Левски - Лацио (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 01.10.2009г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски - Лацио (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 01.10.2009г.

Мнениеот ЕМИЛ » 19 сеп 2009 12:21

Биеме 1-0.Само Левски ;) ;)

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 19 сеп 2009 17:06

вярвам в отбора, че можем да вземем нещо от мача с Лацио. ще съм доволна на точка, а може да се получи и сензация и да ги победим, както го стори Ретбул. Вече всички отбори са с изравнени сили и всеки може да бие всеки.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Мнениеот SofiaSkinHead » 19 сеп 2009 23:35

Колеги стига сте си затваряли очите... Ясна е работата с Лацио (Да не крия че симпатизирам на този италянски клуб) но погледнете малко реално на нещата... Кой ще вкара на Муслера... (не гледайте щастливия 2ри гол на Залцбург защото беше изключително рядка грешка на Санчес Крибари). За разлика от нас Лацио има прекрасни изпълнители на далечни удари визирайки Мауро Сарате, Паскуале Фоджа и Александър Коларов (спомняме си какво се случваше при 3 от 3те удара на Деберцен от далечно разстояние). Кой ще спре бързия и техничен Сарате? Кой ще спре Круз? Ами Роки? Кой ще надиграе в центъра Франселино Матусалем (колкото и неизвестен да е за вас тандема Фоджа - Матусалем е един от най-добрите в Италия). Работата е ясна че Лацио ще си ни бие и във двата мача. Още повече положението в което сме в момента... Ще излизаме с Юноши. Кажете ми кой от тях има Физическата и Психическа възможност да спре някой от изброението мен

P.S. благодаря предварително за пумията която ще изсипете по мене :) и все пак по-добре на хората в устата отколкото на хората в краката :)
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 19 сеп 2009 23:44

SofiaSkinHead написа:Колеги стига сте си затваряли очите... Ясна е работата с Лацио (Да не крия че симпатизирам на този италянски клуб) но погледнете малко реално на нещата... Кой ще вкара на Муслера... (не гледайте щастливия 2ри гол на Залцбург защото беше изключително рядка грешка на Санчес Крибари). За разлика от нас Лацио има прекрасни изпълнители на далечни удари визирайки Мауро Сарате, Паскуале Фоджа и Александър Коларов (спомняме си какво се случваше при 3 от 3те удара на Деберцен от далечно разстояние). Кой ще спре бързия и техничен Сарате? Кой ще спре Круз? Ами Роки? Кой ще надиграе в центъра Франселино Матусалем (колкото и неизвестен да е за вас тандема Фоджа - Матусалем е един от най-добрите в Италия). Работата е ясна че Лацио ще си ни бие и във двата мача. Още повече положението в което сме в момента... Ще излизаме с Юноши. Кажете ми кой от тях има Физическата и Психическа възможност да спре някой от изброението мен

P.S. благодаря предварително за пумията която ще изсипете по мене :) и все пак по-добре на хората в устата отколкото на хората в краката :)

Ми аз не виждам нищо грешно в това което казваш, че пумия да изсипвам. Всичко е вярно, което каза. Ама аз все пак имам малки надежди поне за равен 1:1 или нещо от сорта. Сега без тия 4мата ще ни е трудничко в началото, ама ако тоя тъпак Баткоф купи играчи може и да станем по-добри даже..
Изображение

agisofttm
Контакти:

Мнениеот agisofttm » 20 сеп 2009 00:00

Ехооо Момциии :-)))) Мислете Позитивно бре !!!!!! Стига с коментари Табаков Виновен, Оня не Играл и Всичко останало .... ФЕНОВЕ ЛИ СМЕ? ДУМАТА "ЛЕВСКИ" ЛИ Е ? ИМАЛО ЛИ Е ПАДЕНИЯ И НА ВРЕМЕТО? Отговора е ДАААААААААААА!!!!!!! и такъв ще бъде !!!! Не напразно дъртите Философи са го знаели !!!!! Стига с Оставки, Уволнявания и тен подобни .... и аз и вие сме наясно че политиката е ФИНАНСОВА !!!!!!! Точка по въпроса..... Квото и да кажем ще е глас в пустиня ... парите ще си текат и толкоз !!!!!!!!
Искам да кажа следното и да приключа:

На добър час ЮНОШИ !!!! Нека силата на Левски е с ВАС !!!!!!! И все пак до всички които искаХме Достанич (не нашия треньор) да пусне Юношите – мечтата ни се сбъдна !!!!!! лошото от една страна е че губим за следващите мачове много ПОЛЕЗНИ играчи !!!! Хубавото е че Младите ще им се наложи да минат през огън и жупел за да се докажат – Дано опитът на Топчо (който не е в най-добрата си форма) и Бардон поведат Младежите към по-добро а не към БИАД ;-))))))))))))))

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 20 сеп 2009 09:52

agisofttm написа:Ехооо Момциии :-)))) Мислете Позитивно бре !!!!!! Стига с коментари Табаков Виновен, Оня не Играл и Всичко останало .... ФЕНОВЕ ЛИ СМЕ? ДУМАТА "ЛЕВСКИ" ЛИ Е ? ИМАЛО ЛИ Е ПАДЕНИЯ И НА ВРЕМЕТО? Отговора е ДАААААААААААА!!!!!!! и такъв ще бъде !!!! Не напразно дъртите Философи са го знаели !!!!! Стига с Оставки, Уволнявания и тен подобни .... и аз и вие сме наясно че политиката е ФИНАНСОВА !!!!!!! Точка по въпроса..... Квото и да кажем ще е глас в пустиня ... парите ще си текат и толкоз !!!!!!!!

На добър час ЮНОШИ !!!! Нека силата на Левски е с ВАС !!!!!!! И все пак до всички които искаХме Достанич (не нашия треньор) да пусне Юношите – мечтата ни се сбъдна !!!!!! лошото от една страна е че губим за следващите мачове много ПОЛЕЗНИ играчи !!!! Хубавото е че Младите ще им се наложи да минат през огън и жупел за да се докажат – Дано опитът на Топчо (който не е в най-добрата си форма) и Бардон поведат Младежите към по-добро а не към БИАД ;-))))))))))))))

Евала за мнението , батка , едно нормално !!!
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Мнениеот SofiaSkinHead » 20 сеп 2009 13:23

Kobra666 написа:
agisofttm написа:Ехооо Момциии :-)))) Мислете Позитивно бре !!!!!! Стига с коментари Табаков Виновен, Оня не Играл и Всичко останало .... ФЕНОВЕ ЛИ СМЕ? ДУМАТА "ЛЕВСКИ" ЛИ Е ? ИМАЛО ЛИ Е ПАДЕНИЯ И НА ВРЕМЕТО? Отговора е ДАААААААААААА!!!!!!! и такъв ще бъде !!!! Не напразно дъртите Философи са го знаели !!!!! Стига с Оставки, Уволнявания и тен подобни .... и аз и вие сме наясно че политиката е ФИНАНСОВА !!!!!!! Точка по въпроса..... Квото и да кажем ще е глас в пустиня ... парите ще си текат и толкоз !!!!!!!!

Евала за мнението , батка , едно нормално !!!

Значи смяташ че моето е ненормално ли :) Ми хайде кажи ми тогава кой ще спре горе изброените и най-вече кой ще вкара от наша страна :)
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Левски - Лацио

Мнениеот vasilev2 » 20 сеп 2009 14:31

:arrow: Радвам се, че този мач привлича вашето внимание!!! Има 10 дни до него, а вече има сериозна дискусия... Малките розови животинки треперят от страх за дербито довечера и хич не им е до мача с Рома :roll: Това е разликата в манталитета - те просто не се вълнуват от бъдещето.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 сеп 2009 00:16

само вижте как днес играхме срещу чорбата и после говорете за лацио г-нБатков да си завре парите във.........птосто този човек провали най-добрия отбор във България не от преди 2 дена за проажбата на 4-ката а ощще от както ЛЕВСКИ влезна във шампионска лига(преди 3 год.)................днес не ме беше яд че левски загуби беше ме срам от начина покойто играха

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Левски - Лацио

Мнениеот Бижутера » 21 сеп 2009 00:17

vasilev2 написа::arrow: Радвам се, че този мач привлича вашето внимание!!! Има 10 дни до него, а вече има сериозна дискусия... Малките розови животинки треперят от страх за дербито довечера и хич не им е до мача с Рома :roll: Това е разликата в манталитета - те просто не се вълнуват от бъдещето.

а сега усещаш ли колко си несъстоятелен с този си пост...слагаш тигана преди да си уловил рибата :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Архив”