Гочето1913 написа:RIR написа:Гочето1913 написа:никки1912 написа:Джони, за ''вечно невинните'' и отбора на всички власти правилата и законите не важат. Каквото и да направят за тях никога няма наказание, във Варна за малко не убиха човек, заради тях наказаха националния отбор, направиха международен скандал в ЛЕ с плакатите си. Според мен, е най добре да им се забрани да ходят на мачове като гости, тези не трябва да се допускат в нито един български град защото навсякъде правят простотии, а никой не е длъжен да ги търпи нека си стоят в Подуяне. Пълна изолация за тях докато не докажат че са се излекували или прочистили.
Подкрепям на 100%! Както в Бразилия за подобни престъпления феновете на един отбор бяха наказани БЕЗ гостуваща публика 18 месеца!
Това е на теория добра идея, но там стадионите са пълни, а тук какво ще попречи на 200 фена на Левски да отидат до Варна, например, и да си купят билети спокойно, да влязат на стадиона, да извадят шаловете и... Готово.
Има го и това , но трябва ни една Маргарет Тачър да вкара футболните лумпени в затвора и да им забрани да ходят по стадионите!!!
Ето тук съм съгласен. И на мен ми писна да ме олицетворяват с някой дрогиран 17-годишен хлапак, който му дреме за Левски и отива за да псува и чупи.