Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin_gobg
Контакти:

Re: ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот sin_gobg » 20 сеп 2009 08:45

Всички на стадиона!!! Да подкрепим любимият отбор. САМО ЛЕВСКИ!!! На мен думата на Гонзо, че имаме играчи, с които винаги можем да бием ЦСКА ми стига. Сигурен съм, че ще излезем и ще мачкаме така наречените "армейци". ХАЙДЕ ЛАВИНАААА!!!

Потребителски аватар
sin_gobg
Контакти:

Re: Мишките от фенклуба!!!!!

Мнениеот sin_gobg » 20 сеп 2009 08:50

SAMP написа:"Продажбата в правилна, стига парите да се инвестират в нещо добро", заяви Владо Владимиров
Сектор Б за пореден път клекна пред собственика на Левски Тодор Батков и неговата политика, като шефът на синия фенклуб Владимир Владимиров открито подкрепи трансферите на Зе Соареш, Тасевски, Миланов и Рабех в Рубин Казан. Гугутката заяви, че в продажбите на четиримата няма нищо лошо, като така за пореден път демонстрира, че между фенклуба на сините и редовите фенове цари тотален разкол - мнозинството от публиката на Левски посрещна на нож превръщането на клуба от "Герена" в битпазар.

"Първоначално трансферите ме изненадаха, но сега съм на мнение, че са за добро. Левски ще прибере добри пари, които могат да се инвестират в школата или в нови играчи. Не мисля и че сме обезкървени - в крайна сметка в Левски има много добри играчи, които могат да заместят напусналите. Нещо повече - убеден съм, че те ще се мобилизират срещу ЦСКА и ще бият във вечното дерби", отсече Владимиров.

Мисля, че не си прав. Точно в този момент ние привържениците на Левски трябва да сме единни. Мен също ме заболя, че точно преди мача с чорбарите си продадохме едни от най-добрите играчи, но Левски щи го има и без тях. Не мисля, че е правилно точно в този момент публиката да се обръща срещу политиката на клуба и в частност срещу президента. Ясно е, че той направи куп грушке през последните 3 години, но за жалост към този момент той е нашият президент и трябва да го уважаваме. Иначе ще станем "разграден двор" като Ботев Пловдив. САМО ЛЕВСКИ!!!

Абе тоя гнусен плехар на 60 години,Гугутка ли е, П.ТКА ли е(по-скоро второто),как може да се изказва така неподготвен.Ясно е,че при трансфер нищо няма да се вложи,тоя за 10 години не купи класен футболист,сега ще купува.Аман от боклуци в тая държава.Не останаха хора с достойнство и морал :evil: :evil:
Все си мисля,че това е някакъв трик на Мустакатия боклук,което е още по-зле за него, поредния му селски номер :evil: :evil: Ако пък не утре трябва да му покажем отношението си и да му БЛАГОДАРИМ подобаващо!!!!!!!!!

Fichango
Контакти:

Re: Мишките от фенклуба!!!!!

Мнениеот Fichango » 20 сеп 2009 09:03

Защо мишки, не е ли по-правилно гугутки?

Потребителски аватар
sin_gobg
Контакти:

Близо 4000 "сини" билета остават

Мнениеот sin_gobg » 20 сеп 2009 09:04

Близо 4000 "сини" билета остават
20 септември 2009 | 08:26
От: SportLine.bg

--------------------------------------------------------------------------------

размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Около 5000 билета купиха феновете на Левски за мача с ЦСКА. Предварителната продажба е от четвъртък. Сините получиха 9000 билета за сектор "Б" с цена 5 лева.
В деня на мача билети ще се продават от 10,00 ч. до 20,00 ч. само на касите на стадион "Васил Левски", откъм синьото кафе.

[color=#0000FF]ТОВА ВЕЧЕ Е СРАМОТА!!! Точно в този момент,когато момчетата имат нужда от подкрепа трябва да напълним стадиона. Левскари, опомнете се. Все още имате време да си купите билет и да дойдете на стадиона, за да подкрепим любимият отбор напук на всички глупости, които върши напоследък президента на клуба. САМО ЛЕВСКИ!!! И всички на стадиона довечера.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Отбора за утре?

Мнениеот ЕМИЛ » 20 сеп 2009 09:15

Браво бе лисица браво бе интелект.Как го измисли това?

viktor_771771
Контакти:

Мнениеот viktor_771771 » 20 сеп 2009 09:24

vapreki vsi4kie prostotii na batkov ,nie triabva da podkrepim otbora na naroda ,4orbata sa napravili dobar otbor ,ama mislia 4e mojem da gi prasnem to4no sega....a za kARETO ;JELAIA IM USPEH NA MOM4ETATA ZASLUJIHA SI TRANSFERITE...

kiki
Контакти:

Re: Близо 4000 "сини" билета остават

Мнениеот kiki » 20 сеп 2009 09:26

Там сме не се притеснявай въпреки всичко ще ги разбием.

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 20 сеп 2009 09:31

http://www.uefa.com/
Сайта на УЕФА! Къде пише нещо за допълнително разрешение на 'Рубин",просто руския пазар си затвара днес! Какви вратички,какви глупости! ГРЪНЧАРОВ,ЛЪЖАТ ТЕ! И ТИ НАС!
На стадиона съм за да викам САМО "ЛЕВСКИ" и БАТКOFF-ВЪЪЪЪЪЪЪЪНКААААААААААААААА!!!!! :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Архив”