ПФК Левски : Ростов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски- Ростов 1 на 1
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
Re: ПФК Левски : Ростов
Така , как ги виждам и аз нещата : Атгелов и Гаджев слаби - бавно изнасят топката по 5 минути се оглеждат и накрая дават грешен пас. Пинто в дефанзивен план също слаб - всички атаки на противника минават в неговата зона , Родригес и той много слаб в защита . Лявата зона в защитен план зле. Положителните неща са Прохазка и Карваальо. Вторият за гола , Прохазка вършее по целият терен , отнема топки и т.н. Рамос въобще не знам дали играе този мач. Останалите не ги коментирам защото играят посредствено. Пак повтарям вече 4-та година се мъчим в защита и нищо не правим по този въпрос. Илиан Илиев взима играчи да играят резерви , пак повтарям РЕЗЕРВИ. Сега чакам да пусне Йовов , второто полувреме. 

За момента никаква смислена игра никаква халфова линия кюскане на пред и каквото стане една два епизодични прблясъка 

- south_division
- Контакти:
Не стоим зле, грешката на Илиан е че точно в този си вариант не са играли въобще отделните линии. Старите слабости си остават, трудно изнасяме топката, особено когато ни играят преса. И преди съм го казвал, трансферите ни трябваше да започнат с либеро и вътрешен халф, с които Левски да започва всеки мач. От там се гради един отбор, там е ядрото, като не ни е стабилен центъра, не могат да се разгърнат бековете и хората в атака. Така или иначе това е отбора, ще трябва с много тактика да се вземат първите мачове, защото игрово не сме в кой знае какъв ритъм, дано имаме и късмет в началото.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Гари и Прохазка показаха класа.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Това Гари ли беше ? Много хубав удар.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Чиборашка 

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
-
- Контакти:
трииии четирииии ЧИБОРАШКА ЧИБОРАШКА 

Аз лично се забавлявам! Чебурашкаааааа,чебурашкаааааа... хахаха
Дела трябват,а не думи!
- Син до гроб_
- Контакти:
От Гари лъха класа,кой каквото иска да ми говори! При всяко негово докосване си личи ,че е много качествен играч.Поне засега....дано и в официалните мачове показва добро ниво.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !