Левски - Виктория Пилзен (Контролна среща)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Viv.Brooke
Контакти:

Re: Левски - Виктория Пилзен (Контролна среща)

Мнениеот Viv.Brooke » 30 яну 2013 23:04

Браво на отбора ви. Лошо влезна в срещата, но съумя да се изправи след като отбеляза първото си попадение!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 31 яну 2013 01:36

2:2 Левски изравни след като Силва завърши добра атака на "сините" и вкара отблизо. Асистенцията бе дело на Милен Василев.
Каква асистенция, добре че силва беше там защото дори Йовов щеше да вкара това което Василев изпусна.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 яну 2013 04:14

Жалко, че не можаха да го видят нашите фенове, защото ние със сигурност сме доволни. Мачът имаше изключително високо качество. . Това също допринесе и Левски, който играе много офанзивно ", казва треньорът на Виктория Пилзен
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 31 яну 2013 09:47

vaskonti написа:
glarus_ds написа:
vaskonti написа:
Levskar_90 написа:vaskonti гледай малко реално на нещата. Нормално е мотивацията да е по-голяма срещу класен отбор. Те и Олдъм в трета дивизия имаха 6 поредни загуби, но биха Ливърпул. Мисли малка като човек, а не цесекар 8-)

Ми нали точно това се опитвам да обясня и аз. Повод ми даде резултата ви от днес и оня ден , съпоставени с контролите на ЦСКА и намеците на не малко от вас...

Няма нужда да се съпоставят тези контролни мачове. Всеки си има различна подготовка, различни мачове... :)

Така е, аз всъщност съпостявах коментарите на няколко левскари в аналогична ситуация :)

Ама вие винаги търсите съпоставяне с Левски май ? Коментарите бяха по повод няколкото дузпи ,отсъдени във вашите мачове ! На малоумни ли се правите?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 31 яну 2013 09:52

Проследих мача по Дарик...
Според мен тия проспани минути в началото са много опасни, вярно после оправихме нещата, но същото се случи и с швейцарците.
След такова "изпускане" после ти остава само равния.
Казвам горното с всички условности, защото това все пак е подготовка, а мачът е контролен, при това с вече обигран и готов съперник, който не направи смяна и игра с един състав подготвен за ЕКТ.
Смятам, че тръгваме леко нагоре, но защитната игра пак куца.
В тази част трябва да работим много.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 31 яну 2013 10:02

Не само първите минути,а цялото първо полувреме в защита бяхме ужасни просто. Щом чехите минаваха центъра си затварях очите ,защото всяка тяхна атака ,особенно от ляво беше потенциален гол. Да не говорим за (не)разбирателството между вратаря и централните защитници:на няколко пъти си подаваха едни към други и резултатът беше плачевен-хаотично изритани топки,хаос,паника и дори веднъж за малко да стане гол ,но това може да се оправдае с липсата на синхрон ,като се има в предвид ,че Мишо Иванов е нов играч и все още не е опознал защитата пред него.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 31 яну 2013 13:08

Пелето много зле. Не само, че не отнемаше топки, но елементарно му ги отнемаха. До скоро май беше контузен, дано заради това да е в слаба форма... но като че ли и годинките си казват думата.
Велев вкара хубав гол, но първият гол на Виктория падна след негова грешка... като от мързел предполагам спря да си гони човека.
Забелязах, че П.Илиев май се е научил да хваща топки, а не първо да ги избива и след това да ги гони.
Мишо Иванов ми направи много добро впечатление... ще има сериозна конкуренция за вратарския пост.
Като цяло имаше периоди от по десетина минути, в които играхме много добре и периоди отново от по десетина минути, в които бяхме безобразно слаби.
Понеже картина нямаше в началото на второто полувреме не разбрах дали Виктория са направили много смени, но факт е, че грешиха по-често.
...

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 31 яну 2013 16:17

Много ми хареса мача особено първото полувреме, отдавна не бях наблюдавал толкова зле организирана игра в дефанзивен план, просто пълна трагедия чехите играеха и си подаваха а нашите гонеха топката като на пиян морков :mrgreen: Просто ми идеше ритуално да се самоубия, такава игра и в юношеските групи не съм виждал на времето камоли пък от професионален отбор.

Та мача първото полувреме ми хареса защото единственото положително нещо беше, че това полувреме може да се показва на трениращите от детските групи как никога не трябва да се играе, за да не стават повод за смях, срам и какво ли още не :idea:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 31 яну 2013 17:17

Въпрос ? Мача на запис имали го някаде?

Върни се в “Архив”