Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Имаше ли червен картон за Нани?

Мнениеот bubka » 06 мар 2013 00:59

warhead написа:
bubka написа:
warhead написа:Моуриньо: По-добрият отбор загуби

Чак той си признава че е пресилен картон , и че благодарение на това са спечелили!!!!
П.С.Айде сега всички фенове на реал,които бяха максимално обективни да видят пресконференцията на треньора си и стига са писали глупости!!! :twisted:
Няма нищо лошо да признаете че съдията обърна мача! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мачът го обърнаха Модрич и Роналдо, доколкото си спомням :) .

Модрич и Роналдо срещу 11 от Юнайтед не знаеха къде се намират!

Ами нормално да не знаят къде се намират срещу 11, след като тези 11 бяха подредени пред наказателното си поле в домакински мач-евала, имате велик отбор.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 06 мар 2013 00:59

bubka написа:

Чак той си признава че е пресилен картон , и че благодарение на това са спечелили!!!!
П.С.Айде сега всички фенове на реал,които бяха максимално обективни да видят пресконференцията на треньора си и стига са писали глупости!!! :twisted:
Няма нищо лошо да признаете че съдията обърна мача! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мачът го обърнаха Модрич и Роналдо, доколкото си спомням :) , добре че беше съдията да отправи неспасяемият удар за 1:1 :lol:

Предполагам, че Фъргюсън се чувства по същия начин, по който се чувствах аз, преди две години, когато изгониха Пепе. Тогава беше след симулация, а сега за опасно влизане, неща, които можеха да се разминат с жълт картон,“ коментира Жозе изгонването на Нани.

"Манчестър Юнайтед бе организиран много добре тактически, играеше компактно и агресивно. За нас мачът вървеше много трудно. Съмнявам се, че ако бяхме 11 срещу 11, щяхме да спечелим. Играхме толкова добре срещу Барселона, и очаквах повече днес. Манчестър Юнайтед е гранд във всички отношения. Просто очаквах ние да играем по-различно," обясни още португалският спец.

Иначе ти продължавай да ръсиш мозък разбирач!

InVerse
Контакти:

Мнениеот InVerse » 06 мар 2013 01:01

Можеше да се даде,можеше и да не се даде.Съдията е преценил така и това е най-важното.Не мисля,че е опорочил по някакъв начин мача с това понеже имаше много спорни положения.Последните 2 години специално в Англия се дават червени картони за щяло и за нещяло,а в други случаи при чист червен картон се дава жълт.Там съдийството е може би най-безобразното,следвано от италианското и испанското.

https://www.youtube.com/watch?v=IJQKeXFgZAg Ето и един пример за измислен червен картон поне според мен.Ако това наистина е червен картон то и Нани си го заслужаваше сега в този мач.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 06 мар 2013 01:01

bubka написа:
warhead написа:
bubka написа:

Мачът го обърнаха Модрич и Роналдо, доколкото си спомням :) .

Модрич и Роналдо срещу 11 от Юнайтед не знаеха къде се намират!

Ами нормално да не знаят къде се намират срещу 11, след като тези 11 бяха подредени пред наказателното си поле в домакински мач-евала, имате велик отбор.

ае ти си много облъчен жалко за клубната ти принадлежност в България!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 мар 2013 01:02

McLovin написа:
RedeviL написа:
gin написа:държа да подчертая, че съм болен фен на барса и много мразя фергюсъновото отборче! аз мен картонът е е напълно заслужен, защото каквото и да прави нани опорният му крак е на 30-40 см във въздуха, а другия в тялото на противника. да, съгласен съм ,че не е било нарочно, но ако недодяланият десен бек на реал беше посегнал с глава, без да се извисява толкова? щеше да има като живко миланов- със зъбна протеза още преди да е навършил 30години. струва ли това един червен картон? подход към топката с бутоните напред на неразумно голяма височина за мен, а и за доста от съдиите си е много опасен ход, който се наказва с червено картонче.

Фен на Барса, но мрази много "фъргюсъновото отборче".. И това ли ти е безпристрастното мнение по въпроса? Големи капацитети в този форум бе! Всеки си го придърпва както на него си му е угодно и никой не гледа да се изкаже реално.

Прощавай, това какво е:
Vailo написа:фен съм на Юнайтед от над 20 години, но влизането на португалския боклук Нани си беше чист червен картон. Крайно време е това леке да си ходи ..а за гостите в студиото нямам думи. Именно заради такива пристрастни коментари на Сокачев и ко хората намразиха Ман Юнайтед в последните няколко години

Само 2-3 страници по-рано...

Едно мнение на фен на Юнайтед и какво? И даже като гледам - позицията му по-скоро е подвластна на омразата му към Нани. Както и да е.. Мисълта ми е, че реално в създадената ситуация, както можеше да се даде, така можеше и да се спести този ЧК и никой от скамейката на Реал нямаше даже и да забележи нещо нередно.. Вече се спомена кое смекчава донякъде вината на Нани и не искам да се повтарям! Също така трябва да се знае, че в подобен напечен мач и в толкова важен момент на всички трябва да е ясно какво следва след такъв ЧК, а именно тотално преобръщане на силите на терена.. Но не всички са се заинатили, че това е директен ЧК и че Нани е можел да го остави инвалид за цял живот. Всички говорят за засадата при гола на Юнайтед, но никой не споменава, че този ЧК на Нани компенсира двойно повече футболистите на Реал, защото при резултат 0:0 и равно съотношение на терена везните се накланяха сериозно в полза на Юнайтед..
Последна промяна от RedeviL на 06 мар 2013 01:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 06 мар 2013 01:03

За мен има червен картон, умишлено или не, удря го с бутоните в стомаха и можеше да го изкорми направо. ;) Спомнете си мача Черно море - Левски за Купата преди няколко години, тогава Рабех направи нещо подобно и го изгониха също.
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 мар 2013 01:04

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jH5t58FCs3k[/youtube]
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 06 мар 2013 01:04

Viktor4o_Rs написа:За мен има червен картон, умишлено или не, удря го с бутоните в стомаха и можеше да го изкорми направо. ;) Спомнете си мача Черно море - Левски за Купата преди няколко години, тогава Рабех направи нещо подобно и го изгониха също.

Счупи тъпомера с това мнение...направо цепиш мрака :mrgreen:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 06 мар 2013 01:07

warhead написа:
bubka написа:

Мачът го обърнаха Модрич и Роналдо, доколкото си спомням :) , добре че беше съдията да отправи неспасяемият удар за 1:1 :lol:

Предполагам, че Фъргюсън се чувства по същия начин, по който се чувствах аз, преди две години, когато изгониха Пепе. Тогава беше след симулация, а сега за опасно влизане, неща, които можеха да се разминат с жълт картон,“ коментира Жозе изгонването на Нани.

"Манчестър Юнайтед бе организиран много добре тактически, играеше компактно и агресивно. За нас мачът вървеше много трудно. Съмнявам се, че ако бяхме 11 срещу 11, щяхме да спечелим. Играхме толкова добре срещу Барселона, и очаквах повече днес. Манчестър Юнайтед е гранд във всички отношения. Просто очаквах ние да играем по-различно," обясни още португалският спец.

Иначе ти продължавай да ръсиш мозък разбирач!

Справяш се според обстоятелствата-миналата година в немислимо трудно положение Челси успяха да излезнат от ситуацията. След свършен факт-в случая червения картон-отговорността отново ляга изцяло върху хората на терена-някои се справят, на други не им достига класата да успеят. :) Така че не съдията остави голямо пространство пред Модрич да стреля, при положение,че целият отбор се беше прибрал пред наказателното.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 мар 2013 01:08

Картон е това, което покаже рефера ... От там нататък си е фенски трактовки. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”