Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Мнениеот kolokolo » 18 сеп 2009 15:33

Прилично представяне , опълченската тактика и наводненият терен осигуриха минимална загуба . Играчите се стараха доколкото им стигат силите . Изневерихте на "правилният" футбол но беше за добро. С оглед другият мач , домакинството на Лацио става доста трудно.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 18 сеп 2009 15:52

Е какво друго освен опълченска тактика можеше да извади Левски? Отбор се прави с пари и футболисти. Когато си правил селекция за 50 стотинки, остава ти ентусиазъм и опълчение. Не знам откъде идват тия амбиции, когато най-скъпите ти играчи са по €100 000.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 18 сеп 2009 16:06

Страхотна игра на Левски. Само така момчета ! Само Левски ! ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 18 сеп 2009 21:18

THE G.A.M.E написа:Какво да пиша за мача.......впечатления от играта на Левски ? Ама те нашите играха ли......или май само гледаха ? Иначе браво.....едно почти перфектно първо полувреме за "Сините" .....но това се дължеше на подценяване от страна на Виляреал ! През това първо полувреме, определено ги изпуснахме ! През второто, за съжеление, испанците се усетиха, че няма как да спечелят лесно.....и се натегнаха. И тогава пролича, просто ужасяващата разлика в класите ! А ако беше нормален терена......направо не ми се мисли ! Аз немога да бъда доволен от такава игра на Левски.....не може да минем центъра, само 7-8 пъти за цял мач......а през второто полувреме, нашите почти не излязоха от наказателното си поле. Да, някои отбори играят доста защитно......но това нашето беше............честно ви казвам, предпочитам да бяхме загубили с 3- 4:0 но да имахме положения, удари, мелета.....поне някакво напрежение да бяхме създали в наказателното им поле........и ето, точно на това 0:1 с което загубихме, му се вика - грозна загуба ! Кофти ми е, и съм бесен от безсилието на Левски.....но реално погледнато, нашите дадоха всичко от себе си.....не съм доволен , но немога да им се сърдя ! Виляреал дори с 50 - 60 % от възможностите си, се оказа прекалено силен за Левски.......... :(

не мога да се съглася с теб, че през повечето време, левски е гледал, а не е играл. Сините направиха каквото можаха и за малко щяха да стигнат до равенство поне. учевидно беше, че може би не ни стигна издържливостта, а и домакините ни натиснаха повече, през втората част.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 18 сеп 2009 22:25

Видя се, че Виляреал са по-силния отбор но бяхме на косъм да ги излъжем :) Левски игра тактически перфектно! Индивидуални грешки доведоха до положенията на Виляреал, но и индивидуални проблясъци ги предотвратиха (без едното, там сгреши Рабех).

С такава храбра игра и това самочуствие нищо чудно да измъкнем точки и от Лацио и Залцбург, и от Виляреал на Герена.

Левскарката по-горе каза нещо за издръжливостта. Повярвай ми, ако бяхме повели 1:0 на Виляреал на "Ел Мадригал" нямаше да има сила на света, която да тръшне Бардон или Петков (примерно). Друг е въпроса, че тогава щяха да полудеят и да ни счупят от атаки...
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 19 сеп 2009 03:33

В момента Виляреал е един много слаб и посредствен отбор. Няма нищо общо с отбора отпреди няколко години. В мача им с Левски победи по-малко слабия, а не по-силния отбор. Това, че са от ранга на Барселона може да го роди само фантазията на Гонзо. 8-)

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Виляреал - Левски

Мнениеот vasilev2 » 19 сеп 2009 10:14

:arrow: Благодаря ти, Левски!!!
ИзображениеИзображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 сеп 2009 11:22

viroglav написа:В момента Виляреал е един много слаб и посредствен отбор. Няма нищо общо с отбора отпреди няколко години. В мача им с Левски победи по-малко слабия, а не по-силния отбор. Това, че са от ранга на Барселона може да го роди само фантазията на Гонзо. 8-)

Mомче......ти си много зле с футбола.....най добре смени спорта - безплатен съвет !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”