Левски - Аарау (контролна среща)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски - Аарау (контролна среща)

Мнениеот terata » 30 яну 2013 08:04

PFK_Levski написа:Карвальо си е ново име за Левски ...... Съвсем различна е ефективността ако не си забелязал на нападателите в Левски , в сравнение с Локомотив Пловдив ! Виж Дембеле колко гола имаше за Локо и колко за Левски , виж и Карвальо ! От това могат да се направят доста изводи ....... и главно критиката ми е към това,че човека каза че има 9 нови попълнения , а всъщност са по-малко .... и каза 4е от новите само 1 става , а всъщност не е така ! Говорихме си за реалност и преувеличаване или изменяне на истината на даден факт ! И стига спорихте с мене ,че се чувствам длъжен да ви отговоря , а съм зает тази вечер с учене за изпита ми, който е след 8 часа . :(

PFK_Levski написа:и главно критиката ми е към това,че човека каза че има 9 нови попълнения , а всъщност са по-малко ....

Не си познаваш отбора момче ;)

1. Ромен Ели
2. Димитър Везалов
3. Роман Прохазка
4. Станислав Ангелов
5. Жоао Силва
6. Базил Де Карвальо
7. Илиян Йорданов
8. Агиеманг Опоку
9. Марсиньо

PFK_Levski написа:...и каза 4е от новите само 1 става , а всъщност не е така

... а дали само 1 става или не си е лично мнение и не ангажирам никой с него, но нека видим:

Ромен Ели - пълен провал
Димитър Везалов - може и да има качества, може и да няма. Нема как да знаем след като се контузи след два мача
Роман Прохазка - засега клони към провал, ама тук вината си е на Ил.Ил
Станислав Ангелов - време му е за пенсия
Жоао Силва - за най-много пари, а повечето време резерва. Засега не се е доказал все още. Има време за него, но купувайки футболист за толкова пари се очакваше, че ще е титуляр и звездата на отбора.
Базил Де Карвальо - единствения категорично доказал се, че има място в Левски. Въпреки че, в дербитата го немаше никакъв. Но пък и той не е в отбора, щот Илиан го е искал, а всички знаем защо.
Илиян Йорданов - горе-долу става
Агиеманг Опоку - без коментар
Марсиньо - без коментар

Та, като теглим чертата кво се оказва? И сега към тия 9 от лятото взимаме още 4-ма. 13 човека за 7-8 месеца... е, ако така се гради отбор. А в същото време, докарвайки тия, изпускаме футболисти, като Иван Цветков, Калво, продадохме Тасевски...

PFK_Levski написа: И стига спорихте с мене ,че се чувствам длъжен да ви отговоря , а съм зает тази вечер с учене за изпита ми, който е след 8 часа . :(

Успех на изпита и да се похвалиш, че си го взел после! ;)

Върни се в “Архив”