Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT

Мнениеот smoothc » 16 фев 2013 15:04

Madridist написа:Според мен , споровете са напълно безмислени. Всеки е прав за себе си. От цялата работа, най-важен е резултатът 1:1 ;)

Защо да са безмислени?! Въпреки,че аз лично предпочитам да се дискутира,отколкото да се спори...но за съжаление някои хора предпочитат друго,с което и на фона гръмките си прогнози и коментари от рода:"Реал ще разбие Юнайтед,Юнайтед нямат шанс на Бернабеу,Роналдо ще попилее Юнайтед",просто стават смешни и на всичкото отгоре с цялата си наглост изказват "компетентното" си мнение,как едва ли не Юнайтед е виновен за всичко това и как всичко е било просто случайност и късмет :oops: ...Представяш ли си?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 фев 2013 15:07

Аз лично, никъде не съм прогнозирал , че Реал Мадрид ще разгроми Юнайтед , всеки може да провери какви бяха моите очкавания за този мач. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 фев 2013 15:26

В крайна сметка в това няма нищо лошо,ти си фен на Реал Мадрид и искаш най-доброто за своя любим отбор....Но,когато го акцентираш и целиш само и единствено провокация,а след края на мача...с цялата си наглост коментираш и изливаш злобата си срещу Юнайтед...това вече изобщо не мога да приема!
( Звучи сякаш е насочено към теб,но в случая визирам една голяма част от участниците във форума-най-вече фенове на Ливърпул,Челси,Сити,Барселона)
Перфектно знам,че ти си един от малкото хора тук,които наистина разбират футболната игра и колкото и да не показват емоциите си след загуба на любимия отбор или някой труден за клуба момент,точно те страдат най-много,защото за разлика от другите ,напълно осъзнават действителността и своята принадлежност към клуба!)

Не знам дали си запознат,но Манчестър Юнайтед е най-мразеният отбор в този форум-дали след победа или загуба,просто някои хора сякаш живеят,за да мразят и оплюват Манчестър Юнайтед,а особено след загуба,просто не пропускат да демонстрират дълбините на ограниченото си и изпълнено със злоба съзнание.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 фев 2013 16:03

Алекс, някои не искат да признаят, че Реал в края на мача бе безпомощен в опитите си да отбележи втори гол! Всички се лутаха около наказателното поле и останаха само ударите отдалече, които Де Хея спаси и тотално помрачи настроението на всички свързани с "белия балет" :)
Реал М си доминираше като владеене на топка и удари, но дефакто Юнайтед не се поддаде на паника... всичко идва от нагласата преди мача на феновете. Както спомена, разгроми с по 4,5 гола, Роналдо с хеттрик и така :)
Вики си каза - 1:1 и какво повече да коментираме! Предстои реванш.

Върни се в “Архив”