Абе хора, слепи ли сте какви сте? ИЛИАН НЕ Е ЗА "ЛЕВСКИ"!!! Той няма фантазията за такъв отбор най-малкото. Той пича измисля тактика за мача (една и съща) и когато се наложи да я промени в движение не успява. Всъщност, той и даже май не иска.
Не, че пък много го могат. Такива, които можеха успешно да преустроят схемата в движение при нас бяха Мусллн, Херо, Мъри, Майстора и Кокала. Илиан е за среняк - отбор безамбиции, чиято цел е да открадне нещо. Какво бе станало, ако в Пловдив, а и не само там разполагахме с плеймейкър като Дарко, ма не преквалифициран дефанзивен халф. А както бяха заклещили Рамос, ако имахме един агресивен играч като Райков или пък един нападател като Арш? За да сме втори, това показва колко е слабо първенството, а не това, че Илиан става!!! С толкова дефанзивни футболисти на терена - вратар, 4ма защитници, Пелето, Прохазка и Гаджев и Рамос и Гари, на които им се налагаше да се връщат назад да си вземат топка, че да почват атака, какви са тея два гола. 7 дефанзивни играча и накрая 2-0 беше милост на съдбата и на Тигъра.
И стига с това "играчите". Само аз ли видях, че Прохазка се бореше яко? Ами помня голяма част от коментарите за мача със Сараево там. Преброих ги!!! Владо отне 14 топки. Ако ми беше в някакво фентъзи щеше да е най-добрия след Хюсеинович... Какво стана с младежите? Къде са резервите. Или като Гонзо - дето на мача със Спартак тръгна без Райков и Калво! Щото не били готови... Баси!
Нали Йовов бил проблема. Кво стана? Не Тасевски бил. А, че него го няма. Е, Владо ще да е. Има двама футболисти, на които им пука - Пламен и Владо, ма нека Владо да е виновен. Как да е.
Дайте му време бе хора !
Шегуваш се, нали? Хич не е смешно.
Не става всичко за 6 месеца.
Колко?
2.45 млн. евро!
2.45 млн. евро!
2.45 млн. евро! Ето толкова е изхарчил Илиан. Е, прави сметка.

Дай ми сламка да се хвана. Можеш ли? Виждаш ли нещо положително?
Илиан е вече повече от година треньор. При Костов имаше някаква мисъл, но доста неразвита и никаква агресия. При Гонзо имаше агресия, но липсваше каквато и да е мисъл. Единственото, което Гонзо се осмесли да направи оригинално е да сменя позициите на Райков и Калво - ход, който беше много интересен, но общо взето това е. Топката вървеше стандартно - защитата - Гаджев/Грийн - Дарко - на Райков/на Калво по крилото и се търсеше Арш. Простичко и щеше да е ефективно, но ако имахме отзад един Топчо и един Томашич. А сред титулярите отсъстваха Ивчо, Старокин и Димов. Хванеха ли Арш и Тасевски и дотам.
При Илиев няма нито агресия, нито мисъл.
Но!!! не е луд тоя дето яде зелника. Илиан не е дошъл и сам да се е назначил, нали? Илиев не е виновен, че все още е треньор, въпреки, че буксуваме на място, да не кажа, че слизаме надолу. Ми и на мен да ми дава торба с пари за зле свършена работа...
И от мен да знаете, Ботев ще завърши след нас. Това, което видях не ме очарова. Лудогорец, Литекс, Локо Пд ... много ще им е трудно. Ние нямаме плеймейкър, а всеки от тези отбори има - някой който да пуска пасове, организира играта, и тези отбори излизат с повече от един нападател.
Аз пък ви казвам, че ако даже на Гонзо му бяха толкова време да е треньор на "Левски", щеше да е по-добре. И сега разбрах защо Сираков сипе хвалби за "Левски". Браво, Насе! Кефиш ме, пич. Да ти се връща!