viroglav написа:milana_80 написа:Не, ти определено не си фен на ЦСКА. И понеже в теб прозира синята идея ще ти кажа, че червения отбор се изгражда от средата на лятото, а синия доста години вече. Не стига това, ами и всяка година ви правят подаръци, за да ставате шампиони и да срамите България... Двайсет години беше прилаган геноцид спрямо ЦСКА и българския народ. Дано сега нещата се оправят и победите дойдат. Този отбор е в началото на пътя си и съм сигурен както в него, така и в Любо.
Вироглав ли си щур ли си, я теб тъ незнам баце...би казал Гацо Бацов. Че Милана не е ЦСКА-ар е явно, но че и ти си много напушен с червени цигарки също е явно! За какъв 20-се годишен геноцид ми говориш?! Добре, че дойде това време, че да ти чуем думата, преди това 45 години нямаше право да си от друг отбор освен от Армейския. Май си забравил от кога са ви евро успехите?! Айде да не връщаме старите ленти ами да гледаме малко по обективно на нещата?!
Чичовото вчера не ходеше по земята, а малко беше в облаците, но бързо и болезнено го свалиха от там! Личеше си след края на мача, когато си изля яда на онова неориентирано журналистче от БНТ. Не че и то не му зададе адски смешни и тъпи въпроси, но пък и Любчо се помисли за Мауриньо! Хич не беше доволен Чичовото от играт на отбора, ама хич...и много явно му личеше! Май не беше доволен и от себе си...?
Иначе за пореден път...ЕВАЛА НА АГИТКАТА! Много ми е болно да си го призная, но...сте по организирани, а и доста по идейни в хореографият! Подкрепяхте отбора през цялото време, а най-много ме зарадва факта, че сте надраснали малко себе си! Този път не чух познатото..."К** за Левски!", което е голямо постижение за вашия иначе комунален манталитет!
Колкото до играта...според мен си играхте много добре, но бяхте много далеч от това, което показахте срещу Динамо. Ако бяхте играли както играхте срещу Руснаците...и съдята да беше с екип на Фулъм пяк щяхте да биете. И какво ревете срещу съдята?! Човека свири перфектно...спести червен картон на онзи смешко Мороз. Тоя Мороз е като нашия Симонович, никои незнае защо е в отбора, а на всичко отгоре го пускат и да играе!