ЛЕВСКИ - Жилина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: КОМЕНТАРЪТ НА ТОМИСЛАВ РУСЕВ СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ЛЕВСКИ ОТ ЖИ

Мнениеот POPCORN » 03 окт 2008 23:06

има ли го аудио или не?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 окт 2008 23:08

Току що го чух и честно да си кажа ми хареса доста. Но по принцип на този човек няма нещо което да не му харесвам . Прав е и се надявам да има промяна САМО ЛЕВСКИ !!! :roll:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

H.K.
Контакти:

Мнениеот H.K. » 03 окт 2008 23:16

barışkasap написа:SeKo İnŞaaT HiÇ BiTmEsİn SAMO CSKA!

Welcome to Turkey! I love CSKA! :ugeek:

Колко си забавен.Истината е че не знам на кое да се смея-на шегата ти или на глупоста ти :lol:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Cortezz
Контакти:

Мнениеот Cortezz » 03 окт 2008 23:31

И на мен много ми харесват неговите коментари .. но най-много ми хареса за Гонзо .. !!! Нека да се замислим какво ни е дал,преди да го критикуваме .. най е лесно да критикуваме .. !!! Поклон пред Томислав Русев .. !
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."

levskara101
Контакти:

Мнениеот levskara101 » 03 окт 2008 23:33

Томислав може да ме разплаче с някой исказвания БРАВО ! САМО ЛЕВСКИ !
Със синьо знаме в нашите ръце ще разбием всичките свине нашата страна е БЪЛГАРИЯ шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 окт 2008 23:35

Дайте да го чуеме тоя коментар,че ми е интересен ;)
Изображение

vas8888
Контакти:

Мнениеот vas8888 » 03 окт 2008 23:57

абе хора ,този Томислав Русев го харесвам щото винаги е обективен и реален,само че този път нещо май се обърка!
Та той се скъсва да хвали ГОНЗО,ТОПЧО,МЕЧО,-клечо,БИЖУТЕРИ И ... та те какви футболисти са ?
Те ако струваха нещо и можеха да играят футол нямаше да са "продадени" на някви си тборчета в Израел за по 100 000, без ГОНЗО де той смени три клуба и отбеляза 4 гола в тях!
Да ме убеждава че ГОНЗО е мъж - е добре мъж е ама само с мъжкото не тсава - трябва и каечства на футболист, а той няма!
Та кажете ми един мач на Гонзо ,без тези срещу ЦСКА в който да е блеснал да е направил нещо футболно ,не да се бори и ръга?!????
Та нима Бижутера е таково бижу че не го оцени никой треньор в Европа?аме не е никакво бижу - по-скоро е няк`во менте!
Та нима топчо и мечо са играчи - е вярно топче има мерак ама .... до тук!
Та нали с тези ЗВЕЗДИ ,миналата година по нова година ЛЕВСКИ изоставаше от ЦСКА с 13 точки! После ги продадоха и станаха 16 точки,да ама всички се оправдават с продажбите, с новите играчи и ....!
Този пък ТАСЕВСКИ - чакаха го като месия,прояха дните до идването му - и к`во като дойде - нищо !
А да ме убеждават че Мъри е треньор и ЛЕВСКИ е бил голям преди - НЕ НЕ СА ГОЛЯМИ !
МЪРИ ако е голям треньор нямаше да загуби два мача - първия с ЦСКА за супер купата и втория сега с ЛЕВСКИ!
ЦСКА бяха с няк`в ексепиментален състав и не се познавах половинат на терена,но ПЕНАТА - който пък не знаеше кой как се казва от играчите му взе че победи великия МЪРи ! А за загубата му от левски - та той ако не може да победи бившия си отбор ..... и то в тази слаба форма , за къде е тогав !
ИСТИНАТА ХОРА Е МЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМАМЕ ФУТБОЛ,ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ НА ЛЕВСКИ ТЕ СИ ГО ЗАСЛУЖИХА ЗАРАДИ ГОЛЕМИТЕ ДУМИ И ИРИКАЗКИ,АКО БЕШЕ ЦСКА ТАМ И ТЕ ЩЯХА ДА БЕРАТ СРАМ НО СЕГА Е ДРУГО!
А ТОМИТО РУСЕВ ГО БОЛИ, НО ТАКА Е ...ВИНАТА Е В СТРАНАТ НИ,ТОЙ ИСКА ДА СЕ ПОМЕНИ НЕЩО НО ... ЕДНА ПТИЧКА ....
ПЪК И НЕКА ГО БОЛИ ,НЕКА СЕ ПРИЗЕМ ИМАЛКО И ТОЙ ЩОТО МНОГО ХВРЪКНАХА ПОКРАЙ "великите" УСПЕХИ НА ЛЕВСКИ - 3 ГОДИНИ 1 ГОЛ

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 окт 2008 00:03

...кво повече да се добави ?!
Изображение

Върни се в “Архив”