Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гонзо, който предаде Левски
Автора на темата - какви хапчета си взимал бе? Не те ли е срам да пишеш такива неща?! Гонзо бил предал Левски - аз от него не знам да има по-голям Левскар - това той да предаде отбора е невъзможно!

carefree написа:k_oleto написа:абе младежи какво искате? Я се върнете назад и вижте колко успешни мача имате в Европа с тия футболисти, за които сега плачетеАз ще викажа - за 3 години един - победа над евро гранда ФК Баку. Вместо да се радвате, че ще влязат свежи пари в клуба - драми и чудеса
Нищо лично
просто фен на ЦСКА
за неуспехите в европа не са виновни наи добрите футболисти на Левски... мислиш ли въобще с тая глава ,, като пишеш бе?... направихте един мач и литнахте...с вашите бг юношки събрани от цела бг ,, неможахте да биете 10-тия по популярност отбор в Лондон с 3 тия си отбор ....ше ви видим с Базел.. слагаи си вазелина от сега! предупреждавам те!
е, за футболни издънки - просто няма да споря с тебе бате
Иначе да, смятам, че най-добрите Ви футболисти не са чак толкова добри, те ако бяха........нямаше да вървят в пакет и щяха да Ви дърпат отборчето напред
със здраве
Re: Ако ги продаде без публика на дербито????
УТРЕ ВСИЧКИ НА СТАДИОНА....Не знам колко трябва да си малоумен за да предложиш на феновете утре да не ходят....Напротив,ако от нещо сме не доволни утре трябва да го покажем на стадиона,а не у нас пред телевизора....
Типичен български манталитет-от нещо като си не доволен да си стоиш вкъщи и само да псуваш.....
Утре е денят за разплата!!!ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!!
Типичен български манталитет-от нещо като си не доволен да си стоиш вкъщи и само да псуваш.....
Утре е денят за разплата!!!ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Като фен на ЦСКА си позволявам да изразя мнеие във вашия форум- винаги съм имал не лошо мнение за Гонзо като личност най-вече и като не толкова добър футболист,но винаги успяващ да ни накаже! Гонзо днес се показа като подлога и това е горчивата истина- просто непримиримия му характер и мъжество компенсиращи липсата на големи футболни достойнства за мен поне от днес са под огромна въпросителна.... Обезкърви ви вашия 'президент' точно преди мача на сезона за всеки фен в Бг,а Гонзо обяснява,че това било ново начало?! Стига глупости- тъпо е!!! Не че в дербито има кой знае какво значение дали си със или без титулярните си играчи,но за мен това е прах в очите ви- Гонзо се продаде за поста,това е моето мнение! Нека утре победи по-добрия и по-малко простотии из форумите!!
стига сме се вайкали толкоз да гадно да продадът 4 ма от основните ни футболисти но левски го е имало преди тях ще го има и след тях тъй че стига вече сълзи и да спрем с глупостите остава сега да почнем и гозно да плюеем ................айде няма нужда само левски и утре ще празнуваме успех сини лъвове
-
- Контакти:
Re: Новите играчи на Левски
може и това да стане в близко време ами до тогава с помияра йовов и христов ли ще се представяме в европа и у дома ,затова ще ни бие всеки кой къде ни хванепо голям срам .от тоя няма.
ДРУГАРЮ БАТКОВ, ТОДОРЕ, ПРИЯТЕЛЮ, ПЪТЯТ, ПО КОЙТО СИ ПОЕЛ Е ТРУДЕН, ИЗПЪЛНЕН С БЕЗБРОЙ ПРЕПЯТСТВИЯ, НО ЕДИНСТВЕНО ВЕРНИЯТ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ. АЗ ВЕЧЕ ГО ИЗВЪРВЯХ И ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МИ УСПЕХИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА УСПЕЕШ. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА НЕ СЕ ПРЕДАВАШ ПРЕД БЕЗБРОЙНИТЕ ТРУДНОСТИ, КОИТО ТИ ПРЕДСТОЯТ. ДА НЕ ПРЕКЛАНЯШ ГЛАВА ПРЕД ТЯХ И КАТО ГОРД КОМСОМОЛЕЦ, ПРОДУКТ НА ЛЮБИМАТА НИ КОМ. ПАРТИЯ ДА СМАЧКАШ ВСИЧКИ ТЕЗИ, КОИТО РЕШАТ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ, ТАКА КАТО АЗ ГО ПРАВЯ ВЕЧЕ МНОГО ГОДИНИ!!!ДЪРЖА ДА ТЕ УВЕДОМЯ, ЧЕ В МОЕ ЛИЦЕ, МОЖЕШ ВИНАГИ ДА РАЗЧИТАШ НА БЕЗРЕЗЕРВНО ПРЕДАН ПРИЯТЕЛ И СЪМИШЛЕНИК, СЪПАРТИЕЦ ГОТОВ ВИНАГИ ДА ТИ ПОМОГНЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИ СЪВЕТИ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ОПИТА, КОЙТО ИМАМ С МОЯ ОТБОР!!!
ВЕЧНО ТВОЙ ПРИЯТЕЛ И СЪМИШЛЕНИК - МИТЮ! Отворено писмо до всички медии от др.Христолов!
ВЕЧНО ТВОЙ ПРИЯТЕЛ И СЪМИШЛЕНИК - МИТЮ! Отворено писмо до всички медии от др.Христолов!
beitman написа:Като фен на ЦСКА си позволявам да изразя мнеие във вашия форум- винаги съм имал не лошо мнение за Гонзо като личност най-вече и като не толкова добър футболист,но винаги успяващ да ни накаже! Гонзо днес се показа като подлога и това е горчивата истина- просто непримиримия му характер и мъжество компенсиращи липсата на големи футболни достойнства за мен поне от днес са под огромна въпросителна.... Обезкърви ви вашия 'президент' точно преди мача на сезона за всеки фен в Бг,а Гонзо обяснява,че това било ново начало?! Стига глупости- тъпо е!!! Не че в дербито има кой знае какво значение дали си със или без титулярните си играчи,но за мен това е прах в очите ви- Гонзо се продаде за поста,това е моето мнение! Нека утре победи по-добрия и по-малко простотии из форумите!!
За съжаление и с болка го казвам-ПРАВ СИ

Президент Левски Тодор Батков очень самашедшии и често обманивает люди. Поетому в Болгарии мало веруют что Чемпоин Росии покупит 4 игроки от команда, которая очен слабо играть в еврокубках .
Изказвания на руски фенове.хареса ми
Изказвания на руски фенове.хареса ми