Лига Европа(официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

skarab
Контакти:

Re: Цска смаза Фулъм.... но садиата не позволи победата

Мнениеот skarab » 18 сеп 2009 01:54

milana_80 написа:аве хора вие наистина ли си вярвате?????аз съм от цска но същевременно съм и реалист.....никаква скорост,никаква идея в атака...любо вместо да ми мляска с тази дъвка да вземе да ги размърда....станаха големи звезди...плаша се от това че равенство с този осакатен отбор ви радва,а в същото време евала на левски за първото полувреме,раздаваха се и дадоха всичко от себе си..... с тази си игра цска щеше да загуби от виляреал с 4-5 гола :evil: :twisted:

Кой ти е казал че имаш достатъчно акъл, че да го раздаваш наляво и надясно? Кой си ти и откъде се пръкна? Специалист някакъв? В отбора има достатъчно нови играчи, както и достатъчно време да се отстранят грешките. Иска...мляска си. Като не ти харесва - повеждай колоната за отиващите на майната си. Нещо мноооого ти е късичка памета май. Още с назначаването си Пенев каза: "Ще си говорим за отбор след 1.5 - 2 години. Преди да говориш за Пенев удряш челото в земята, казваш "оооо велики" и тогава си отваряш плювалника. :lol:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 сеп 2009 02:45

milana_80 написа:аве хора вие наистина ли си вярвате?????аз съм от цска но същевременно съм и реалист.....никаква скорост,никаква идея в атака...любо вместо да ми мляска с тази дъвка да вземе да ги размърда....станаха големи звезди...плаша се от това че равенство с този осакатен отбор ви радва,а в същото време евала на левски за първото полувреме,раздаваха се и дадоха всичко от себе си..... с тази си игра цска щеше да загуби от виляреал с 4-5 гола :evil: :twisted:

Не, ти определено не си фен на ЦСКА. И понеже в теб прозира синята идея ще ти кажа, че червения отбор се изгражда от средата на лятото, а синия доста години вече. Не стига това, ами и всяка година ви правят подаръци, за да ставате шампиони и да срамите България в най - богатия и комерсиален турнир, този на ШЛ. Казвам го и винаги ще си стоя зад думите, че ако на Левски не им уреждат мачовете и не ви правят теманета хората от БФС и респективно съдиите, вие просто няма да сте в тройката на първенството. Защо толкова искате Атанас Сираков да се върне в клуба ? Сигурно щото е специалист от междугалактическа класа... Нееее... Той просто ви урежда шампионските титли. За тази дейност ви е необходим. Но ето идва и истината, тя е в ЕКТ. Там вече го няма Боби Михайлов, Вуцов, Иван Славков, Батков, председателят на управителния съвет на ПФК Левски и агент от държавна сигурност Георги Марков и още редица други деятели, които печелят с нефутболни средства футболните мачове.
Та да ти кажа друже, много си малък, та да даваш наклон на мисълта и действията на Любо. Ти си никой, а Любо е меко казано някой. И щом толкова им правиш евала на Левски, спокойно можеш в неделя да си купиш билет за сектор Б. Аз, като фен на ЦСКА предпочитам да побеждаваме и съм сигурен, че Любо ще върне славата на ЦСКА. Двайсет години беше прилаган геноцид спрямо ЦСКА и българския народ. Дано сега нещата се оправят и победите дойдат. Този отбор е в началото на пътя си и съм сигурен както в него, така и в Любо. 8-)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 18 сеп 2009 08:10

ами кофти работа с изравнителния гол на Фулъм, но повече ми мяза на извинение за него, че е имало играч лежащ на терена, все пак остават още 10, нали! Затова и УЕФА са написали това правило, да не се спира играта, което обаче за мен е много странно, защото то противорече на джентълменското поведение във футбола и най-вече на комерсиализираната кампания на ФИФА за ФЕЪРПЛЕЙ!!!
иначе гола е с голяма доза късмет за Фулъм, които се възползваха от неопитността на младите в ЦСКА! Иванов, ще знае друг път по здраво да подгони нападателя, а Карджов, като види че няма да играе с топката, ще знае че трябва да фаулира нападателя, с риск за червен картон, но с резултат суха врата!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

antiloop

Мнениеот antiloop » 18 сеп 2009 08:56

lakito7 написа:Най смешната тема,която скоро е пускана. :) :lol: :) :lol: :) :lol:

A ti si oshte po smeshen:))))))))))))))

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Лига Европа(официална тема)

Мнениеот sedem_!_dva » 18 сеп 2009 08:58

vanko99, забрави да кажеш, че англичаните не само са най-слабо мотивирания отбор в групата, но и играха с юноши и резерви, които се появяват 4-5 пъти в сезон като титуляри... някои от тях, не всички... В Англия обаче Фулъм ще изглежда по съвсем различен начин, там няма да са с резервите, както е било и в мачовете с Амкар, в Англия титуляри и 3:1, а в Русия този отбор, който игра с вас... Загубата в Англия е 100 %, а с оглед победата на Базел над Рома, което показва колко сериозен отбор са швейцарците и това, че Рома задължително ще им трябват две победи с/у ЦСКА, за да продължат... лошо се пише на отбора, да не забравяме, че двата отбора няма да играят без 10 титуляри, а ще бъдат в пълен състав... С една дума с вчерашното равенство 4 място в групата не мърда на ЦСКА... Това е реалността... Понеже някои ще кажат, че съм левскар и коментирам ЦСКА ще кажа, че след победата на Залцбург над Лацио в Рим снощи същото ги очаква и Левски... 4 място в групите... :|
NON MOLLARE MAI

antiloop

Мнениеот antiloop » 18 сеп 2009 09:00

edmon_dantes написа:Едва ли другите отбори от вашата група ще играят като Фулъм днес. Пропуснахте си шанса за победа. С тази игра едва ли ще победите Рома, а дори и Базел.

:)))))))))))))))))))))) zashto taka mislish,a vie kogo shte pobedite s vashata smeshna igra?

tprodanov
Контакти:

Re: 1:1 Добър резултат, нека се забавляваме и успех на Левски

Мнениеот tprodanov » 18 сеп 2009 09:20

Armeeca31 написа:Велика публика, както казаха някой хора от форума 20 хил. не повече. :|

Ти па. Над 45 к бяха! Брой ги по сектори!

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Мнениеот EL GALAKTIKO » 18 сеп 2009 11:04

Евала на Мишел Платини. Добре,че направи тая лига , та да си помислим и ние ,
че играем с европейски отбори, а те хората също са доволни, защото си обиграват резервите и юношите :)

just_marto
Контакти:

Мнениеот just_marto » 18 сеп 2009 11:35

Една добра вечер за феновете се получи. Трябва да се отговори само на един въпрос - Какво не достигна на ЦСКА да вземе 3-те точки? Играха добре -имаха ситуации ,но те трябва да се материализират в голове. Същото важи и за Левски. Според мен това което не дстигна и на двата отбора да вземат своето е неопитността на нападетелите или хората които остават на стрелкови позиции.Видя се ,че идеята в нападение за ЦСКА липсваше ( освен в отделни ситуации) и грешки на защитата на Фулам ( освен при гола на Платини с подкрепата на Маркиньос). Пенев направи адекватни смени като повиши ръста на крайните нападетели като определено това даде резултат,но как ли би изглеждал ЦСКА ако те бяха започнали титуляри с оглед на тези балонни центрирания в първото полувреме?Мисля че трябва малко по-сериозно разучаване на отборите в следващия етап и повече хъс в нападение.
Тук е момента да поздравя и отбора на Левски ,който опроверга всички безумни прогнози от рода на 6-0 ,5-0 и т.н. , имаха си своя шанс в "блатото".

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 18 сеп 2009 11:46

viroglav написа:

Не, ти определено не си фен на ЦСКА. И понеже в теб прозира синята идея ще ти кажа, че червения отбор се изгражда от средата на лятото, а синия доста години вече. Не стига това, ами и всяка година ви правят подаръци, за да ставате шампиони и да срамите България в най - богатия и комерсиален турнир, този на ШЛ. Казвам го и винаги ще си стоя зад думите, че ако на Левски не им уреждат мачовете и не ви правят теманета хората от БФС и респективно съдиите, вие просто няма да сте в тройката на първенството. Защо толкова искате Атанас Сираков да се върне в клуба ? Сигурно щото е специалист от междугалактическа класа... Нееее... Той просто ви урежда шампионските титли. За тази дейност ви е необходим. Но ето идва и истината, тя е в ЕКТ. Там вече го няма Боби Михайлов, Вуцов, Иван Славков, Батков, председателят на управителния съвет на ПФК Левски и агент от държавна сигурност Георги Марков и още редица други деятели, които печелят с нефутболни средства футболните мачове.
Та да ти кажа друже, много си малък, та да даваш наклон на мисълта и действията на Любо. Ти си никой, а Любо е меко казано някой. И щом толкова им правиш евала на Левски, спокойно можеш в неделя да си купиш билет за сектор Б. Аз, като фен на ЦСКА предпочитам да побеждаваме и съм сигурен, че Любо ще върне славата на ЦСКА. Двайсет години беше прилаган геноцид спрямо ЦСКА и българския народ. Дано сега нещата се оправят и победите дойдат. Този отбор е в началото на пътя си и съм сигурен както в него, така и в Любо. 8-)

Леле, колко си смешен! Е, как става така, че Левски, който не заслужава да е в тройката, много често пълни мрежата на отбора, който "заслужава" да е шампион. Ей това ми обясни как става!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”