Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Re: Близо 4000 "сини" билета остават

Мнениеот iskren » 20 сеп 2009 10:46

Kobra666 написа:Искрене , или си розов по душа , или нямаш никаква идея какво е ЛЕВСКИ!!!

1. С продажбата на Рабех / алкохолик / , ЖО/ще има място за повече момчета израстнали в НАШАТА ШКОЛА/+Дарко,който не е незаменим и Миланов , който не е надградил над себе си от години . В момчетата със синя кръв от малкиа е духът на ЛЕВСКИ!!!
2. БАтков не е Левски , та да ебе . ЛЕВСКИ ще го има и след него ,а ТИ , ако си истински левскар трябва да подкрепяш докато си жив . Е, явно не си. Такива като теб не са и нужни , споко :) Стой си пред ТВ-то , псувай , плесни 2 шамара на жената и ще си ток и жица :)

soilwork , нищо добро не ви чака ..пак ще хвърляте шалчета , а Дудуето ще ги събира :lol: :lol: :lol:

Аз ЛЕВСКИ знам какво е!Но такива като Батков незнаят и такива като шефовете на фен клуба,
Значи много по добрее да играят момчета от школата,но това трябваше да започне още поне в подготовката,не може така изведнъж да се продават 4 футболиста след 4-5 изиграни мача,по никое време!И няма как никои ама никои да ми обясни че това е правилно!Аз това не мога да го подкрепя и за това няма да бъда на мача!Ако беше евро мач о'к.но ние играем с един селски отбор така че за мен ако са празни трибуните Оная ПОДЛОГА бАТКОФ ЩЕ РАЗБЕРЕ СМИСЪЛА !а ВИЕ ЩЕ НАПЪЛНИТЕ СТАДИОНА И КАКВО,?ЩЕ ГО ПСУВАТЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ГО БОЛИ бАТКОВ ЧЕ ГО ПСУВАТЕ?
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот sslevski » 20 сеп 2009 10:51

ДО ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ ЛЕВСКИ!!!!!

Който обича Левски и иска да го подкрепи нека дойде на стадиона.Левски не е Тодор Батков или Костадин Баждеков Левски това сме НИЕ.Нека подкрепим тези момчета които днес ще защитават синята идея.Нека видят че не са сами.И накрая искам да кажа....

И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕЕЕ.....
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 20 сеп 2009 10:55

Искрене ,има още 20 000 като теб , които биха отишли да "подкрепят " отбора само,ако е в евромач..розовите може да са селски отбор , но нали ние сме публиката , която трябва да подкрепи ТЕЗИ дето ще играят!!!Ок , кофти е , че това става по средата на сезона , АМА НИЕ трябва да сме там заради ЛЕВСКИ ..Батков е преходен ! Ние не сме жълтурите да оставим розовите да квичат самички на "Васил Левски" ,НАШИЯТ дом/това би значело , че сме като Батков/.И Левски не е само фен клуба . Точка.
ЛЕВСКАР до гроб!

ra74
Контакти:

Re: Мишките от фенклуба!!!!!

Мнениеот ra74 » 20 сеп 2009 11:06

Прочетохте ли интервюто на Ратко и Гонзо? Вижте какво каза Гонзо - че играчите щом са чули за трансфера веднага са се съгласили да отидат, защото и заплата им е по-висока и договора по-добър.. Не виждам нищо лошо и аз сега като се замисля, да не се продадат. Наистина стана в много лош момент, ама нямаше кога иначе.. Утре затваря трансферния прозорец в Русия - там тия 4мата имат бъдеще, ще се развият доста.. Дано само Баткоф се усети, че тия пари трябва задължително да се вложат в клуба - за играчи и разни неща за ДЮШ, които са нужни .. И аз бях много ядосан в началото като прочетох, че ги продаваме с оглед на това, че утре имаме важен мач, който трябва да спечелим задължително, ама пък е такива играчи като Зе и Дарко знаеш ли какво бъдеще имат? Класни са и нищо чудно след

+1

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 20 сеп 2009 11:10

Всички мощно на мача. Не вярвайте на Sportline-баси и чорбарския сайт, ще видите че Б ще е пълен!

Само Левски!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Red Player
Контакти:

Мнениеот Red Player » 20 сеп 2009 11:17

розовите,селски,я се опомнете малко бе смешници,трябва всички довечера да си сложите мустаци на стадиона в знак на признателност към любимия ви вожд,дето ви ебава както си иска,то каквото повикало -такова се обадило :mrgreen: -геренци-подуенци,хахахаа

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Гонзо, който предаде Левски

Мнениеот batmanlevski » 20 сеп 2009 11:18

егати тъпото заклиучение.Гонзо си е мъж и мъж сте си остане.къде е Батков ,той се крие като плъх, а не Гонзо
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

elit
Контакти:

Re: ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот elit » 20 сеп 2009 11:26

Левски не е Батков, Левски не е Баждеков, не са
Гонзо, Сираков, Достанич, Тасевски, Рабех........
Левски е идея, символ на свобода и обединение.
Левси сме всички ние, които обичаме и подкрепяме
отбора.
Днес, като никога досега сините се нуждаят от на-
шата подкрепа. Днес, всеки от нас трябва да за-
гърби ежбите и масово да отидем на стадиона и
мощно да подкрепим любимия отбор.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 сеп 2009 11:26

Като ви шитнем една тройка довечера няма да ти е толкова смешно.Пак ще има изнасяне преди края на мача и осквиркване на собствения отбор.
П.С.Там съм :)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 сеп 2009 11:31

sin_gobg написа:Близо 4000 "сини" билета остават
20 септември 2009 | 08:26
От: SportLine.bg

От: SportLine.bg :o И ти намери от къде да цитираш , тези като много други са пълни комплексирани журная където предимно са фенове а после журналисти и не може и грам да и се вярва !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Архив”