Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cvetan
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ за Левскарите

Мнениеот cvetan » 03 окт 2008 09:37

Lakokara4a написа:
lokosf_fan написа:а :lol: :D

Да ти еба путката майна.... И на тебе и на родата ти свиня мръсна. Занимавайте се със шибания си отбор и убавеца Сашко...

ЕЙ навития!!! - тъкмо бях решил да не ви пипам....
От кога е последната победа на "евробоеца" в европа?
не си бройте победите над ЦСКА за суперкупата :)

cvetan
Контакти:

Re: Защо Левски стигна дъното ?

Мнениеот cvetan » 03 окт 2008 09:41

Че те са си на майната си ... :D
в ГЕРЕНА

gencho
Контакти:

Re: Да идва ТИМ, Батков- в дебелариум !

Мнениеот gencho » 03 окт 2008 09:44

Да ти кажа честно слабо ме интересува какво ще направи Левски в първенството. За мен мерилото беще европа. Затова ще си гледам шампионската лига, ще си викам за Реал Мадрид и спокойно до другата година. Да ви кажа честно искренно завидях на Литекс.

dimi3
Контакти:

Мнениеот dimi3 » 03 окт 2008 09:50

Blue_Lion :)
Поздравления за добре схванатата проблематика. Просто си трябва нови хора, които да милеят за "Левски". Тия не стават ...

Потребителски аватар
metro
Контакти:

Мнениеот metro » 03 окт 2008 09:50

Истината е че Левски -нямат отбор .Батков да не се скъпи :|

Потребителски аватар
san-sinia
Контакти:

Мнениеот san-sinia » 03 окт 2008 09:52

Прав си, че Батков трябва да си ходи вече,но проблема не е само той.Незабавно трябва и нов треньор.Треньор добър, който да направи отбор мислещ по съвсем друг начин а не по-български.Например нещо от сорта Дик Адвокаат или немец но да се оставят да работят без да им се пречи,да си изберат футболисти да се купят ако няма.Защото ако така продължаваме всички от бившия соц.лагер ще ни изпреварят.Моето мнение, е че от този одбор единтвено трябва да останат Петков,Миланов,Рабех и евентуално Тиберканин,Жоазиньо, но това ще прецени новия треньор в противен случай продължаваме ПО-БЪЛГАРСКИ.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

gencho
Контакти:

Мнениеот gencho » 03 окт 2008 09:53

Това с изгонването на целия отбор не го разбирам. Какво да направи Жо. Можеби трябва да центрира и след това да отиде да вкара гола. Или Петков, ако не беше хванал това положение малко преди края, още по-голям резил. Георги Христов- след влизането му играта живна създаде страхотно полужение но пак ония другите го осраха. Дори и Жеан Карлуш според мен има място в отбора. За съжеление май това са футболистите.

Krachun
Контакти:

Мнениеот Krachun » 03 окт 2008 09:58

Тоя път и аз вече не искам да се бъзикам с рогатите-целия ни футбол е на кино от 6 до 5....
Наш Лупи,Боратков и сие.... Крайно време е и червени и сини и всякакви фенове да загърбят(за малко ;) ) клубните пристрастия и мълчаливо да отидат пред БФС и да запалят по една свещ за "Бог да прости" футбола ни...

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 03 окт 2008 10:00

ИЗВИНЕТЕ МЕ,НО ТОВА ОЩЕ НЕ Е ДЪНОТО.АКО НЕ СЕ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ,ЩЕ НИ Е МНОГО НЕПРИЯТНО СЛЕД МЕСЕЦ ДА РАЗМАЗВАМЕ УМРЯЛО КУЧЕ ПО ТЕРЕНА.ПО-ДОБРЕ ДА ПАДНЕМ ОТ ЕДИН СИЛЕН ''ЛЕВСКИ'',ОТКОЛКОТО ДА ВЪРШИМ РАБОТАТА НА ЕКАРИСАЖА.

Потребителски аватар
delianmarinov
Контакти:

Мнениеот delianmarinov » 03 окт 2008 10:01

Злобейте вие червени, черно-лилави, бембени, злобейте. По-добре погледнете в собственият си двор, ха май положението е също зле....
Никога няма да ме е срам да се нареча ЛЕВСКАР, децата ми ще бъдат ЛЕВСКАРИ !
Срам ме е от това, че отбора стана жертва на хора като г-н Батков, които първо гледат ДЖОБА СИ !
Да можеби е време да си ходи. Можеби и треньора Велев трябва да си ходи, но не виждам кой може да ни стане треньор в този момент. Мъри сега го няма, няма да се върне...
Бойкот няма смисъл да се прави, спомнете си мача с Литекс, толкова малко хора във важен мач на Герена не помня и не е имало. Великата синя публика оредява след всеки мач. невиждав кой ще ни върне по стадионите.
Въпреки всечко все още имаме шанс да сме шампиони , гледаме напред - САМО ЛЕВСКИ !

Върни се в “Архив”