Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

WPWW
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот WPWW » 23 фев 2013 14:47

Костов е крадлив мангал и то на държавно ниво. Не знам с какъв акъл още му се връзват.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 23 фев 2013 14:49

WPWW написа:Костов е крадлив мангал и то на държавно ниво. Не знам с какъв акъл още му се връзват.

:!: :!: :!:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 23 фев 2013 15:07

riff написа:
volf написа:
1982 написа:Те затова фалираха тия гърци. Защото изкуствено се поддържаше този стандарт, за който пишеш. Но нямаше как, накрая рухна, както рухва винаги всичко изкуствено.

Имаш ли представа с колко пъти е по-висок от нашия е този рухнал гръцки стандарт?
Имаш ли представа, че банките на тази рухнала държава управляват почти целия капиталов пазар на нашата цъфнала и вързала държава, посредством политическата воля на нашите избраници?
И най вече знаеш ли че това се извършва чрез ограбване труда и доходите на Българския народ?!

вярно че удобен момент за пролетарска пропаганда ама не сме начлаото на 20 век

Аз "пролетарчето" осигурявам доходите на не по-малко от 50-70 души месечно и поне половината от моите доходи следваше да постъпват за пенсии и други социални разходи в нашата държава.
Със сигурност обаче дори процент от тях не достигат по банковия лабиринт до обявените потребители.
Ти продължавай да се уграмотяваш пред телевизора - превръщай в реалност този безкраен латнополитически сериал - в мракобесие животът е оправдан и лесен!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 фев 2013 15:15

gekobg написа:ГЕРБ

Да си регистриран пета година във форума, да имаш 1 мнение и второто да е "ГЕРБ" с евентуален глас в анкетата, показва единствено колко са сбъркани анкетите в този форум (неограничени по реално ИП) и в които аз лично нито гласувам някога, нито следя резултатите им. А и с това мнение съдържащо четири буквички се изразява най-вече всеобщото отчаяние и безсилие на заслепените от "краля-слънце" :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 23 фев 2013 15:38

Всички тръпнеме в очакване божеството Буда да достигне 99.9 %

riff
Контакти:

Мнениеот riff » 23 фев 2013 15:47

volf написа:
riff написа:
volf написа:
1982 написа:Те затова фалираха тия гърци. Защото изкуствено се поддържаше този стандарт, за който пишеш. Но нямаше как, накрая рухна, както рухва винаги всичко изкуствено.

Имаш ли представа с колко пъти е по-висок от нашия е този рухнал гръцки стандарт?
Имаш ли представа, че банките на тази рухнала държава управляват почти целия капиталов пазар на нашата цъфнала и вързала държава, посредством политическата воля на нашите избраници?
И най вече знаеш ли че това се извършва чрез ограбване труда и доходите на Българския народ?!

вярно че удобен момент за пролетарска пропаганда ама не сме начлаото на 20 век

Аз "пролетарчето" осигурявам доходите на не по-малко от 50-70 души месечно и поне половината от моите доходи следваше да постъпват за пенсии и други социални разходи в нашата държава.
Със сигурност обаче дори процент от тях не достигат по банковия лабиринт до обявените потребители.
Ти продължавай да се уграмотяваш пред телевизора - превръщай в реалност този безкраен латнополитически сериал - в мракобесие животът е оправдан и лесен!

моят труд никой не го ограбва, не пиши от името на всички, аз работя от 16 години в чужда фирма, плащам 12 евро ток (смешни пари), постигнал съм нещо, не искам всичко да се рестартира защото някой се чувства неуспял, така всеки недовелн ще излиза на улицата и ще иска ново изравняване на всички да не би да му се усмихне късмета тоя път, ми айде да вземем къщата на Бербатов, и той е милионер, и да раздадем парите му на бедните които не могат да платят ток за 0,09 евро/квч, най-евтин в ЕС, искайте разумни и практични неща, дерегулация, конкуренция, контрол и спазване на закони, инвестиции , ако искате да сме като Германия (поне близо), е ако искате да сме като Венецуела и КНДР,това е друг въпрос

riff
Контакти:

Мнениеот riff » 23 фев 2013 15:52

Jürgen написа:
riff написа:имат ли детски, с колко живеят на ден, как го правят тоя номер, всичко е в главата, решили сме че трябва да имаме един стандарт като да кажем на Германци и си го искаме, от филанкишията

Е,че то всичко си е в глава спор няма ;) . Векове наред като живееш по един и същи начин,нормално е да привикнеш ;) ! Африканците винаги са си били такива,може би и винаги ще си бъдат!
А за нас.....нормално е да гоним високия стандарт.Ти какво предлагаш...да живеем като африканците ли :? ?
Ние не сме някакви шибаняци,да се задоволяваме с трохи :!: .
Така трябва да бъде и винаги,докато постигнем това,което искаме :) ! Трябва да се БОРИМ за него :twisted: !!!

защо ние като Хитлер ли сме, по-висши същества ли сме от африканците, живеем както си го направим, приемаме си правила, спазваме ги, трудим се, учим се и докъдето стигнем, а не който нещо не му тръгне да блокира моста и айде пак наново

Върни се в “Архив”