anker1878 написа:Прогноза - 3-3 ( отлични нападения и колебливи защити , при отсъствието на Икер и при вратарите класата се изравнява).
Който спечели тази битка , ще спечели и турнира
Роналдо и Перси/Рууни на едно ниво ли ги слагаш?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
anker1878 написа:Прогноза - 3-3 ( отлични нападения и колебливи защити , при отсъствието на Икер и при вратарите класата се изравнява).
Hahaha1 написа:anker1878 написа:Прогноза - 3-3 ( отлични нападения и колебливи защити , при отсъствието на Икер и при вратарите класата се изравнява).
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Когат се срещнат двата ти най-омразни отбора няма как да не се радваш, че единият ще отпадне![]()
Като цяло съм раздвоен за кой ще съм, от една страна ще съм за Реал, заради честта на Примера, но от друга мисля, че Юнайтед са по-лесни за Барса и предпочитам тях на евентуален финал
Hahaha1 написа:MuFc1878 написа:Още от сега се почна със съдията.... това ли ще е извинението?
Фен на твоя отбор мрънка за съдията,никой нищо не е казал,нито ще подпира вас нито Реал.
kingofpop написа:Когат се срещнат двата ти най-омразни отбора няма как да не се радваш, че единият ще отпадне![]()
Като цяло съм раздвоен за кой ще съм, от една страна ще съм за Реал, заради честта на Примера, но от друга мисля, че Юнайтед са по-лесни за Барса и предпочитам тях на евентуален финал
smoothc написа:kingofpop написа:Когат се срещнат двата ти най-омразни отбора няма как да не се радваш, че единият ще отпадне![]()
Мислиш ли,че на някого му пука за твоето мнение
Hahaha1 написа:anker1878 написа:Прогноза - 3-3 ( отлични нападения и колебливи защити , при отсъствието на Икер и при вратарите класата се изравнява).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта