Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Ако ги продаде без публика на дербито????

Мнениеот sedem_!_dva » 19 сеп 2009 12:21

Far Right написа:
groti написа:
Far Right написа:Нека ни плющи,по -добре отколкото да ни плющят тампере,жилина,дебрецен и то бройката вече не може да се хване евроидиот.

Е,то това е селския манталитет. Не се изненадвам :lol:

Колко срам донесохте на България,говеда малоумни...СРАМ.Вие не просто сте евроидиоти,вие сте най-великите евроидиоти.Поклон пред идиотията ви,никой не може да се мери с вас :lol:

Сега не знам какъв смисъл виждаш да пишеш в нашия форум и да се дразниш с феновете на Левски... евроидиоти, срам путки майни и не знам си какво... Ние си обичаме отбора и това е, гледай си Ботев и не се занимавай с Левски...
NON MOLLARE MAI

kolovati
Контакти:

Re: Време е!

Мнениеот kolovati » 19 сеп 2009 12:21

Абе шматки не разбрахте ли че цялата новина е гаргара на гонгаджиите. Снощи не слушахте ли по радиото Валйо Грънчаров как едвам се удържъше да не се разсмее докато предава новината.
Батков трябва да остане точно щото ако го изгониме при следващиа президент това няма да е гаргара а истина. Само дето няма да ги продадът в Казан а в Турну мугуреле и не за 4 милиона а за колкото дадът :mrgreen:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 19 сеп 2009 12:23

Far Right написа:Колко срам донесохте на България,говеда малоумни...СРАМ.Вие не просто сте евроидиоти,вие сте най-великите евроидиоти.Поклон пред идиотията ви,никой не може да се мери с вас :lol:

Марш на двора,прибирай кокошките,пускай щорите и лягай да спиш. Верно е,нас ни биха Олимпия,Дебрецен,Бате и прочие.Вас ви мажат Локото където ви хванат,а вече и Миньор,Пирин и другите провинциални отбори. Ма нищо де,нали не си плати билета за последното дерби :lol: между другото на следващия рок концерт вземете викнете Металика. Ще е готино 8-)
110 години любов!

toni petrovv
Контакти:

Мнениеот toni petrovv » 19 сеп 2009 12:23

ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! БАТКОВ Е СОБСТВЕНИК НА ОТБОРА И МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА И ДА ПРОДАВА КОГОТО, КОГАТО И КАКТО...ТОЙ ДАВА КИНТИ, ТОЙ КАРА ВЛАКА!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 сеп 2009 12:25

А на мен ми е интересно защо Батков мълчи още.Излез като мъж и кажи 2-3 приказки бе Мустак :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 19 сеп 2009 12:25

toni petrovv написа:ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! БАТКОВ Е СОБСТВЕНИК НА ОТБОРА И МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА И ДА ПРОДАВА КОГОТО, КОГАТО И КАКТО...ТОЙ ДАВА КИНТИ, ТОЙ КАРА ВЛАКА!

Левски го е имало, има го и ще го има благодарение на феновете, не на Батков!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 19 сеп 2009 12:25

Плета въжето за бесилката на Батков...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 сеп 2009 12:25

Отдавна съм го казал - с проявите си по стадионите и форумите, феновете на Ботев се показват като най-големите дебили и лумпени.
Стига сме се занимавали с тях. Комплексите им вече удариха небето.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

toni petrovv
Контакти:

Мнениеот toni petrovv » 19 сеп 2009 12:25

kolovati написа:Абе шматки не разбрахте ли че цялата новина е гаргара на гонгаджиите. Снощи не слушахте ли по радиото Валйо Грънчаров как едвам се удържъше да не се разсмее докато предава новината.
Батков трябва да остане точно щото ако го изгониме при следващиа президент това няма да е гаргара а истина. Само дето няма да ги продадът в Казан а в Турну мугуреле и не за 4 милиона а за колкото дадът :mrgreen:

обаче постановката си я бива!

myuyuta
Контакти:

Re: Много или малко са 4 милиона за 4ма футболиста?!

Мнениеот myuyuta » 19 сеп 2009 12:30

zippy написа:Правилният въпрос е 4 милиона ли струва радостта на 5 милиона българи?

Много ще ми е интересно да се направи едно преброяване в България, както имаше такова в Италия преди години - колко фена има всеки отбор. И да не е някаква измислица-премислица от типа на "съседът вика за Ботев, така че аз съм от Локомотив, но не им знам името на стадиона". Такива, които ще разберат нещо, ако им кажеш, че Рабех и Зетят са продадени в Русия за еди-колко си пари. Та, ако направят такова преброяване, някои фенове ще бъдат силно разочаровани - едва ли има 5 милиона футболни фена общо в БГ-то. Иначе, 4 милиона евро за тези играчи си е добра сделка, ама явно никой не очаква от Борат да използва парите по предназначение.

Върни се в “Архив”