Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Мнениеот Yasso » 17 сеп 2009 01:04

http://7sport.net/7sport/liga_evropa/d5514_19.htm

"Преди сезона Виляреал беше напуснат от възлови играчи. Турчинът Нихат Кахветчъ реши да приключи състезателната си кариера с добре подплатен чек в Бешикташ. В офанзивен план беше загубена голямата чилийска надежда Матиас Фернандес, който отиде в Спортинг. Тимът се раздели още с френския си защитник Палкал Сиган, мексиканския нападател Гилермо Франко и неговия заместник от Уругвай Себастиан Виера, като и на тримата им изтекоха договорите. И петимата бяха от състава, играл полуфинал в Шампионската лига през 2006 г.
Все пак Валверде укрепи отбора с Джонатан Перейра, който имаше силен сезон в Сантандер, и купи от Елче за скромните 500 000 Давид Фустер. От Парагвай пристигна Ернан Херес, а преди него за пет години подписа и бразилският национал Нилмар. Без малко да бъде привлечен и Давид Трезеге при бившия си съотборник от националния тим Робер Пирес. Въпреки че за стандартите на Испания това не е чак толкова внушителна селекция, Валверде не се притеснява. Жълтата подводница има такива торпеда в нападение като Хосеба Йоренте и Джузепе Роси, които са в състояние да уцелят вратата и на най-силния противник. С една дума - отбор, та дрънка."

Подводницата е в бойна готовност - а торпедата са ативирани :!:

Най-опасен според мен е Хосеба Йоренте - около този играч довечера винаги трябва да има поне 3-ма сини защитници.... :!:

Ако загубите с по-малко от 3 гола ще е успех :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

p0pet01
Контакти:

Re: Кой ще играе на мястото на Зе?

Мнениеот p0pet01 » 17 сеп 2009 01:37

незнам кои ще играе на мястото на Зе,обаче да го пуснат Еньо в атака.Щото това откакто доиде не е показал сичко което мое ;) 8-) :idea: :idea: :idea: САМО ЛЕВСКИ

detective
Контакти:

Мнениеот detective » 17 сеп 2009 02:47

Йоренте не е най-опасния футболист на Виляреал(лично мнение).Имайки впредвид Роси и Нилмар (и 2мата по-бързи от всеки наш играч.) и Санти Касорла обаче не ни виждам много.То тея 3мата ще са достатъчни да ни бият.Все пак се надявам да отмъкнем нещо от Испания .Много е лоша ситуацията за нас след като нямаме добър разбивач, но ще видим кой ще играе там и как ще се справи.

САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Blue_World_Order
Контакти:

Мнениеот Blue_World_Order » 17 сеп 2009 02:56

биеме 1-0 с гол на Ортега след случаен рикошет в последната минута,а чорбата пада 0-1 с гол от засада :!:
СИН ТЕРОР!

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Мнениеот todordk » 17 сеп 2009 09:11

Ами поправете ме но мисля че еньо дори не е в групата!?
а иначе за мястото на Зе си мисля че най добре е да пусне ники димитров! аз мисля че му е време да направи добър мач в Европа! има техника (дори повече от колкото му трябва :)) и удар...ех ако можеше и да центрира щеше да е златен:)
Нищо и без това довечера сме абсолутни аутсайдери...пък не се знае! дано на виляреал не им тръгне..!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 17 сеп 2009 09:17

Halachew написа:Правилно е мнението на ЛЕВСКАРКА.Трябва да бъде запазен Живко.Мачове ще има още много а той ще трябва на отбора.Не сме Барса или Ливърпул за жалост и да имаме равностойни смени.

мерси, че си съгласен с моето мнение, относно живко миланов.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 17 сеп 2009 09:22

Blue_World_Order написа:биеме 1-0 с гол на Ортега след случаен рикошет в последната минута,а чорбата пада 0-1 с гол от засада :!:

В 96 минута... :mrgreen:

Шегата на страна, но не ни чака нищо добро...
Не знам дали само Йоренте е опасен, ама според мен халфовете като Ибагаса , Пирес, Касорла, Кани са доста доста опасни... В атаката Роси и този Йоренте, пък ще влезе и Нилмар... :| Вратаря им е стабилен Диего Лопес, защитата Годин, Капдевиля, Гонзало... абе... :|
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 сеп 2009 09:48

В мача 80 минути ще се защитаваме , Йовов на третия или четвъртия спринт на контра ще изплези езика. Доста по-удачно е да почне с Ники отдясно и средата на второто да пусне Ицо свеж. Защитата на испанците ще помага на нападението и се надявам да са достатъчно изморени до тогава.
Ортега не трябва да помирисва терен :evil: трябваше вече да е тръгнал пеша от Герена към Ориндж Каунти.

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 17 сеп 2009 10:31

Колкото и да съм оптимист по принцип се присъединявам към мнението, че няма значение! До 0-0 ще играем добре, че да може после Гонзо и Ратко да ни успокояват, че направо сме мачкали! Вкарат ли ни един гол направо си заминаваме! Дано този момент не е във 3тата минута! Погледнете нещата в очите! Не сме имали по-несработен отбор...Ония със сигурност са гледали мача с Локото и са умряли от смях при това, което са видяли...Надявайте се да загубим достойно, а не да ни отнесат като влак малка гара! За разлика от Фулъм тия въобще не подценяват мача си с нас, а аз не виждам с кой може да им се противопоставим...Ми Георги Христов (а.к.а. Рок-звездата) го е страх да вкарва на Слабия и Пирин, а ще събере достатъчно самочувствие да ушие Виляреал...блажени са вярващите! Хичо е некадърен...явно като беше в Арсенал е видял колко далече е от играта и фаталната реализация на този факт съвсем му спря развитието! Ако беше толкова добър много отдавна щеше да се е наложил като твърд титуляр в Левски, а не само да подскача около топката и чат пат да вкара някои гол най-често без значение! Не искам да го обиждам момчето..ама той беше част от план 2007! Сега сме 2009, а той все още не е направил нищо...няма даже един гол или решаващ голов пас! Във важните моменти го няма!! (Иначе е мн добър ;) ) И все пак Хичо е най-малкия ни проблем! За мен единствения начин да изкараме каквото и да било от този мач е да сме 5 човека в защита ( за да се компенсира липсата на деф. халф) Просто няма смисъл Дарко да играе там ако ще го минават като пътен знак! По-добре Генев да е отзад и също да помага...Така смятам! Къв е смисъла да играем старата схема като нямаме играчи с нужните качества в дефанзивен план! Целта е не да се играе дадена схема, а да се използват по най-добрия начин качествата на играчите...Ясно е, че няма какво да се надиграваме с Виляреал! За да имаме шанс да вземем каквото и да било от мача трябва да ги излъжем по най-ужасния и долен начин, а за да стане това трябват играчи с характер, които няма да излязат насрани (с извинение) довечера! Така като ги гледате наш'те какъв е шансът според Вас това да се случи? ;)

vonzo
Контакти:

Мнениеот vonzo » 17 сеп 2009 10:34

Йовов разбира се, дано влезнат Балтанов и Табаков. В атака сме доста зле, от това няма накъде така, че ако влезе Табаков на мястото на Христов може само да спечелим. Плюс това Ратко ще си възвърне доверието на част от феновете ако заложи на нашите родни момчета(юношите). Дано играем добре, но да не се заблуждаваме играеме срещу много силен отбор който вкарва много голове. Успех, Левски! Дано ни донесете малко радостни емоции момчета, че напоследък страдхме много. ;)

Върни се в “Архив”