Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Тази анкета колко пъти ще се манипулира? До вчера Костов беше на 2-ро място с 50 гласа!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Тази анкета колко пъти ще се манипулира? До вчера Костов беше на 2-ро място с 50 гласа!
Докато не се получат нужните резултати - типичен похват на комунистите и техните последователи от ГЕРБ

- the_blue_fan
- Контакти:
ARKANBG написа:ATAKA
Нали знаеш, че ще бъдеш прогонен от България ?

ЛЕВСКИ СОФИЯ
stanleys написа:Red Warrior написа:Тази анкета колко пъти ще се манипулира? До вчера Костов беше на 2-ро място с 50 гласа!
Докато не се получат нужните резултати - типичен похват на комунистите и техните последователи от ГЕРБ
Какви са похватите на техните последователи от Герб? Какво са направили, за да мислиш така? Или се опитваш да манипулираш?

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
- Левски над всичко!
- Контакти:
Red Warrior написа:Тази анкета колко пъти ще се манипулира? До вчера Костов беше на 2-ро място с 50 гласа!
Левски над всичко! написа:Този вот в момента е нереален. Имам един съвет към модераторите. Пуснете нова тема от днешна дата, а не от преди 1 месец. Така ще се разбере реално в момента кой за кого ще гласува.
Иначе, ако е за бан веднага действате! Действайте и сега! Пуснете нова анкета!
parvanoff написа:stanleys написа:Red Warrior написа:Тази анкета колко пъти ще се манипулира? До вчера Костов беше на 2-ро място с 50 гласа!
Какви са похватите на техните последователи от Герб? Какво са направили, за да мислиш така? Или се опитваш да манипулираш?
Изнасяне на чували от урните от депутати на ГЕРБ, изсипващи се бюлетини, подмяна на протоколи - бая случки имаше

parvanoff написа:Няма да те обвинявам в лъжа и да ти кажа моите наблюдения, затова ти прилагам точни данни за хляба по години...
Отиди на хранителни стоки, за да видиш...
Може да видиш и на другите хранителни стоки, а и на потреблението...
Няма как да стане. И няма какво да гледам там. Я виж тук:
http://www.monitor.bg/article?id=215429
Не ми набутвай някакви измислени статистики, осреднени цени и прочее. Аз давам точни данни за тип хляб и грамаж. Защото го купувам за принцеси от доста години. И ям типов от доста години. Но така и така си отворих книгите, още малко конкретни данни, а не общи приказки и стъкмистики:
кайма Монита: 2009 - 4,20 , 2013-5,85 за кг
кашкавал Милктрейд 2009-6,70 2013-9,30 за кг
сирене тенекия 2009 -4,00 2013- 6,20 за кг
салам шпеков 2009 -6,90 2013 -10,50 за кг
вафла Споко 2009 - 13 ст 2013 - 21 ст за бр.
хляб Добруджа ФФ 2009- 49 ст 2013 -79 ст за брой( при промоция)
Цените са на едро, без хляба на Фантастико!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:parvanoff написа:Няма да те обвинявам в лъжа и да ти кажа моите наблюдения, затова ти прилагам точни данни за хляба по години...
Отиди на хранителни стоки, за да видиш...
Може да видиш и на другите хранителни стоки, а и на потреблението...
Няма как да стане. И няма какво да гледам там. Я виж тук:
http://www.monitor.bg/article?id=215429
Не ми набутвай някакви измислени статистики, осреднени цени и прочее. Аз давам точни данни за тип хляб и грамаж. Защото го купувам за принцеси от доста години. И ям типов от доста години. Но така и така си отворих книгите, още малко конкретни данни, а не общи приказки и стъкмистики:
кайма Монита: 2009 - 4,20 , 2013-5,85 за кг
кашкавал Милктрейд 2009-6,70 2013-9,30 за кг
сирене тенекия 2009 -4,00 2013- 6,20 за кг
салам шпеков 2009 -6,90 2013 -10,50 за кг
вафла Споко 2009 - 13 ст 2013 - 21 ст за бр.
хляб Добруджа ФФ 2009- 49 ст 2013 -79 ст за брой( при промоция)
Цените са на едро, без хляба на Фантастико!
Ама разбира се, че няма какво да гледаш там.

само Левски и България
Парванов, средните стойности на официалната статистика хич не ни топлят, особено пък ако става дума за заплати. 

parvanoff написа:Естествено, че няма какво да гледаш там. Пробвах те да видя дали можеш да бъдеш обективен, но всичко, което не ти изнася се оказва, че не е истина... Не знам откъде си взел тези данни-аз ти давам данни от официална статистика, която не съм видял някой разумен човек да оспорва, освен някои хора тук по форумите... Може дори ако искаш да си направиш една хлебопекарна и да и вдигаш цените през ден, за да ти е ощо по-обективна статистиката...
Тези данни са от фактури и касови бележки, осчетоводени. На мен няма нищо, което да не ми изнася. Но именно при теб с огромните претенции за факти и данни се получава обтичане и избягване на всичко, различно от тезата ти. Тези фактури са естествено манипулирани от злите сили с цел да злепоставят ГЕРБ. А може би трябва да ги снимам и постна? Те са без стойност, само статистиката на Дянков и Бойко е всеправдата на този свят! Пфу!@
Внимателно ти следих мненията тези дни и обвиненията към хората как никой нищо не казвал. Всъщност нищо не казваш ти, ама абсолютно нищо! Да не говорим за конкретика и факти. Каква кауза защитаваш си е твоя работа-и твое право, но не ни въвирай правоверното си мнение на всеки пост. Вече го разбрахме. Повечето от нас си имат такова и могат да си направят изводите. Щом си доволен от ГЕРБ и живееш по-добре, радвам се за теб! Ние имаме друго мнение и виждане на нещата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!