Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angus

Re: ЦСКА - Левски е 39-о по сила дерби в света

Мнениеот angus » 15 сеп 2009 23:08

АЛЕ ЛЕ МАЙКО МИЛА........АЛЕ ЛЕ!!!!!

Потребителски аватар
player255
Контакти:

Мнениеот player255 » 16 сеп 2009 00:58

POPCORN написа:Нали за нас си е най-якото дерби пък който каквото иска да говори !

мда

Потребителски аватар
ph0en!x
Контакти:

Мнениеот ph0en!x » 16 сеп 2009 02:57

Моето скромно мнение е ,че на балканите ,дерби номер 1 е АРИС - ПАОК ,кой каквото ще да ми говори ;) след него се нареждат Галатасарай - Фенербахче ,бронза взимат Звезда - Партизан ,Ботев и Локо се нареждат на 4-то място ,a ние и свинете влизаме в топ 5 ;) :)
Пак казвам ,това си е лично мое мнение и не искам да се налагам на никого ;) :)
Що се отнася до Европа-та - няма дерби ,което дори да се доближи до Лацио - Рома :)
Ако и тук мога да си позволя да направя своеобразна класация ,ще изглежда така :
1. Лацио - Рома , 2. Арис - ПАОК , 3. Милан - Интер , 4.Атлетико - Реал , 5.Селтик - Рейнджърс ... и т.н. и т.н. :)
За мен има и дербита ,които могат да разместят и 2-те ми класации ,но става въпрос за регионални сблъсъци ,а изброените от мен са дербита в буквалния смисъл на думата - сблъсък между отбори от 1 град ,както някой някъде по-нагоре поясни :)
Когато над София мръкне и Ушев си легне пиян ,тогава пред бюста на ЛЕВСКИ букети от факли горят ! ...

Потребителски аватар
labrador1
Контакти:

Мнениеот labrador1 » 16 сеп 2009 07:44

ГОНГ може да е син, но футболната история и футболната гордост на България е червена...А от гонг да предложат ако искат националите да играят със сини фланелки...ха ха ха

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 16 сеп 2009 08:18

напоследък след слаби продукции софийското дерби е изместено от пловдивското

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Re: Кредит на доверие или промяна

Мнениеот ПилотКамикадзе » 16 сеп 2009 09:11

metodito написа:НЕ! Така, преди три дена пуснах тема в която казва, че на Ратко трябва да се гласува доверие в предстоящите четири мача независимо от резултата от тях. Да, но след като гледах начина по който играят тези хора и сравних същият този отбор при Кокала и даже при Вили, просто този човек ще ни провали много лошо, а ако Батков го остави предполагам, че Гонзо, Ратко и Батков ще имат сериозни проблеми с по-крайните фенове, а и не само с тях. На много хора им писна яко на кофата. И повечето не са форумски плъхове като мен, сигурен съм. Дано не стане някоя простотия само.

Иначе, да си погъделичкам самочувствието, с оглед визитката на сърба и вида му, още на следващият ден след назначението му, пуснах тема, къде на шега къде на истина: "Ратко, вън от Левски!" по подобие на две-три свободно блуждаещи теми срещу Кокалеску. Темата ми беше заключена веднага. Без коментар. Модове! Всеки разбира свободата по различен начин. И друга тема: "Почна се!" в която предвиждах това, което се случва. Един човек ме пита пил ли съм си хапчетата... И тука коментара е излишен, нали?

Абсолютни единомишленици сме с теб. Още от смяната съм в шок как може този несретен шумадиец да ни го натресе Батков за треньор. Само като му видиш визитката и ти става ясно що за треньор е. Моя кредит на доверие е нулев, от тогава до този момент и изобщо нямам желание да го чакам да проваля отбора и да гледам как се гъбаркат с нас в Европа. Нека не забравяме, че отстранихме Баку на чист късмет, там ни изпуснаха. Изобщо, ако може още в тая секунда да се смени треньора, аз не знам дали бих бил в тоя момент най-щастливия човек на света, но със сигурност ще съм най-щастливия левскар. Лошото е, че продължи ли Батков да следва стила си на "управление на влака", то като нищо може да смени Кратко Останич с още по-смешен треньор. Само това може да ме притесни при една смяна.
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 16 сеп 2009 09:28

ludost написа:напоследък след слаби продукции софийското дерби е изместено от пловдивското

че то пловдивското от 2 години дерби ли е?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 сеп 2009 09:46

ludost написа:напоследък след слаби продукции софийското дерби е изместено от пловдивското

Колкото и да е слабо софийското то винаги си остава №1

Потребителски аватар
FCH

Живко Миланов: Мисля, че мога да играя 30 минути

Мнениеот FCH » 16 сеп 2009 09:46

Жалко, че се опитва да мисли, след като дори и не може да играе... Поредното гениално изказване на президентския зет Живко Михайлов. И без него и зет му Левски пак стигна дъното - нека си стои в ложите при закрилника Борат! ;)

tprodanov
Контакти:

Re: Живко Миланов: Мисля, че мога да играя 30 минути

Мнениеот tprodanov » 16 сеп 2009 09:51

FCH написа:Жалко, че се опитва да мисли, след като дори и не може да играе... Поредното гениално изказване на президентския зет Живко Михайлов. И без него и зет му Левски пак стигна дъното - нека си стои в ложите при закрилника Борат! ;)

Нема толкова гениално мнение :mrgreen: Последно, Живко ли е проблема, авторче, че ти прескача мисълта :mrgreen:

Върни се в “Архив”