Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue_boy95
- Контакти:
Re: Нови попълнения
Ако ще сменяме схемата,наложително е да вземем нападател.Мисля,че с парите от трансферите можем да си позволим Ивелин Попов.Георги Илиев от Черно Море също е добър вариянт за партнъор на Гаджев в средата.Защитници имаме и не ни трябват нови,които да заместят младите Генев и Милиев.Други играчи не се сещам,които можем да си ги позволим или които ще се могът да играят в Левски и ако има нови попълнения,трябва да се вземът от чужбина. 

Levski 1914 написа:Все си мисля, че е рано още за такава тема...
Въобще не е рано и точно така се прави селекция

Селекция не се прави от днес за утре.
Набелязват се няколко имена и те се наблюдават 5-6 месеца, след което се отправят оферти.
Относно Попето виждам желанията Ви, но реалността е друга и такива тарикатски трикове от типа да им обещае 50% от следващия трансфер в Литекс не вървят.
Споделих Ви го и в другата тема. Батков вади за Попето минимум 2 милиона евро и на мига ще стане футболист на Левски.

Нови попълнения

Доста нови ще трябват след евентуалната продажба на карето,според мен трябва да се вземат дефанзивен халф като Ричи Еромоигбе,нападател като Генков и задължително дясно крило,ако не искат да сменят схемата!
вия хубаво ги искате ма те дали ша искат да доидат то да ги изреждаш е лесно па и батков 7 000 000 не ми са вярва да изкара ма нали знаите надеждата умира последна
love_hurts написа:Първо трансферният прозорец е затворен, така че ако искаш да обсъдиме новите попълнения за зимният трансфер прозорец. Второ оправи си подписа изглежда не правиш разлика между числа и цифри. Цифри 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 останалото дете мое е числа ! Иначе аз съм свободен агент и ти гарантирам, че съм по-добър от Сърмов и Христов. Ще ме вземеш ли ? То същност 50% от хората, които са играли аматьорски футбол са по-добри. Пак съм и преспективен на 21 съм. Предложиме пред ръководството.
И на аватара си г/д с килограмите на Рабех

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:love_hurts написа:Първо трансферният прозорец е затворен, така че ако искаш да обсъдиме новите попълнения за зимният трансфер прозорец. Второ оправи си подписа изглежда не правиш разлика между числа и цифри. Цифри 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 останалото дете мое е числа ! Иначе аз съм свободен агент и ти гарантирам, че съм по-добър от Сърмов и Христов. Ще ме вземеш ли ? То същност 50% от хората, които са играли аматьорски футбол са по-добри. Пак съм и преспективен на 21 съм. Предложиме пред ръководството.
И на аватара си г/д с килограмите на Рабех
Без излишни мнения !Ако някой може да даде малко информация за този Дуду от Черноморец ,не съм имал възможност да наблюдавам играта му

- Levski 1914
- Контакти:
PFC Litex написа:Levski 1914 написа:Все си мисля, че е рано още за такава тема...
Въобще не е рано и точно така се прави селекция
Селекция не се прави от днес за утре.
Набелязват се няколко имена и те се наблюдават 5-6 месеца, след което се отправят оферти.
Относно Попето виждам желанията Ви, но реалността е друга и такива тарикатски трикове от типа да им обещае 50% от следващия трансфер в Литекс не вървят.
Споделих Ви го и в другата тема. Батков вади за Попето минимум 2 милиона евро и на мига ще стане футболист на Левски.
Видя ли защо е рано да се коментира темата селекция...след вчерашното фиаско вече нищо не се знае.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/