ПЕТКОВ
БЕНЗУКАН ГЕНЕВ ТОПЛОЗАКОВ ВАГНЕР
ЙОВОВ БАЛТАНОВ БАРДОН ЖО
ХРИСТОВ КРЪСТОВЧЕВ
И РЕЗУЛТАТ 0:2
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Царе сме да си правим мръсно
moonlight написа:kartago написа:Sole написа:Колко хубаво звучи на руски: "С етих четирьох Рубина ничево добро не увидит.С них Левски бъйл избросен из евротурнири от таких гигантов как Беверен, Тампере, Бате Борисов, Жилина и Дебрецен"
Ще се опитам да ти дам буквален превод на това, поне аз както го чета, " С тва четр,мата Рубина, нищо убаво няма да види. С онез, Левски бъйл ( таз дума не мога да я преведа ) изфърлен от евротурнири от таквоз гиганти кат Беверен, Тампере........." Боже, колко ли ни се смеят руснаците?!...............
Въх, до там ли стигнахме да превеждаме от руски с онлайн преводачка...
twizted,
ти пък къде го видя тоя руски ???
ти пък къде го видя тоя руски ???

Re: Гонзо, който предаде Левски
Гонзо днес абсолютно се издъни! И ще си плаща за това...Баткоff не прости на нито една синя легенда,няма да подмине и него! Трябваше да предвиди,че след Борето е той,ама сладък е поста... 

- Бижутера
- Контакти:
Защо се е издънил?
че разкара пияницата рабех или дарко,на който не му се играе повече в левски?
лошо ще е ако не им вземем заместници,защото само с юноши не става!
че разкара пияницата рабех или дарко,на който не му се играе повече в левски?
лошо ще е ако не им вземем заместници,защото само с юноши не става!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
peterx написа:Писна ми от някакви фърфаляци, които се правят на големи разбирачи и дават оценки и присъди наляво и надясно!
Ей, пишлеменца! Левски го има от сто години и ще го има още много пъти по толкова!
Отборът е бил преименуван, разформирован, гонен и пр. Въпреки всичко и напук на всички е оцелял.
Били сме продали четирима добри футболисти... Голям праз! Та ние сме шампиони в почти всички гарнитури!
Левскарският дух винаги ще го има. Затова отборът ще върви напред. Може утре да падне, може да завършим пети в първенството, но отново ще се изправим по-силни от преди и ще мачкаме наред. Защото това е ЛЕВСКИ!
Въпреки Батков, въпреки слаби футболисти и треньори, въпреки псевдофенчетата, които побързаха да погребат и да се отрекат от "любимия" си отбор.
А Гонзо е направил достатъчно за този отбор, че да си позволи още 1000 такива "грешки"!
Много точно и ясно мнение . Нямам какво да допълня !

Защото преди да са разкарали който и да е трябваше да вземат някой! Защото до оня ден ревеше,че "Левски"си имал футболисти,после щял да слага ново начало...Каквото му пее Баткоff това повтаря! Е така няма да излезе нищо! Човек без собствено мнение няма как да се задържи на такова място!Лошото е,че няма да се усети как Бaтkoff ще го похарчи и него! Седнал да ми говори колко са съгласувани нещата!!! Два часа преди това вика на Диков по телефона "питай Баткоff и аз на тая пресконференция няма да дойда",ама дръпнали са му ушетата и айде на амбразурата! Ако си мъж-излизаш и си подаваш оставката ,ама той лъже в очите приятели,та нас.... РЕЗИЛ! ПЪЛЕН! 

Re: Отбора за утре?
О(т)бора за утре:
==============Гочко=================
-------------------------------------------------
=Сивчо=Топчо===Белчо=====Черньо
------------------------------------------------
=====Сърчо======Мончо======
----------------------------------------------
=Милка=====Дончо=========Жоржета===
---------------------------------------------
===========Горчо==============

==============Гочко=================
-------------------------------------------------
=Сивчо=Топчо===Белчо=====Черньо
------------------------------------------------
=====Сърчо======Мончо======
----------------------------------------------
=Милка=====Дончо=========Жоржета===
---------------------------------------------
===========Горчо==============

Така,понеже съм преподавател в руското училище ще ви издам една малка тайна-това е на чеченски с казански диалект.

САМО СПАРТАК ВАРНА
Мишките от фенклуба!!!!!
"Продажбата в правилна, стига парите да се инвестират в нещо добро", заяви Владо Владимиров
Сектор Б за пореден път клекна пред собственика на Левски Тодор Батков и неговата политика, като шефът на синия фенклуб Владимир Владимиров открито подкрепи трансферите на Зе Соареш, Тасевски, Миланов и Рабех в Рубин Казан. Гугутката заяви, че в продажбите на четиримата няма нищо лошо, като така за пореден път демонстрира, че между фенклуба на сините и редовите фенове цари тотален разкол - мнозинството от публиката на Левски посрещна на нож превръщането на клуба от "Герена" в битпазар.
"Първоначално трансферите ме изненадаха, но сега съм на мнение, че са за добро. Левски ще прибере добри пари, които могат да се инвестират в школата или в нови играчи. Не мисля и че сме обезкървени - в крайна сметка в Левски има много добри играчи, които могат да заместят напусналите. Нещо повече - убеден съм, че те ще се мобилизират срещу ЦСКА и ще бият във вечното дерби", отсече Владимиров.
Абе тоя гнусен плехар на 60 години,Гугутка ли е, П.ТКА ли е(по-скоро второто),как може да се изказва така неподготвен.Ясно е,че при трансфер нищо няма да се вложи,тоя за 10 години не купи класен футболист,сега ще купува.Аман от боклуци в тая държава.Не останаха хора с достойнство и морал
Все си мисля,че това е някакъв трик на Мустакатия боклук,което е още по-зле за него, поредния му селски номер
Ако пък не утре трябва да му покажем отношението си и да му БЛАГОДАРИМ подобаващо!!!!!!!!!
Сектор Б за пореден път клекна пред собственика на Левски Тодор Батков и неговата политика, като шефът на синия фенклуб Владимир Владимиров открито подкрепи трансферите на Зе Соареш, Тасевски, Миланов и Рабех в Рубин Казан. Гугутката заяви, че в продажбите на четиримата няма нищо лошо, като така за пореден път демонстрира, че между фенклуба на сините и редовите фенове цари тотален разкол - мнозинството от публиката на Левски посрещна на нож превръщането на клуба от "Герена" в битпазар.
"Първоначално трансферите ме изненадаха, но сега съм на мнение, че са за добро. Левски ще прибере добри пари, които могат да се инвестират в школата или в нови играчи. Не мисля и че сме обезкървени - в крайна сметка в Левски има много добри играчи, които могат да заместят напусналите. Нещо повече - убеден съм, че те ще се мобилизират срещу ЦСКА и ще бият във вечното дерби", отсече Владимиров.
Абе тоя гнусен плехар на 60 години,Гугутка ли е, П.ТКА ли е(по-скоро второто),как може да се изказва така неподготвен.Ясно е,че при трансфер нищо няма да се вложи,тоя за 10 години не купи класен футболист,сега ще купува.Аман от боклуци в тая държава.Не останаха хора с достойнство и морал

Все си мисля,че това е някакъв трик на Мустакатия боклук,което е още по-зле за него, поредния му селски номер

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"