Левски - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски (Официална тема) - 20.09.2009г.

Мнениеот VraTar4o » 14 сеп 2009 20:42

момчета изчакайте да свърши мача и тогава му мислете е ина4е моята прогноза е 3:1 за Любославпеневската чЕТА!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 сеп 2009 22:35

И все пак, никой не отговори на въпроса, кога последно ЦСКА вкара гол от игра на Левски :mrgreen:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 сеп 2009 22:57

Розовите журналя от спортал,спортлайн и другите подобии на медии и журналисти пак почнаха да ядат лайна и да ми лазят по нервите. Ето затова трябва да биеме. Тия говна да си седят в помийните ями и никой да не им чува думата. Нека сега футболистите да направят,като преди онзи мач срещу Локо,когато си изрязвали негативните статии и лепяли на стената да се надъхват. Резултата го знаеме 8-) Кур за тия журналя. Ще изпитъм истинско удоволствие,когато пак биеме цска и накараме кенефите да мълчат. Забележете господа червени воайори,че не съм обидил с нищо вас и вашия отбор.Тъй,че нека не го обръщаме на диспут.
110 години любов!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 14 сеп 2009 23:23

redrOck написа:първо е мача с Фулъм, после е този с Левски

Грешка!!!Първо е загубата ви от Фулъм,а после следва загубата ви от Левски!!!
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 сеп 2009 23:51

groti написа:Розовите журналя от спортал,спортлайн и другите подобии на медии и журналисти пак почнаха да ядат лайна и да ми лазят по нервите. Ето затова трябва да биеме. Тия говна да си седят в помийните ями и никой да не им чува думата. Нека сега футболистите да направят,като преди онзи мач срещу Локо,когато си изрязвали негативните статии и лепяли на стената да се надъхват. Резултата го знаеме 8-) Кур за тия журналя. Ще изпитъм истинско удоволствие,когато пак биеме цска и накараме кенефите да мълчат. Забележете господа червени воайори,че не съм обидил с нищо вас и вашия отбор.Тъй,че нека не го обръщаме на диспут.

Допуснал си голяма грешка. Не знам защо мислиш, че една тяхна загуба в дербито би ги накарала да млъкнат. Миналия път ГА точно каза, че сме били честно, били сме по-силните и нямаше и два дни, когато имаше нова версия, вече в негов стил. Ако очакваш червена обективност, по-добре се захвани с друго :lol: . Пък и аз лично не искам тяхното признание. Най-ми е кеф, ей така - да мрънкат, да циврят, да говорят за несправедливостите, конспирациите - безценно!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 15 сеп 2009 00:16

tprodanov , отдавна сме ви признали за евроидиоти . Искаш , не искаш, имаш признание. И в Царско Село , Виляреал ще ви признаят.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 сеп 2009 00:17

Тоя път ги трескаме чорбата минимално 0-1

maximus2
Контакти:

Мнениеот maximus2 » 15 сеп 2009 02:16

Големи драми, големи спорове. Все си мисля, че в четвъртък към 24.00ч. хич няма да ни е до дербито! Ще ми се да е от радост и за сини и за червени, но...!
Иначе ми е все тая какъв ще е резултата в неделя. Искам атмосферата на стадиона да е като миналогодишната, а дай Боже и по-добра. Искам да победи по-добрия(по възможност Левски), но да е с красив и преди всичко ФУТБОЛ. А не с пумярските изпълнения на Г. Петков и Д. Тодоров. Искам агитките да покажат, че и в България сме креативни и можем да правим добри хореографии (бтв, признавам ги чорбетата за миналогодишата хореогфаия), а не само да се псуваме като гладни Пакистанци.
Относно Г.А....Може да е болен мозък, може да фурнаджииска лопата в изказванията си, но когато некои от сините "тартори" се бръкне във собствения си джоб и извади 10000 лв. за хореогрфия, макар и на заем...само тогава ще има право да плюе по ръководството както Г.А. го прави без притеснение. А до тогава...ще усвоява парички от Бай Ганьо, ще чопли семки в сектор "В" и ще си трае като мушморок пред чичкото които му хвърля сиренцето! Аре лека вечер, до виждане и до ново срещи! ;)

п.п.
Въпреки, че е прекалено рано за прогнози...2:2!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 сеп 2009 03:15

Който падне в ЛЕ през седмицата за мен ще е скритият фаворит !
Много добре знаем как стоят нещата.

Искам да ви нарисувам картинката от терена само (В предвид новата тактика на Чичовото)

Цска ще са бетон отзад и ще дебнат да разбият Левски на контри ! Уви нож с 2 остриета !

Цска доказа,че неможе да играе срещу здрава защита и Пенев прие тактиката да се брани Цска срещу всеки и да играе на убийствени контри. Страхотна тактика и много ми харесва и може да унищожи Левски. НО ако от Левски вземат мерки за това и играят предпазливо и успеят да вкарат първи и те се върнат с тази тактика, то Цска ще блокира тотално.

Общо взето мача носи ОГРОМЕН заряд и вещае големи катастрофи. Голямо тактическо надлъгване ще е а съм сигурен,че който вкара първи, ако си изиграе козовете добре после ще размаже другия. Просто момента и за двата клуба е такъв.

Все пак Левскарчета и Цскарчета радвайте се на този мач и не го опорочавайте.

ПП: Левскарчета ние с вас със сигурност печелим повече от тях от дербито. Ако бием - е ясно! Ако паднем може да има нови промени, но този път няма да са повърхностни. Само някой равен би ни сразил кофти.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 15 сеп 2009 11:45

Искам да ви попитам вас левскарите. Това ли сте вие
Сектор "Б": Не искаме да чуваме как ислямските подлоги щели да ни бият! Трябва да сме 30 000 левскари в неделя!

И по такъв начин ли възпитавате децата си.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Пълният текст на изявлението:

Изобщо не искаме да виждаме и чуваме писаници и приказки за това, как ислямските подлоги щели да ни бият. И колко хубаво щяло това да бъде всъщност, че да започнело някакво пречистване.

Напомняме на всички мрънкалници и прочее маловерци, че става дума не за обикновен мач, а за сблъсък между две ценностни системи. Едната, отстоявана от дедите и бащите ни, а другата - от хората, що хвърлиха страната и народът ни в позорна васална зависимост, и които още живеят във власт и разкош на наш гръб, и на гърбът на родителите и децата ни.

И ако това влезе като разбиране във всяка една глава, която претендира, че обича "Левски", в неделя ще сме резонно и исторически подплатено над 30 000 луди ЛЕВСКАРИ, както до неотдавна, и няма да се нахвърлим върху своите след първият сбъркан пас, нито пък да мълчим като картаджийски кибици насред собственият си дом.

И ТОЧНО ЗАТОВА ще сме на стадиона в неделя. Не защото ще бъде приятно и хубаво, а защото така трябва, така повелява нашата история. Да си Левскар е колкото привилегия и чест, толкова (че и повече) задължение до гроб... а и след това. Защото, както е тръгнало, да сме по 3-4 хиляди на "Герена" - за важен мач в хубаво време, скоро няма да остане нищо от нашата идентичност.

Ще се претопим в посредственост и сивота, и по нищо няма да се различаваме от ония, дето пеят "само за победа" - под строй, и с платени PR транспарантчета и винилченца. И станилочетата на мармотчетата, разбира се. Нашият дълг е да запазим подкрепата към отбора, и споменът за духа на славният футболен тим на "ЛЕВСКИ".

В неделя - МОЩНО "СИНИТЕ В АТАКА", така, както години наред окриляме нашите лъвчета, а червените другарки "щом стъпят срещу "ЛЕВСКИ" на терена, мигом свалят гащи до колена"...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Незнам за вас, но за мен това е недопустимо.
Статията е от Sport1.bg
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Архив”