Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
General
Контакти:

Re: Отбора за утре?

Мнениеот General » 20 сеп 2009 13:18

Абе Рабех като се накърка може и да играе и на двете места :) :) :) И да е на мед.прегледи и да играе срещу чорбата :)
АНТЕ ГОТОВИНА

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Re: Кво става с мед. прегледи ?!

Мнениеот stussy » 20 сеп 2009 13:20

Ок. спирам ...
другата седмица ще говорим...
ама само някъде...
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 20 сеп 2009 13:21

Ще се извиня ,ама ако се окажа прав ...
Още те държи:)...Болест е...

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 20 сеп 2009 13:22

stussy написа:Ще се извиня ,ама ако се окажа прав ...

Ще има революция,а ГОНГ ще има няколко дни 24 часови извънредни предавания : :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 сеп 2009 13:24

лъв написа:
THE G.A.M.E написа:
лъв написа:Е как така в понеделник ще минават и ще подписват,нали днес затваря транферния пазар в Русия :o

Можеби някакви предварителни договори......аз лично имам съмнение, че четиримата ще преминат в Рубин през зимата ( тоест - преди началото на новият руски шампионат )
Но това са си, мои лични съмнения.....

Е ако е така за чий пътуваха вчера на пожар! Тогава можеше да си изчакат мача, като няма да им трябва картотекиране до днес,до затварянето на прозореца в Русия :roll:

Ами ето........точно това е големият въпрос ! Защо хукнаха всички на пожар ? Надявам се, че все някога ще разберем истината за този толкова странен трнсфер, по никое време !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 20 сеп 2009 13:25

Да бе и аз тва се чудих как някои ще минават мед. преглед след като Дарко беше контузен.. Миланов също пък изведнъж оп.. нестига че се оправиха на 100% пък и даже и трансфер ще направят и другото.. Миланов не игра 40 дни сигурно.. що не го взеха преди това ами сега когато не е играл толкова време и може би не е в най добрата си форма.. ?!

ciocio
Контакти:

Мнениеот ciocio » 20 сеп 2009 13:26

Аз все още не мога да си обясня, защо им е на руснаците 5или 6 кръга преди края на първенството при положение че почти сигурно пак ще са шампиони, им трябва да купуват играчи и то в пакет и то цели 4-ма, от които 2 (контузени или поне такива се водят), 1 с висящо дело за алкохолизъм (рецидивист), 1 с доста спорни качества?????????

НЕЩО НАИСТИНА НЕ СЕ ВРЪЗВА!!!

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Re: Гонзо, който предаде Левски

Мнениеот peterx » 20 сеп 2009 13:26

soilwork написа:
peterx написа:
abiati написа:така говорихте и за Мъри... сега плуете най-синьто сърце в отбора ни... аз пък ще ви кажа-ГОНЗО НИКОГА НЯМА ДА НАВРЕДИ НА ЛЕВСКИ !

Точно така! Само да ви припомня защо Гонзо отиде в Рен след като имаше интерес и от по-класни отбори - защото това беше най-добрата оферта за Клуба - Левски. Защо се върна от Риека, където беше един от лидерите на отбора и се чувстваше отлично? За да помогне на любимия Левски. Защо търпя освиркванията на феновете, които преди това го боготворяха? Защото е левскар и мъж. А след това благодарение на него спечелихме титлата тази година. Защо рискува здравето си в мача срещу ЦСКА? Защото това е левскарският дух, който Гонзо притежава!
По-спокойно другарю :lol: утре достатъчно ще се нервиш и ядосваш! Отпусни се,дишай дълбоко.....а така ;) Кажи сега : САМО ЦСКА!.....Виждаш ли? не било трудно....

Аз "Само ЦСКА" никога няма да викам. Но съм викал достатъчно за ЦСКА на мачовете му в Европа. Куфеех от радост и когато поведохте на смешните Фулъм. Жалко, че радостта ми беше само 2 минути... Това нещо вашите малки червени мозъчета не могат да го проумеят. Защото преди всичко трябва да си Българин. И второ, за да се наречеш достоен привърженик на любимия си отбор, трябва да уважаваш противника. Това е футболът. А не място за избиване на комплекси.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 20 сеп 2009 13:27

ДА НЕ ЕМИГРИРА БАЖДЕКОВ?! ВИЕ СИГУРНИ ЛИ СТЕ,ЧЕ СЕ КАЧИ НА САМОЛЕТА ЗА МОСКВА?! :lol: :lol: :lol:

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 20 сеп 2009 13:28

ciocio написа:Аз все още не мога да си обясня, защо им е на руснаците 5или 6 кръга преди края на първенството при положение че почти сигурно пак ще са шампиони, им трябва да купуват играчи и то в пакет и то цели 4-ма, от които 2 (контузени или поне такива се водят), 1 с висящо дело за алкохолизъм (рецидивист), 1 с доста спорни качества?????????

НЕЩО НАИСТИНА НЕ СЕ ВРЪЗВА!!!

Мирише на спешно обезпечаване на дълг......

Върни се в “Архив”