Момчета, когато говорим за конкуренция в електроснабдяването, задавате ли си въпроса кой ще ви доставя тока до електромера, тъй като нямаш имаш избор за кой кабел да се вържеш?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BadBoy написа:В България всичко е възможно, в световен мащаб не зная дали има фалирала петролна рафинерия, но в България има такава
Момчета, когато говорим за конкуренция в електроснабдяването, задавате ли си въпроса кой ще ви доставя тока до електромера, тъй като нямаш имаш избор за кой кабел да се вържеш?
Red_Neck написа:Tony_CSKA написа:Естествено, че трябва да се национализират. В крайна сметка това е сектор с гарантиран пазар. Защо да предоставяме сигурен доход на чужди фирми, когато могат парите да остават в държавата?
Отборът на знаещите - ти и ПЕРОТО, да ви питам нещо:
Държавата като е такъв добър стопанин къде отидоха парите от пенсионните фондове на 2 поколения - същите тези, които сега преживяват с по 200 лв пенсия за 30-40 години стаж.
Какво стана със спестяванията на хората в периода 90-97?
Примери колкото искате .....
Да, има стратегически сфери, където е нужен държавен контрол, но не и непременно държавна собственост.
Държавата / в лицето на В. Костов гарантира да изкупува тока на частните М-И 1 и 3 на цена 2 ПЪТИ по-висока от тази на държавната 2/.
За такъв тип държавна собственост ли говорим?
sven_goran написа:Все едно да питаш да се върне ли КОМУНИЗМА!
НЕ!
Трябва да се помисли по въпроса, да се създаде конкурентна среда в сектора и нещата ще се нормализират
stn написа:Избройте ми работещите държавни предприятия, в които се изплащат заплати редовно и всичко им е 6.
donpacko написа:Албанците имаха топки да разарат ЧЕЗ,само тука ще ми излизат Костов който е виновен за загробването на нашата родина със неговите подарени заводи за стотинки да ми се изказва как не било това решение или оня изгонения финансист Дянков.За изборите си направих извода за кого да гласувам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта