Достанич: Ние не сме туристическа агенция (статията в gong.bg)
.... „Ще играем колкото ни позволи Виляреал, няма само да се браним. Искаме да покажем и своите качества, няма да се браним 90 минути”, каза още Достанич на тръгване за Испания.
ПП : КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ВИДИМ ТАБАКОВ ТИТУЛЯР ! Младоста не е порок, а сила и бързина ! Той е точната 9-ка за този мач ! А ако зацикли Г.Христов !
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavi_1914
- Контакти:
Re: Валверде: Левски ще играе по-прибрано, опасни са на контра
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Аз не мога да съм оптимист,не само за този мач.Отборът играе слабо и несъстоятелно още от преди година и половина,а през този период без значение кой е треньора,тези футболисти играят еднакво слабо.Ако някой си мисли,че точно сега ще направят нещо различно /хубава игра и класа с положителен резултат/ ,значи е непоправим оптимист.По малко от 5 гола за испанците,аз ще го приема за успех на този отбор.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Re: Левски отново в Шампионска лига!!!
Нее лесно да имаш мозък на говедо и да си фен на КРАВЕФЕРМА Подуене. Вие тази вечер на кой стадион гледате Ш Л сигурно на ГОВЕЖДИЯ.
Шанса ни е,футболистите да забравят квото им каже Ратко и да играят,колкото могат
Жалко,че Зе го няма. Той на контри е опасен. Дедо Йоцо е по-бавен и муден. Ако ще да го играеме за контри май Ортега е по-подходящ от Жорето Христов. Абе е*ал съм му мамата. Ясно е,че ще е як хаос. Може да се молиме подводничарите,да имат ужасяващо лош ден,а ние небивало луд късмет.

110 години любов!
- stefan_bg2
- Контакти:
Абе честно казано и аз мисля, че имаме нужда от малко шанс за да се отпушим, защото никакъв късмет нямаме последно време, но пък е казано, че шанса спохожда добрите!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
- milen.hristov
- Контакти:
Батков си бръсне мустака, ако Левски победи :)
Собственикът на Левски Тодор Батков е дал дума да обръсне прословутия си мустак, ако “сините” спечелят тежкото гостуване на Виляреал. За да подобри настроението на футболистите преди заминаването им за Испания, босът отсякъл, че при победа още на другия ден ще си избръсне изцяло лицето.
“Естествено всички си даваме сметка, че никак няма да ни е леко. Виляреал е сериозен съперник и изключително силен домакин. Така че, никой не си прави илюзии, но понякога във футбола стават и чудеса. Реално погледнато, ние можем да стигнем до равенство, а по-трудно до победа, заявиха от ръководството на шампионите.

“Естествено всички си даваме сметка, че никак няма да ни е леко. Виляреал е сериозен съперник и изключително силен домакин. Така че, никой не си прави илюзии, но понякога във футбола стават и чудеса. Реално погледнато, ние можем да стигнем до равенство, а по-трудно до победа, заявиха от ръководството на шампионите.

Re: Батков си бръсне мустака, ако Левски победи :)
Ако Левски победи , аз ще тичам гол от Пловдив до София и ще си обръсна задника пред парламента... 

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
И да го махне пак ще си остане същата противна помашка сволоч!
Аз предлагам по-добре да се маха от Левски с цялата клика подобни нему некадърници!
Аз предлагам по-добре да се маха от Левски с цялата клика подобни нему некадърници!

- blue_boy95
- Контакти:
Дали има пари за бръснар? 

blue_boy95 написа:Дали има пари за бръснар?
И да няма пари , има доста фенове на Левски готови да му теглят бръснача