Левски - Виктория Пилзен (Контролна среща)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ghost Rider
Контакти:

Re: Левски - Виктория Пилзен (Контролна среща)

Мнениеот Ghost Rider » 30 яну 2013 12:20

Вазелине, прекалено голям оптимист си. Левски няма как да бие Виктория, защото нямаме състав.
Вратар-Там нещата са горе-долу добре. Никой няма класата на Иванков, но поне се опитват.
Защита-Нещата тук са също горе-долу. Мюлдер е единственият, който се опитва да прави нещо. Димов ще му трябва още време да се приспособи, а Ели прави грешки стил дете във втори клас. Пинто е непостоянен-един мач добре, друг-зле. Везалов и той е на моменти.
Халфова линия-Тук вече нещата са много трагични. С Пелето и Йовов ли ще гоним титла? Че аз, дето съм 110 кг, ще бягам по-бързо и с повече желание от тях. Йорданов не знам кой го излъга, че мястото му е в Левски. Мястото му е в Берое, Светкавица, Миньор и такива дребни отборчета. Нашия бивш капитам Гаджев е под всякаква критика от 2 години насам. Няма го онзи Гаджев, който пронизваше дефанзивните формации с техника и скорост. Няма го този Гаджев, който играеше с най-много желание от целият отбор. Сега на негово място виждаме някаква флегма. Аре геч от тука! Вутов е млад (мамка му, хлапето е 3 години по-малко от мене) и не можете да очаквате чудеса от него. То играе колкото може. И все пак е по-добър от Марзиньо. Рамос-ето това вече е качествено попълнение в халфовата линия! Аз на този човек слаб мач не съм му видял. Той нямаше вина за загубите от Сараево, ония и Лудогорец. Важното е, че играе със желание. Прохазка има време да показва какво може, само да не направят някакви невероятни преквалификации и да го бутнан в защита.
Нападение-Кой нормален кандидат за шампион ще тръгне с 2ма нападатели към титлата? Илиан Илиев не се развива добре. Арс ще го продават-ок, ами ако Карвальо или Силва се контузят? Ами ако и двамата се контузят? Тогава?

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 30 яну 2013 12:43

topchaki написа:Въпреки че сигурно ще насича страшно и ще ни изнерви до неузнаваемост.А колкото до отбора...да вземем да ги оставим на спокойствие да се обиграват.Това са само контролни срещи,тепърва ще се сглобява титолярен състав и си е много рано да даваме каквито и да е мнения

Aми че те 4 години постоянно се обиграват и са на спокойствие и резултата е все един и същ.А титОлярния състав няма да е по различен от есента,както и играта,освен един играч в отбраната аз не виждам къде по другите постове ще има някъде промяна,реалностите ми подсказват че ще е голям успех ако успеем да задържим 2-то място и като знам как трудно почваме през пролетта и в предвид и програмата, първите 2 мача не влезем ли с настройката че трябва на всяка цена да се вземат ,и ако не успеем по нататък ще ние ужасно трудно в шампионата да се борим за титла.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 яну 2013 12:43

Наставникът на Левски Илиан Илиев няма да може да разчита на петима свои играчи в днешната контрола с Виктория (Пилзен) в Ларнака. Това са Кристовао Рамос, който отново започна да бяга, Орлин Старокин, новото попълнение Пламен Димов и младоците Доменик Аврамов и Пламен Илиев. Нито един от тях няма разрешение от доктора на "сините" Михаил Илиев да вземе участие срещу лидера в Чехия.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 яну 2013 13:03

Цял мач за Михаил Иванов срещу чехите.Да видим как ще се представи.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 яну 2013 13:52

ЛЕВСКИ: Михаил Иванов, Дъстли Мюлдер, Даниел Димов, Димитър Везалов, Нуно Пинто, Станислав Ангелов, Стефан Велев, Илиян Йорданов, Милен Василев, Владимир Гаджев, Базил де Карвальо

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 яну 2013 13:53

Parmalat написа:Цял мач за Михаил Иванов срещу чехите.Да видим как ще се представи.

Oт къде пък знаеш, че ще играе цял мач?
Най-вероятно пак ще си разделят по едно полувреме.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 яну 2013 14:12

Дано видим хубава игра. НЕ ме интересува резултата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

gerenaniehrama
Контакти:

Мнениеот gerenaniehrama » 30 яну 2013 14:13

Ще предават ли мача? Ако го предават оставете. Един линк да видим телефона дали ще го подкара

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 яну 2013 14:19

gerenaniehrama написа:Ще предават ли мача? Ако го предават оставете. Един линк да видим телефона дали ще го подкара

Пробвай през мобилното приложение на спортала ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 яну 2013 14:20

tevez написа:
Parmalat написа:Цял мач за Михаил Иванов срещу чехите.Да видим как ще се представи.

Oт къде пък знаеш, че ще играе цял мач?
Най-вероятно пак ще си разделят по едно полувреме.

Ами нали лекаря на Левски е забранил на 5 играчи на Левски да играят този мач и Пламен Илиев е сред тях.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Архив”