Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!!!!!!!!!!!!!
Всички на стадиона!!! Да подкрепим любимият отбор. САМО ЛЕВСКИ!!! На мен думата на Гонзо, че имаме играчи, с които винаги можем да бием ЦСКА ми стига. Сигурен съм, че ще излезем и ще мачкаме така наречените "армейци". ХАЙДЕ ЛАВИНАААА!!!
Re: Мишките от фенклуба!!!!!
SAMP написа:"Продажбата в правилна, стига парите да се инвестират в нещо добро", заяви Владо Владимиров
Сектор Б за пореден път клекна пред собственика на Левски Тодор Батков и неговата политика, като шефът на синия фенклуб Владимир Владимиров открито подкрепи трансферите на Зе Соареш, Тасевски, Миланов и Рабех в Рубин Казан. Гугутката заяви, че в продажбите на четиримата няма нищо лошо, като така за пореден път демонстрира, че между фенклуба на сините и редовите фенове цари тотален разкол - мнозинството от публиката на Левски посрещна на нож превръщането на клуба от "Герена" в битпазар.
"Първоначално трансферите ме изненадаха, но сега съм на мнение, че са за добро. Левски ще прибере добри пари, които могат да се инвестират в школата или в нови играчи. Не мисля и че сме обезкървени - в крайна сметка в Левски има много добри играчи, които могат да заместят напусналите. Нещо повече - убеден съм, че те ще се мобилизират срещу ЦСКА и ще бият във вечното дерби", отсече Владимиров.
Мисля, че не си прав. Точно в този момент ние привържениците на Левски трябва да сме единни. Мен също ме заболя, че точно преди мача с чорбарите си продадохме едни от най-добрите играчи, но Левски щи го има и без тях. Не мисля, че е правилно точно в този момент публиката да се обръща срещу политиката на клуба и в частност срещу президента. Ясно е, че той направи куп грушке през последните 3 години, но за жалост към този момент той е нашият президент и трябва да го уважаваме. Иначе ще станем "разграден двор" като Ботев Пловдив. САМО ЛЕВСКИ!!!
Абе тоя гнусен плехар на 60 години,Гугутка ли е, П.ТКА ли е(по-скоро второто),как може да се изказва така неподготвен.Ясно е,че при трансфер нищо няма да се вложи,тоя за 10 години не купи класен футболист,сега ще купува.Аман от боклуци в тая държава.Не останаха хора с достойнство и морал![]()
![]()
Все си мисля,че това е някакъв трик на Мустакатия боклук,което е още по-зле за него, поредния му селски номер![]()
Ако пък не утре трябва да му покажем отношението си и да му БЛАГОДАРИМ подобаващо!!!!!!!!!
Re: Мишките от фенклуба!!!!!
Защо мишки, не е ли по-правилно гугутки?
Близо 4000 "сини" билета остават
Близо 4000 "сини" билета остават
20 септември 2009 | 08:26
От: SportLine.bg
--------------------------------------------------------------------------------
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Около 5000 билета купиха феновете на Левски за мача с ЦСКА. Предварителната продажба е от четвъртък. Сините получиха 9000 билета за сектор "Б" с цена 5 лева.
В деня на мача билети ще се продават от 10,00 ч. до 20,00 ч. само на касите на стадион "Васил Левски", откъм синьото кафе.
[color=#0000FF]ТОВА ВЕЧЕ Е СРАМОТА!!! Точно в този момент,когато момчетата имат нужда от подкрепа трябва да напълним стадиона. Левскари, опомнете се. Все още имате време да си купите билет и да дойдете на стадиона, за да подкрепим любимият отбор напук на всички глупости, които върши напоследък президента на клуба. САМО ЛЕВСКИ!!! И всички на стадиона довечера.
20 септември 2009 | 08:26
От: SportLine.bg
--------------------------------------------------------------------------------
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Около 5000 билета купиха феновете на Левски за мача с ЦСКА. Предварителната продажба е от четвъртък. Сините получиха 9000 билета за сектор "Б" с цена 5 лева.
В деня на мача билети ще се продават от 10,00 ч. до 20,00 ч. само на касите на стадион "Васил Левски", откъм синьото кафе.
[color=#0000FF]ТОВА ВЕЧЕ Е СРАМОТА!!! Точно в този момент,когато момчетата имат нужда от подкрепа трябва да напълним стадиона. Левскари, опомнете се. Все още имате време да си купите билет и да дойдете на стадиона, за да подкрепим любимият отбор напук на всички глупости, които върши напоследък президента на клуба. САМО ЛЕВСКИ!!! И всички на стадиона довечера.
Re: Отбора за утре?
Браво бе лисица браво бе интелект.Как го измисли това?
-
- Контакти:
vapreki vsi4kie prostotii na batkov ,nie triabva da podkrepim otbora na naroda ,4orbata sa napravili dobar otbor ,ama mislia 4e mojem da gi prasnem to4no sega....a za kARETO ;JELAIA IM USPEH NA MOM4ETATA ZASLUJIHA SI TRANSFERITE...
Re: Близо 4000 "сини" билета остават
Там сме не се притеснявай въпреки всичко ще ги разбием.
http://www.uefa.com/
Сайта на УЕФА! Къде пише нещо за допълнително разрешение на 'Рубин",просто руския пазар си затвара днес! Какви вратички,какви глупости! ГРЪНЧАРОВ,ЛЪЖАТ ТЕ! И ТИ НАС!
На стадиона съм за да викам САМО "ЛЕВСКИ" и БАТКOFF-ВЪЪЪЪЪЪЪЪНКААААААААААААААА!!!!!

Сайта на УЕФА! Къде пише нещо за допълнително разрешение на 'Рубин",просто руския пазар си затвара днес! Какви вратички,какви глупости! ГРЪНЧАРОВ,ЛЪЖАТ ТЕ! И ТИ НАС!
На стадиона съм за да викам САМО "ЛЕВСКИ" и БАТКOFF-ВЪЪЪЪЪЪЪЪНКААААААААААААААА!!!!!