Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Re: Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед
4:1
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- DerrickRose
- Контакти:
we are the champions написа:[offtopic]Това го казах защото е тъпо феновете на Манчестър да си мислят ,че ще отсранат Реал с лекота което си личи от прогнозите им[/offtopic]
Мачът е троен от всякъде,всяка прогноза 3+ гола в полза на единия отбор е доста пристрастна и безумна.
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]
- heavymetal
- Контакти:
Няма прогнозиране тоя мач... иначе MAN UNITED NEVER DIE!!!
- GGMU_forever
we are the champions написа:DerrickRose написа:we are the champions написа:[offtopic]Не е истина .... те може да нямат класа ама имат история която ще им помогне многотъй де като вземете 9 КЕШ тогава се сравнявайте с Реал[/offtopic][.
![]()
![]()
Дай като имат 9 купи другите отбори да не играят и всеки сезон по дефаулт да им дават ШЛ
[offtopic]Това го казах защото е тъпо феновете на Манчестър да си мислят ,че ще отсранат Реал с лекота което си личи от прогнозите им[/offtopic]
Повечето прогнози означават труден мач, както моята.

[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
Разума казва 2:1/2 ; пристрастното ми мнение е 2:3 

Извинявайте, ама тук прочетох някои откровени глупости от типа на "Реал имат само един Роналди и това е" или пък "Реал имат история, но не и класа"...
Вие или се шегувате или не сте гледали мачове на Реал Мадрид изобщо. Не се заблуждавайте от представянето на отбора в първенството, в сряда ще видите един напълно мотивиран отбор за победа към похода за 10-тата. Очаквам Реал да започнат с по-масивен натиск още от началото и да наложат едно доста бързо темпо на игра, което може да затрудни Юнайтед. Може би победа с 2 гола разлика за Реал и голов Х на реванша
Едно е сигурно, че ще стане страхотно шоу.
Вие или се шегувате или не сте гледали мачове на Реал Мадрид изобщо. Не се заблуждавайте от представянето на отбора в първенството, в сряда ще видите един напълно мотивиран отбор за победа към похода за 10-тата. Очаквам Реал да започнат с по-масивен натиск още от началото и да наложат едно доста бързо темпо на игра, което може да затрудни Юнайтед. Може би победа с 2 гола разлика за Реал и голов Х на реванша

Едно е сигурно, че ще стане страхотно шоу.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- Liquidator
- Контакти:
rakiQ написа:[offtopic]Сънувал ли си го?[/offtopic]
[offtopic]Не съм, просто имам такова предчувствие.

Реал вече нямат шансове в първенството и ще се хвърлят здраво да спечелят ШЛ. А и както се говори, това май ще бъде последния сезон на Моуриньо в Реал, така че какво по-хубаво от това да си тръгне като мениджъра, спечелил 10-тата?

Юнайтед пък са супер подценявани и нищо чудно да стане като с Челси миналата година - в този мач са считани за тотален аутсайдер, но накрая може пък да се превърнат в новия шампион на Европа.

[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]
- cantonaFAN
- Контакти:

COME ON UNITED!
Феновете на Реал нещо изглеждат много сигурни в победата на отбора си,ама накрая да не останат с пръст в устата?

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
Поздравления за нашия модератор,за страхотната тема и старанието,което е вложил!
Лично за мен,развитието на този мач едва ли ще зависи изцяло от първоначалните нагласи и тактически схеми,а най-вече от конкретната ситуация и обстоятелства!
Също така съм доста любопитен относно стартовия състав,и по-скоро базирайки се на днешния състав,който реално погледнато си беше(без Карик) възможно най-оптималният,а и неочаквано за мен,сър Алекс не смени поне един от двамата си нападатели,което колкото и странно да прозвучи ме навява на мисълта,че единия измежду Чичарито и Уелбек ще започне като титуляр в Мадрид(по-вероятно е Уелбек да бъде използван като крило),също така Карик и разбира се Рио(защото сър Алекс винаги му гласува доверие в дерби мачовете и е малко вероятно да не започне титуляр).
Жозе Моуриньо за втори път наблюдава наш двубой,което е показателно че напрежението е изцяло в неговия отбор и със сигурност ще си направи съответните изводи,но конкретно днес на няколко пъти изпитвахме трудности пред наказателното поле(навярно защото и Карик го нямаше),а и също така при центриранията имахме на няколко пъти проблеми,но като цяло всичко това си беше напълно нормално,така че по-скоро ще търси положителните черти в играта ни,отколкото отрицателните

Лично за мен,развитието на този мач едва ли ще зависи изцяло от първоначалните нагласи и тактически схеми,а най-вече от конкретната ситуация и обстоятелства!
Също така съм доста любопитен относно стартовия състав,и по-скоро базирайки се на днешния състав,който реално погледнато си беше(без Карик) възможно най-оптималният,а и неочаквано за мен,сър Алекс не смени поне един от двамата си нападатели,което колкото и странно да прозвучи ме навява на мисълта,че единия измежду Чичарито и Уелбек ще започне като титуляр в Мадрид(по-вероятно е Уелбек да бъде използван като крило),също така Карик и разбира се Рио(защото сър Алекс винаги му гласува доверие в дерби мачовете и е малко вероятно да не започне титуляр).
Жозе Моуриньо за втори път наблюдава наш двубой,което е показателно че напрежението е изцяло в неговия отбор и със сигурност ще си направи съответните изводи,но конкретно днес на няколко пъти изпитвахме трудности пред наказателното поле(навярно защото и Карик го нямаше),а и също така при центриранията имахме на няколко пъти проблеми,но като цяло всичко това си беше напълно нормално,така че по-скоро ще търси положителните черти в играта ни,отколкото отрицателните

- Alexander Frei
- Контакти:
Liquidator написа:Не знам, ама си мисля, че победителят от тази двойка ще е новият европейски клубен шампион....
Новият европейски клубен шампион ще бъде от Бавария или от Северен Рейн - Вестфалия.

При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!