Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Плеймекър, крило или централен полузащитник си е 

- bilyaletdinov
- Контакти:
TodorT написа:Плеймекър, крило или централен полузащитник си е
Според трансфермаркт е плеймейкър , но може да играе на крилото и в центъра на полузащитата .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Ммм това е добре. Така конкуренцията по крилото ще е по-силна! Ще видим сега дали Илиан ще продължи да налага Гаджев като "човека зад нападателя" или ще си го върне в центъра с Ангелов/ Велев... Дано Михелич се впише в състава! 

На football manager беше добър.
Дано и на живо да е добър.

-
- Контакти:
На ФМ 2009 мисля (или 2010) за два сезона Михелич ставаше топ 5 играч в света - машина!
Дано да сме уцелили с него.

Този Михелич запълни всички дупки в отбора той направо Б.Б №2 дефанзивен,офанзивен полузащитник крило 

Това момче определено не е било първи избор на треньора си с тези 35 мача от 2010г до сега.Последният му мач е на 09,01,12г срещу Ещорил за купата.Може пък да му тръгне в Левски, кой знае?
Голям майтап ще е джурналята да не познаят и да дойде съвсем друг
.Блиц ще трябва да се саморазпуснат
!
Голям майтап ще е джурналята да не познаят и да дойде съвсем друг

Михелич вече го пишат наш
http://www.transfermarkt.de/de/levski-s ... n_156.html

Според мен с трансфера на Михелич тази тема спокойно може да се затвори.
За съжаление тенденциите за селекция от 5-6 нови футболисти продължава И тази година
Мисля,че освен Михелич(който още не сме гледали) не бяха взети необходимите играчи,които да вдигнат класата,освен на вратарския пост.За коя ли поред година спортно-техническото ръководство не показа никаква принципност и разкара нападател,който по нищо не отстъпва на онова недоразумение Карвальо,дето размяташе синята фанелка в Пловдив,а именно Сьорд Арс,както и многото юноши пратени по села и паланки да се учат на истински футбол и уговорени мачове в Етър,Гоце Делчев и прочее...
Доста положително нещо е,че вчера победихме Локо Москва,само че не можахме да реализираме от игрови положения,а го направихме след фал на Владо и дузпа на Карвальо.Има много работа пред този отбор и смятам старите форумци ще се съгласят с мен докато този отбор започне да играе със собствен стил на игра-това,което искаме всички
Дано,дано в първите кръгове на шампионата,където са ни най-важните мачове да стартираме добре!
САМО ЛЕВСКИ!
За съжаление тенденциите за селекция от 5-6 нови футболисти продължава И тази година

Доста положително нещо е,че вчера победихме Локо Москва,само че не можахме да реализираме от игрови положения,а го направихме след фал на Владо и дузпа на Карвальо.Има много работа пред този отбор и смятам старите форумци ще се съгласят с мен докато този отбор започне да играе със собствен стил на игра-това,което искаме всички

Дано,дано в първите кръгове на шампионата,където са ни най-важните мачове да стартираме добре!
САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Този словенец ако е във формата в която съм го гледал ви е златна мина.