Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!!!!!!!!!!!!!
За съжаление според мен ще има най-много около 16-17 хиляди човека.. Много понамаляха хората напоследък на дербитата и това не е изобщо на добре.. 

- dark_smoke
- Контакти:
DukeUnv написа:За съжаление според мен ще има най-много около 16-17 хиляди човека.. Много понамаляха хората напоследък на дербитата и това не е изобщо на добре..
Всъщност миналата година на 0:2 бяха май над 20-хиляди и беше мн красиво,aма това е по-скоро изключение...
Национален фронт "Велика България"
dark_smoke написа:DukeUnv написа:За съжаление според мен ще има най-много около 16-17 хиляди човека.. Много понамаляха хората напоследък на дербитата и това не е изобщо на добре..
Всъщност миналата година на 0:2 бяха май над 20-хиляди и беше мн красиво,aма това е по-скоро изключение...
Да може, ама все пак като се има предвид предишните години по колко се събирахме на мач сега значително понамаляха феновете..

- POPCORN
- Контакти:
Re: Мишките от фенклуба!!!!!
R.S.F. написа:POPCORN написа:според вас нашата агитка по задружна ли е от вашата?
Може би е 50/50 , зависи от моментното състояние, но според мен т.нар. "провинциални" ( извинявам се за израза ) агитки са Много по-задружни и от нас и от вас ! ( примери много: Пловдив , Варна ............. и др. ) !!! Според теб ?
може за това не се бях замислял

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
САМО ЛЕВСКИ !!!!!! Но - все пак ..... Да не ме разберете погешно .... Искам това което е БИЛО по ТАТОВО време да се върне по стадионите за да Имам ЖЕЛАНИЕ да ходя по мачове и да си заведа ДЕЦАТА !!! а Именно ---> Кому е нужна ТАЗИ АГРЕСИЯ, БОЙ и всичко останало ???????? Все пак .... АЗ и другите имаме Деца - ТРЯБВА ли да сме FBI през цялото време ?????? Не ме разбирайте погешно ..... не обвинявам Никой по никакъв начин !!!!!! но накрая след няколко години ще се окаже че ВЕЧНОТО ДЕРБИ ще е БЕЗ ЗРИТЕЛИ !!!!!!!!!! в продължение от полицията на 1 километър ..... Тъпо нали ..... Баща ми и негов приятел съответно фенове на Левски и ЦСКА са си гледали дербито като на Кино ... без лоши чуства .... ЗАЩО И СЕГА НЕ Е ТАКА!!!!!! КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СЕ ПРОМЕНИ ???????????
-
POPCORN написа:незнам аз имам чуството , че сте по разиденени от нас.може и да греша.или явно всички така сме свикнали, че бая слушаме дучето и така.ама като ги псуваме ги псуваме всички.като ги пдокрепяме в нещо ги подкрепяме всички.поне аз така мисля.може и да греша
Дучето е пич и прави доста за отбора и най-вече за публиката. Някои обаче още помним, когато националния стадион беше в ремонт и дербитата се играеха на клубните стадиони, как билетите бяха дефицит и неговите хора ги изкупуваха предварително, за да ги продават пред касите на черно на по-високи цени. Слава богу и тези времена отминаха.
- INZAGHI_99
- Контакти:
Аз също си мечтая пак да видя някой от трите стадиона(В.ЛЕВСКИ,Г.АСПАРУХОВ и Б...а..) пълен на този мач, за съжаление и в двете агитки има по 100-200 малумника, които карат хора като agisofttm да не идват на стадиона, НО ВСЕ ПАК ЕЛАТЕ ЕЛАТЕ И ДА СЪЖЕВИМ ТОЗИ МАЧ.
ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЕЛАТЕ ДА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА ТОЙ ИМА НУЖДА ОТ НАС, НЕКА ПОКАЖЕМ ЗАЩО СМЕ НАЙ!!!!
ИСТЕНСКИ ЛЕВСКАРИ ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!!!!!!!!! ВЪВ ФОРУМИТЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ФЕН, ДОКАЖЕТЕ ГО НА СТАДИОНА И ЕЛАТЕ ДА ПОДКРЕПЕТЕ ЛЕВСКИ!
ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЕЛАТЕ ДА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА ТОЙ ИМА НУЖДА ОТ НАС, НЕКА ПОКАЖЕМ ЗАЩО СМЕ НАЙ!!!!
ИСТЕНСКИ ЛЕВСКАРИ ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!!!!!!!!! ВЪВ ФОРУМИТЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ФЕН, ДОКАЖЕТЕ ГО НА СТАДИОНА И ЕЛАТЕ ДА ПОДКРЕПЕТЕ ЛЕВСКИ!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- INZAGHI_99
- Контакти:
POPCORN написа:R.S.F. написа:POPCORN написа:според вас нашата агитка по задружна ли е от вашата?
Може би е 50/50 , зависи от моментното състояние, но според мен т.нар. "провинциални" ( извинявам се за израза ) агитки са Много по-задружни и от нас и от вас ! ( примери много: Пловдив , Варна ............. и др. ) !!! Според теб ?
може за това не се бях замислял
Да ти кажа имам много приятели в агитката ви, онзи ден и при вас е имало бой ми шушнаха между ваши фенове.
Ето това е най грозното. Колкото ние сме единни толкова и вие. Това вече е друга тема, но ние българите сме далеч от манталитет и начин на мислене от другите, ако мога да се изразя нормални фенове, макар и в другите страни да ги има боищата и погромите.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- valkata_levski
- Контакти:
Аз пък разбрах че битият е левскар.Вярно ли е?
И какво по дяволите прави при червените??
И какво по дяволите прави при червените??