PFK_Levski написа:Карвальо си е ново име за Левски ...... Съвсем различна е ефективността ако не си забелязал на нападателите в Левски , в сравнение с Локомотив Пловдив ! Виж Дембеле колко гола имаше за Локо и колко за Левски , виж и Карвальо ! От това могат да се направят доста изводи ....... и главно критиката ми е към това,че човека каза че има 9 нови попълнения , а всъщност са по-малко .... и каза 4е от новите само 1 става , а всъщност не е така ! Говорихме си за реалност и преувеличаване или изменяне на истината на даден факт ! И стига спорихте с мене ,че се чувствам длъжен да ви отговоря , а съм зает тази вечер с учене за изпита ми, който е след 8 часа .
PFK_Levski написа:и главно критиката ми е към това,че човека каза че има 9 нови попълнения , а всъщност са по-малко ....
Не си познаваш отбора момче

1. Ромен Ели
2. Димитър Везалов
3. Роман Прохазка
4. Станислав Ангелов
5. Жоао Силва
6. Базил Де Карвальо
7. Илиян Йорданов
8. Агиеманг Опоку
9. Марсиньо
PFK_Levski написа:...и каза 4е от новите само 1 става , а всъщност не е така
... а дали само 1 става или не си е лично мнение и не ангажирам никой с него, но нека видим:
Ромен Ели - пълен провал
Димитър Везалов - може и да има качества, може и да няма. Нема как да знаем след като се контузи след два мача
Роман Прохазка - засега клони към провал, ама тук вината си е на Ил.Ил
Станислав Ангелов - време му е за пенсия
Жоао Силва - за най-много пари, а повечето време резерва. Засега не се е доказал все още. Има време за него, но купувайки футболист за толкова пари се очакваше, че ще е титуляр и звездата на отбора.
Базил Де Карвальо - единствения категорично доказал се, че има място в Левски. Въпреки че, в дербитата го немаше никакъв. Но пък и той не е в отбора, щот Илиан го е искал, а всички знаем защо.
Илиян Йорданов - горе-долу става
Агиеманг Опоку - без коментар
Марсиньо - без коментар
Та, като теглим чертата кво се оказва? И сега към тия 9 от лятото взимаме още 4-ма. 13 човека за 7-8 месеца... е, ако така се гради отбор. А в същото време, докарвайки тия, изпускаме футболисти, като Иван Цветков, Калво, продадохме Тасевски...
PFK_Levski написа: И стига спорихте с мене ,че се чувствам длъжен да ви отговоря , а съм зает тази вечер с учене за изпита ми, който е след 8 часа .
Успех на изпита и да се похвалиш, че си го взел после!