Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот ralka_levskarka » 09 дек 2012 12:26

BadBoy написа:Рали, не падаме от Марс за да не помним какво след всяка пауза за всеки отбор. Почват се един дискусии как отбора не е влезнал в ритъм, как им трябват още мачове за обиграване и т.н. до безкрая, и в крайна сметка има доза истина.
Левски кога влезе в добра игрова форма, някъде след 10-тия кръг, е познай сега какво ще се случи с нея при положение, че два месеца няма да изиграят нито един мач, за това и тази дълга зимна пауза е пагубна за нашите отбори, но какво да се прави като сме в такъв регион с кофти зимни климатични условия и много лоша материална база.

Аз се надявам игровата форма да се запази, а и според мен я напипаха след 10 кръг (даже малко по- късно, ако питаш мен ;) ) , защото върху футболистите имаше напрежение и просто знаеха, че тези точки са повече от задължителни (в темата за Славия извадих кога за последно сме допускали по малко от 10 гола за 15 мача - годината е 2008) , а и Илиан напипа състава в последните три мача.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 17 яну 2013 18:25

ralka_levskarka написа:
BadBoy написа:Рали, не падаме от Марс за да не помним какво след всяка пауза за всеки отбор. Почват се един дискусии как отбора не е влезнал в ритъм, как им трябват още мачове за обиграване и т.н. до безкрая, и в крайна сметка има доза истина.
Левски кога влезе в добра игрова форма, някъде след 10-тия кръг, е познай сега какво ще се случи с нея при положение, че два месеца няма да изиграят нито един мач, за това и тази дълга зимна пауза е пагубна за нашите отбори, но какво да се прави като сме в такъв регион с кофти зимни климатични условия и много лоша материална база.

Аз се надявам игровата форма да се запази, а и според мен я напипаха след 10 кръг (даже малко по- късно, ако питаш мен ;) ) , защото върху футболистите имаше напрежение и просто знаеха, че тези точки са повече от задължителни (в темата за Славия извадих кога за последно сме допускали по малко от 10 гола за 15 мача - годината е 2008) , а и Илиан напипа състава в последните три мача.

А в последните 3-4 мача играхме с най-слабите отбори в А група.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 19 яну 2013 17:12

Стефан Велев: „В една стая съм с Митко Везалов. Както се казва, двамата сме си партийка. Тренировките са сходни с онези, които Илиан Илиев правеше в Берое. Нещата не са много по-различни. От това, което си спомням, общо взето тренировъчният процес е същият."
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 яну 2013 17:19

BadBoy написа:
Стефан Велев: „В една стая съм с Митко Везалов. Както се казва, двамата сме си партийка. Тренировките са сходни с онези, които Илиан Илиев правеше в Берое. Нещата не са много по-различни. От това, което си спомням, общо взето тренировъчният процес е същият."

Нормално да е един и същ. Той си има методи, които харесва и ги използва навсякъде.
Мислиш ли си, че Моу във всички отбори,в които е бил, е използвал различни методи за тренировки?

liberta
Контакти:

Мнениеот liberta » 10 мар 2013 12:26

Да се Маха Илиянчо дори и човек който не е гледал дори и 1 мач ще забележи какви простотии извърши със Ботев

Как може Владимир Гаджев видимо тромав бавен литкат от всякъде като пътен знак,заради него падна и втория гол ..
И след това той не го извади от игра а го гледа още 10-20 минути как се търкаляше безидейно
Базил Де Карвальо не знам защо изобщо не го извадиха на полувремето още при всяко наше центриране той стоеше извън наказателното поле напълно изолиран от играта ?
Играеме със една двойка бранители и накрая впускаме неорентирания Милиев който не знае къде е топката къде са нападателите на противника просто присъства като преди

Кво ми се хвалят колко пари са дали За Михелич как във Португалия му се кланяли Порто и Бенфика на техниката и накрая само подгрява на страничната и до там ? Ами Жоао Силва ?? Не знае топката какво да я прави като му я подадът бяга от нея ?
ПЕЛЕТО е дал каквото е могъл вече не е за шампионски отбор ??

ДО КОГА ЩЕ ЛЕЖИМЕ НА СТАРА СЛАВА ?
ИМАХМЕ ТРЕНЬОР - МЪРИ СТОИЛОВ - ИЗГОНИХМЕ ГО
ИМАХМЕ ИГРАЧ - ИВАН ЦВЕТКОВ - ИЗГОНИХМЕ ГО
Къде ? В Ботев
Е ? е ? е ?

koki31
Контакти:

Мнениеот koki31 » 10 мар 2013 16:41

o6e minaliq sezon,pisax na Tomislav,4e Iliqn Iliev ne stava za Levski-toi ot nito 1 vajen ma4 ne vze pobeda,CSKA,LYDOGOREC,onq kak my be6e imeto otbor v tyrnirite,kadeto igraxme i t.n.Tazi godina,Botev,6e ima i o6e,zapomnete,tozi 4ovek ne stava,nqmam ni6o protiv fytbolista Iliqn Iliev,no o6e 1 zagybena godina.Tomislave,zapomni Slaviq 6e vzeme Kypata.....Lydogorec 6e e 6ampion,ako ne e taka,4erpq...vsi4ko dobro,Trener na Levski trqbva da e Xero,Vycov ili 4yjdenec,4ao
Последна промяна от TodorT на 11 мар 2013 15:30, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 мар 2013 20:34

Дано скоро пак го накажат,та барем бием в някое дерби. Това явно ни беше най-силния коз срещу Черноморец
110 години любов!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 мар 2013 11:27

В неделя бившият му отбор му помогна много. Разбира се, Берое си играха за тях, защото положението им не е розово, но тази липса на точки ги накара да скочат здраво на Лудогорец и така да направят услуга на ИИ. При 4 точки разлика и по-лошата програма на Левски, титлата трябваше да я пишем капо. Не че сега при 2 точки разлика сме фаворити, но все пак всичко може да се промени при една загуба на Лудогорец в един кръг и победа на Левски. Трудно, но не невъзможно. Друг е въпросът, че ако ИИ не си вземе поука и продължи с едни и същи грешки, скоро тези 2 точки разлика ще се увеличат още вместо да се стопят. Много ще ми е интересен мачът срещу Черно море по следващата седмица. Ако не дай си Боже и Гонзо успее да "излъже" Илиан най-добре да си скъса дипломата за треньор и повече да не поема никой отбор. Това ще е черешката на тортата.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 12 мар 2013 15:17

Дайте му време бе хора ! Не става всичко за 6 месеца.На един треньор му трябва поне 1 година и половина за да се види става ли или не. Не може да се искат резултати за толкова малко време. Нека остане до зимата,ако не после,ще се реши какво да се прави. Нищо няма да постигнем ако сменяме така треньорите !
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 мар 2013 16:34

Абе хора, слепи ли сте какви сте? ИЛИАН НЕ Е ЗА "ЛЕВСКИ"!!! Той няма фантазията за такъв отбор най-малкото. Той пича измисля тактика за мача (една и съща) и когато се наложи да я промени в движение не успява. Всъщност, той и даже май не иска.
Не, че пък много го могат. Такива, които можеха успешно да преустроят схемата в движение при нас бяха Мусллн, Херо, Мъри, Майстора и Кокала. Илиан е за среняк - отбор безамбиции, чиято цел е да открадне нещо. Какво бе станало, ако в Пловдив, а и не само там разполагахме с плеймейкър като Дарко, ма не преквалифициран дефанзивен халф. А както бяха заклещили Рамос, ако имахме един агресивен играч като Райков или пък един нападател като Арш? За да сме втори, това показва колко е слабо първенството, а не това, че Илиан става!!! С толкова дефанзивни футболисти на терена - вратар, 4ма защитници, Пелето, Прохазка и Гаджев и Рамос и Гари, на които им се налагаше да се връщат назад да си вземат топка, че да почват атака, какви са тея два гола. 7 дефанзивни играча и накрая 2-0 беше милост на съдбата и на Тигъра.
И стига с това "играчите". Само аз ли видях, че Прохазка се бореше яко? Ами помня голяма част от коментарите за мача със Сараево там. Преброих ги!!! Владо отне 14 топки. Ако ми беше в някакво фентъзи щеше да е най-добрия след Хюсеинович... Какво стана с младежите? Къде са резервите. Или като Гонзо - дето на мача със Спартак тръгна без Райков и Калво! Щото не били готови... Баси!
Нали Йовов бил проблема. Кво стана? Не Тасевски бил. А, че него го няма. Е, Владо ще да е. Има двама футболисти, на които им пука - Пламен и Владо, ма нека Владо да е виновен. Как да е.
Дайте му време бе хора !

Шегуваш се, нали? Хич не е смешно.
Не става всичко за 6 месеца.

Колко?
2.45 млн. евро!
2.45 млн. евро!
2.45 млн. евро! Ето толкова е изхарчил Илиан. Е, прави сметка. ;) Дай ми сламка да се хвана. Можеш ли? Виждаш ли нещо положително?

Илиан е вече повече от година треньор. При Костов имаше някаква мисъл, но доста неразвита и никаква агресия. При Гонзо имаше агресия, но липсваше каквато и да е мисъл. Единственото, което Гонзо се осмесли да направи оригинално е да сменя позициите на Райков и Калво - ход, който беше много интересен, но общо взето това е. Топката вървеше стандартно - защитата - Гаджев/Грийн - Дарко - на Райков/на Калво по крилото и се търсеше Арш. Простичко и щеше да е ефективно, но ако имахме отзад един Топчо и един Томашич. А сред титулярите отсъстваха Ивчо, Старокин и Димов. Хванеха ли Арш и Тасевски и дотам.
При Илиев няма нито агресия, нито мисъл.
Но!!! не е луд тоя дето яде зелника. Илиан не е дошъл и сам да се е назначил, нали? Илиев не е виновен, че все още е треньор, въпреки, че буксуваме на място, да не кажа, че слизаме надолу. Ми и на мен да ми дава торба с пари за зле свършена работа...

И от мен да знаете, Ботев ще завърши след нас. Това, което видях не ме очарова. Лудогорец, Литекс, Локо Пд ... много ще им е трудно. Ние нямаме плеймейкър, а всеки от тези отбори има - някой който да пуска пасове, организира играта, и тези отбори излизат с повече от един нападател.

Аз пък ви казвам, че ако даже на Гонзо му бяха толкова време да е треньор на "Левски", щеше да е по-добре. И сега разбрах защо Сираков сипе хвалби за "Левски". Браво, Насе! Кефиш ме, пич. Да ти се връща!
Последна промяна от metodito на 12 мар 2013 18:55, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Архив”