Лига Европа(официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

maximus2
Контакти:

Re: Цска смаза Фулъм.... но садиата не позволи победата

Мнениеот maximus2 » 18 сеп 2009 11:55

viroglav написа:
milana_80 написа:Не, ти определено не си фен на ЦСКА. И понеже в теб прозира синята идея ще ти кажа, че червения отбор се изгражда от средата на лятото, а синия доста години вече. Не стига това, ами и всяка година ви правят подаръци, за да ставате шампиони и да срамите България... Двайсет години беше прилаган геноцид спрямо ЦСКА и българския народ. Дано сега нещата се оправят и победите дойдат. Този отбор е в началото на пътя си и съм сигурен както в него, така и в Любо. 8-)

Вироглав ли си щур ли си, я теб тъ незнам баце...би казал Гацо Бацов. Че Милана не е ЦСКА-ар е явно, но че и ти си много напушен с червени цигарки също е явно! За какъв 20-се годишен геноцид ми говориш?! Добре, че дойде това време, че да ти чуем думата, преди това 45 години нямаше право да си от друг отбор освен от Армейския. Май си забравил от кога са ви евро успехите?! Айде да не връщаме старите ленти ами да гледаме малко по обективно на нещата?!
Чичовото вчера не ходеше по земята, а малко беше в облаците, но бързо и болезнено го свалиха от там! Личеше си след края на мача, когато си изля яда на онова неориентирано журналистче от БНТ. Не че и то не му зададе адски смешни и тъпи въпроси, но пък и Любчо се помисли за Мауриньо! Хич не беше доволен Чичовото от играт на отбора, ама хич...и много явно му личеше! Май не беше доволен и от себе си...?
Иначе за пореден път...ЕВАЛА НА АГИТКАТА! Много ми е болно да си го призная, но...сте по организирани, а и доста по идейни в хореографият! Подкрепяхте отбора през цялото време, а най-много ме зарадва факта, че сте надраснали малко себе си! Този път не чух познатото..."К** за Левски!", което е голямо постижение за вашия иначе комунален манталитет!
Колкото до играта...според мен си играхте много добре, но бяхте много далеч от това, което показахте срещу Динамо. Ако бяхте играли както играхте срещу Руснаците...и съдята да беше с екип на Фулъм пяк щяхте да биете. И какво ревете срещу съдята?! Човека свири перфектно...спести червен картон на онзи смешко Мороз. Тоя Мороз е като нашия Симонович, никои незнае защо е в отбора, а на всичко отгоре го пускат и да играе!

Потребителски аватар
milana_80
Контакти:

Мнениеот milana_80 » 18 сеп 2009 12:39

skarab фен съм на цска много преди още да се знае какъв пол ще си.....просто отбора играе предпазливо...мисли само за защита с безкрайно лутане по терена без ясна идея как се прави гол.цяла българия начело с балъков и лечков в момента работят за нашата кауза като ни дадоха наи добрите си играчи.просто смятам че пенев е най много една класа над стоичков и няма да успее да направи този отбор за които ти,аз а и всички фенове на цска мечтаят.....САМО ЦСКА!!!!!!!!!

Потребителски аватар
milana_80
Контакти:

Мнениеот milana_80 » 18 сеп 2009 12:49

а и още нещо....в момента отбора играе с скоростта с която цска е играел през 60 те години....все пак сме 2009 година има кабеларки,има слава богу и гонг маратон :) гледаи малко футбол ще видиш разликата между цска и нормалните европеиски отбори,не говоря за грандовете.защото ако си гледал как фулъм с реалния си състав през уикенда обърна евертън.....мисля че ще ти е неудобно да ми отговориш каквото и да е било.... и спрете да ги превъзнасяте отбора ни още е наникъде

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Лига Европа(официална тема)

Мнениеот DukeUnv » 18 сеп 2009 14:36

1:1 срещу втория отбор на Фулъм, които са на по 19 години и то като домакини Изображение
Изображение

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 18 сеп 2009 14:50

DukeUnv написа:1:1 срещу втория отбор на Фулъм, които са на по 19 години и то като домакини Изображение

Избърши си пенята от устата,и си виш твойто о*борче на какво дереже е! :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 18 сеп 2009 18:06

milana_80 написа:skarab фен съм на цска много преди още да се знае какъв пол ще си.....просто отбора играе предпазливо...мисли само за защита с безкрайно лутане по терена без ясна идея как се прави гол.цяла българия начело с балъков и лечков в момента работят за нашата кауза като ни дадоха наи добрите си играчи.просто смятам че пенев е най много една класа над стоичков и няма да успее да направи този отбор за които ти,аз а и всички фенове на цска мечтаят...

Поради простата причина че не съм споменавал на кой отбор си фен...излиза че помниш колкото маймуна. Така че... скъпа ми маймуно никой не го интересува твоето мнение за Пенев просто защото ти не си човека който ще го оценява(както и написах в предишния ми пост). Освен това никой на никого НИЩО не е давал за КАУЗА (маймуна не е с цел да те обидя, а просто защото интелектуалното ти ниво се простира в тези параметри). Както споменах и в предишния си пост,преди да споменеш "Пенев" удряш челото в земята казваш "о велики"и тогава си отваряш плювалника.

"цяла българия начело с балъков и лечков в момента работят за нашата кауза" ? Ти си болен бе !? ХАХАХАХАХАХАХА :mrgreen:

Отивай при "кауня" заедно да "мичтаите".

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 18 сеп 2009 18:09

***cska*** написа:
DukeUnv написа:1:1 срещу втория отбор на Фулъм, които са на по 19 години и то като домакини Изображение

Избърши си пенята от устата,и си виш твойто о*борче на какво дереже е! :lol:

На какво е? Играхме достойно срещу Вияреал и ни биха с 1:0, а нашите момчета показаха страхотна игра, дори края на 1вото имахме шанс да ги поведем и от там не се знаеше какво щеше да стане, ама малшанс. Вашите ги виж по-скоро - срещу 19 годишни, които играят сигурно титуляри 2 пъти в годината ви затрудниха и 1:1. :oops:

П.С: Леко с думичките ;)
Изображение

Потребителски аватар
milana_80
Контакти:

Мнениеот milana_80 » 18 сеп 2009 19:19

skarab съжелявам че изобщо ти отговорих.....незнам за моето интелектуално ниво,но ти определено повече приличаш на маимуна щом повтаряш една и съща простотия като си мислиш че си много оригинален,а в деиствителност нямащ акъл да пазиш равновесие....само сляп може да твърди че цска играе добър футбол.....с 1 силен мач досега през сезона не се става европеииски гранд....а за любо пак ще си говорим,не е далече времето когато виe големите му подръжници ще викате оставка и тогава пак ще си говорим кои е маимуната.аиде отиваи да играеш на люлките с наборчетата си и да се надлъгвате колко е велика пеневата чета.САМО ЦСКА!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 сеп 2009 19:41

ЖАлко че ги изпуснахме,но съдията и късмета ни попрече да ги бием!!!
Все пак добра игра за нашия отбор поне според мене,макар и срешу резервите на Фулъм-определено реалният резултата си беше победа с 2-3 гола за нас,но ...............другия път!!!
Сега трябва да подходим с нужното уважение и респект срешу Рома,но в никакъв случай да не ги надценяваме-видяхме че не са толкова страшни-щом Базел ги би-МОЖЕМ и ние!!!!
Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 сеп 2009 23:21

Леле и Левскар да си не е лесно ... Да се радваш, че отбора ти пада и да хулиш ЦСКА, че прави равен :lol: :lol: Жаааалко. Колеги тоя късмет ще се върне спокойно и дано е срещу Рома на Олимпико ;)

Върни се в “Архив”