Kobra666 написа:Искрене , или си розов по душа , или нямаш никаква идея какво е ЛЕВСКИ!!!
1. С продажбата на Рабех / алкохолик / , ЖО/ще има място за повече момчета израстнали в НАШАТА ШКОЛА/+Дарко,който не е незаменим и Миланов , който не е надградил над себе си от години . В момчетата със синя кръв от малкиа е духът на ЛЕВСКИ!!!
2. БАтков не е Левски , та да ебе . ЛЕВСКИ ще го има и след него ,а ТИ , ако си истински левскар трябва да подкрепяш докато си жив . Е, явно не си. Такива като теб не са и нужни , спокоСтой си пред ТВ-то , псувай , плесни 2 шамара на жената и ще си ток и жица
soilwork , нищо добро не ви чака ..пак ще хвърляте шалчета , а Дудуето ще ги събира![]()
![]()
Аз ЛЕВСКИ знам какво е!Но такива като Батков незнаят и такива като шефовете на фен клуба,
Значи много по добрее да играят момчета от школата,но това трябваше да започне още поне в подготовката,не може така изведнъж да се продават 4 футболиста след 4-5 изиграни мача,по никое време!И няма как никои ама никои да ми обясни че това е правилно!Аз това не мога да го подкрепя и за това няма да бъда на мача!Ако беше евро мач о'к.но ние играем с един селски отбор така че за мен ако са празни трибуните Оная ПОДЛОГА бАТКОФ ЩЕ РАЗБЕРЕ СМИСЪЛА !а ВИЕ ЩЕ НАПЪЛНИТЕ СТАДИОНА И КАКВО,?ЩЕ ГО ПСУВАТЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ГО БОЛИ бАТКОВ ЧЕ ГО ПСУВАТЕ?