , която медиите много удобно замазаха после!!!!Трябват ЖЕСТОКИ НАКАЗАНИЯ за тези дрогирани лумпени наркомани! КОЙТО ГИ ЗАЩИТАВА Е СЪУЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО(ОПИТА ЗА УБИЙСТВО В БАР "МИРАЖ")!!!!

Върни се в “Архив”