Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 17 сеп 2009 23:58

виляреал имаше няколко положения за гол, в началото на мача. Радостното беше, че Пирес не можа да ги реализира. след първите 20-30 минути на срещата, Левски започна леко по леко да задържа повече топката и да организират своите атаки. В края на първото полувреме Балтанов имаше отлична възможност, да отбележи гол, но вратарят на жълтата подводница успя да парира удара. имахме още 1 положение в последните мигове на полувремето, когато след 1 корнер, Бензукан не оцели добре топката и не успя да затрудни въобще Лопес. след първите 45 минути хареса ми това, че футболистите на Достанич, не играеха в глуха защита, а поглеждаха към противниковата врата. чудесно е, че Ратко пусна като титуляри Балтанов, Хичо и Генев, защото те са бъдещето на Левски. В началото на второто полувреме, Петков се намеси великолепно. Засили се натиска на домакините, през тези втори 15 минути, от началото на втората част. доста кофти ще бъде, ако симонович замени принудително Дарко Тасевски. Натиска на испанският тим, си указа влияние. За жалост ни вкараха гол и то в последните 20 минути на мача. левски стоеше добре на терена, тази вечер. можехме да вземем нещо от тази среща, но уви. Все пак смятам, че сините футболисти, играха на върха на възможностите си. а.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 сеп 2009 23:59

Левски изигра едно доста добро първо полувреме,но Балтанов и Бензукан изпуснаха да отбележат,а срещу такъв съперник имаш 1-2 положения на мач.Второто вече Виляреал мачкаше с физика,не с нещо кой знае какво друго,естествено,че имат по-добри футболисти,но при една солидна физическа подготовка на сините,точката не беше невъзможна.Успех по нататък,имате шансове да спечелите точки,ако играете толкова мъжки като тази вечер ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 17 сеп 2009 23:59

Лацио падат в последният момент с 1:2!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue_boy95
Контакти:

Мнениеот blue_boy95 » 18 сеп 2009 00:00

Nikson написа:абе кривогледи ли сте бе?
една правилно отиграна топка която направи в мача до тук за Жоазиньо?
а за предния мач, ами за по предния.... а предишни?
Това джудже не е за нас
един + няма тая Бразилска ПЕРЛА

Май ти си кривоглед.Жоазинъо се раздава най-много и е най-добрия,заедно с Тасевски.Браво на момчетата,раздадоха се,но ни липсваше късмет и класа да измъкнем нещо от Вилереал.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 сеп 2009 00:00

За съжаление пак "играли сме добро али сме немали шансу". Писна ми да го слушам това.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 сеп 2009 00:01

Браво на момчетата, много добро представяне!В неделя всички на стадиона да смачкаме смешните прасета!

kolovati
Контакти:

Мнениеот kolovati » 18 сеп 2009 00:02

Защо храните Жо много добре си игра. Тича най много от всички и помагаше на Веско Минев в защита. Паднахме щото не ни стигна ваздуха второто полувреме. Не сме готови да тичаме цял мач.

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 18 сеп 2009 00:04

Браво на Сините!Това беше максимума с този състав!Има светлина в тунела!САМО ЛЕВСКИ
Изображение

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Мнениеот Knoppix_ » 18 сеп 2009 00:04

Казах че този мач е най-важният на Левски в последно време и за съжеление излезох прав. Дано и другите ми опасения не се сбъднат с тази игра тези момчета не ги чака нищо добро Генев Балтанов - това мисля че е бъдещето на отбора. Рабех поредните глупави неща за радост този път го нямаше нестабилният Топузаков нищо лошо не казвам за него дал е много на отбора но не е същият откакто се върна Ицо беше незабележим от както се появи на терена. Г. Петков направи добър мач. Поредният безмислен мач на певеца. Дарко доказа че е незаменим. Слаб Бардон незнам защо се върна. Батков има само един правилен ход в момента и той е да върне Н.Сираков ... слаб и безидеен Левски не искам да го гледам такъв ...
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 18 сеп 2009 00:05

Браво!!!!Тази вечер отсрамиха БЪЛГАРИЯ от онези псевдо бойци цдна....
БРАВО МОМЧЕТА!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Върни се в “Архив”