Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България
една загуба, и вече всички ни отписаха, гледам тука разни фантасмагорични прогнози-0:2, 1:3...алооооооуу, ЛЕВСКИ със същия треньор, и със същата защита есента беше безпощаден на "Герена"- бихме и Литекс, и Ботев(ПД), и Черноморец и Локо(ПД) ( апропо, ще видим дали Лудогорец ще вземе всички тези домакинства). Така че 2:0 за Левски, на реванша- 2:1 за Литекс, и чакаме Локо(СФ) на полуфинал, това е положението 

BadBoy написа:Въпросът е, кое е по-важно за Левски, купата или шампионската титла, тъй като пътя, към титлата минава през Ловеч, а Ловеч отпаднат ли за купата със зъби и нокти ще се борят за класиране в тройката, тези три мача между Ловеч и Левски ще се изиграят извън терена.
Аз пък доста се чудя освен за бройка за какво друго ви е необходима тази титла или купа, като футболистите играят толкова нескопосън футбол.
Ако бях фен на Левски с всички сили бих подкрепял Литекс или кой да е от останалита тимове борещи се за "тройката"(без ЦСКА разбира се).
По този начин е възможно да си спестя гарантираното от този състав на тима унижение, което ще изпитам като фен и Българин.
СИН_ИМПЕРАТОР написа:една загуба, и вече всички ни отписаха, гледам тука разни фантасмагорични прогнози-0:2, 1:3...алооооооуу, ЛЕВСКИ със същия треньор, и със същата защита есента беше безпощаден на "Герена"- бихме и Литекс, и Ботев(ПД), и Черноморец и Локо(ПД) ( апропо, ще видим дали Лудогорец ще вземе всички тези домакинства). Така че 2:0 за Левски, на реванша- 2:1 за Литекс, и чакаме Локо(СФ) на полуфинал, това е положението
Безпощаден?!

Едвам се измъкнахте от загубата с трогателни мъки и абсолютен хаус и с Литекс и с Черноморец.
..... абе аз да не съм от друга планета, че всичко ми изглежда толкова пошло, а за Вас остава незабелязано!
-
по принцип е възможна някаква врътка с Литекс "титла за купа" , но все пак е доста рисковано.На 4 точки сме от Лудогорец- т.е. нещата за титлата вече не зависят само от нас.Така че по-добре да се хвърлим здраво за Купата, още повече че отстраним ли Литекс, ще остане само ЦСКА като сериозен конкурент , след като останалите водещи отбори отпаднаха...а ЦСКА в момента са слаби та дрънкат, да не кажа дори че още срещу Локо(СФ) може да лапнат Кокъла...така че я да си играем ние за Купата, пък ще видим в първенството какво ще стане 

СИН_ИМПЕРАТОР написа:по принцип е възможна някаква врътка с Литекс "титла за купа" , но все пак е доста рисковано.На 4 точки сме от Лудогорец- т.е. нещата за титлата вече не зависят само от нас.Така че по-добре да се хвърлим здраво за Купата, още повече че отстраним ли Литекс, ще остане само ЦСКА като сериозен конкурент , след като останалите водещи отбори отпаднаха...а ЦСКА в момента са слаби та дрънкат, да не кажа дори че още срещу Локо(СФ) може да лапнат Кокъла...така че я да си играем ние за Купата, пък ще видим в първенството какво ще стане
Лудогорец са на 1 точка пред Левски-за сега. " Нещата" за титлата никога не са зависели от Левски, защото тя се "придобива" от отборът притежател на най-много футболни аргументи. На този етап Левски не разполага с такива.
СИН ИМПЕРАТОР като ти 4ета мненията и гледам кога си регистриран във форума си мисля дали не си някакъв роднина на големия висок специалист ИЛИАН4О?Видя се ЯСНО 4е ИЛ.ИЛ. не става за ЛЕВСКИ така 4е стига схеми за купа и други такива.ИЛИАН ИЛИЕВ няма лице да е на този пост да не говорим за смелост умения и така нататък.Селекцийте му във вси4ки отбори където е бил треньор са катастрофални:4ерно Море -само измислени португал4ета,някой дали ги помни изобщо,Берое същата работа още не могат да се отърват от тях,сега в ЛЕВСКИ да не говорим два пъти прави селекция и какво пълна нула.КОЛКОТО по бързо си замине толкова по добре.
-
volf написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:по принцип е възможна някаква врътка с Литекс "титла за купа" , но все пак е доста рисковано.На 4 точки сме от Лудогорец- т.е. нещата за титлата вече не зависят само от нас.Така че по-добре да се хвърлим здраво за Купата, още повече че отстраним ли Литекс, ще остане само ЦСКА като сериозен конкурент , след като останалите водещи отбори отпаднаха...а ЦСКА в момента са слаби та дрънкат, да не кажа дори че още срещу Локо(СФ) може да лапнат Кокъла...така че я да си играем ние за Купата, пък ще видим в първенството какво ще стане
Лудогорец са на 1 точка пред Левски-за сега. " Нещата" за титлата никога не са зависели от Левски, защото тя се "придобива" от отборът притежател на най-много футболни аргументи. На този етап Левски не разполага с такива.
не мисля че ЛЕВСКИ няма аргументи за титлата.Взимаме си всички домакинства за сега- нещо което се съмнявам че Лудогорец ще направи.Паднахме от Ботев(ПД) ,но пък бихме в Бургас където основния конкурент загуби.Тепърва имаме и домакинство на Лудогорец.Така че не знам как реши че нямаме аргументи.
Ако пак играят Владо Гаджев и Базил Де Карвальо нищо чудно и да ни бият