Левски - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Левски (Официална тема) - 20.09.2009г.
момчета изчакайте да свърши мача и тогава му мислете е ина4е моята прогноза е 3:1 за Любославпеневската чЕТА!
И все пак, никой не отговори на въпроса, кога последно ЦСКА вкара гол от игра на Левски 

Розовите журналя от спортал,спортлайн и другите подобии на медии и журналисти пак почнаха да ядат лайна и да ми лазят по нервите. Ето затова трябва да биеме. Тия говна да си седят в помийните ями и никой да не им чува думата. Нека сега футболистите да направят,като преди онзи мач срещу Локо,когато си изрязвали негативните статии и лепяли на стената да се надъхват. Резултата го знаеме
Кур за тия журналя. Ще изпитъм истинско удоволствие,когато пак биеме цска и накараме кенефите да мълчат. Забележете господа червени воайори,че не съм обидил с нищо вас и вашия отбор.Тъй,че нека не го обръщаме на диспут.

110 години любов!
redrOck написа:първо е мача с Фулъм, после е този с Левски
Грешка!!!Първо е загубата ви от Фулъм,а после следва загубата ви от Левски!!!
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
groti написа:Розовите журналя от спортал,спортлайн и другите подобии на медии и журналисти пак почнаха да ядат лайна и да ми лазят по нервите. Ето затова трябва да биеме. Тия говна да си седят в помийните ями и никой да не им чува думата. Нека сега футболистите да направят,като преди онзи мач срещу Локо,когато си изрязвали негативните статии и лепяли на стената да се надъхват. Резултата го знаемеКур за тия журналя. Ще изпитъм истинско удоволствие,когато пак биеме цска и накараме кенефите да мълчат. Забележете господа червени воайори,че не съм обидил с нищо вас и вашия отбор.Тъй,че нека не го обръщаме на диспут.
Допуснал си голяма грешка. Не знам защо мислиш, че една тяхна загуба в дербито би ги накарала да млъкнат. Миналия път ГА точно каза, че сме били честно, били сме по-силните и нямаше и два дни, когато имаше нова версия, вече в негов стил. Ако очакваш червена обективност, по-добре се захвани с друго

tprodanov , отдавна сме ви признали за евроидиоти . Искаш , не искаш, имаш признание. И в Царско Село , Виляреал ще ви признаят.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Тоя път ги трескаме чорбата минимално 0-1
Големи драми, големи спорове. Все си мисля, че в четвъртък към 24.00ч. хич няма да ни е до дербито! Ще ми се да е от радост и за сини и за червени, но...!
Иначе ми е все тая какъв ще е резултата в неделя. Искам атмосферата на стадиона да е като миналогодишната, а дай Боже и по-добра. Искам да победи по-добрия(по възможност Левски), но да е с красив и преди всичко ФУТБОЛ. А не с пумярските изпълнения на Г. Петков и Д. Тодоров. Искам агитките да покажат, че и в България сме креативни и можем да правим добри хореографии (бтв, признавам ги чорбетата за миналогодишата хореогфаия), а не само да се псуваме като гладни Пакистанци.
Относно Г.А....Може да е болен мозък, може да фурнаджииска лопата в изказванията си, но когато некои от сините "тартори" се бръкне във собствения си джоб и извади 10000 лв. за хореогрфия, макар и на заем...само тогава ще има право да плюе по ръководството както Г.А. го прави без притеснение. А до тогава...ще усвоява парички от Бай Ганьо, ще чопли семки в сектор "В" и ще си трае като мушморок пред чичкото които му хвърля сиренцето! Аре лека вечер, до виждане и до ново срещи!
п.п.
Въпреки, че е прекалено рано за прогнози...2:2!
Иначе ми е все тая какъв ще е резултата в неделя. Искам атмосферата на стадиона да е като миналогодишната, а дай Боже и по-добра. Искам да победи по-добрия(по възможност Левски), но да е с красив и преди всичко ФУТБОЛ. А не с пумярските изпълнения на Г. Петков и Д. Тодоров. Искам агитките да покажат, че и в България сме креативни и можем да правим добри хореографии (бтв, признавам ги чорбетата за миналогодишата хореогфаия), а не само да се псуваме като гладни Пакистанци.
Относно Г.А....Може да е болен мозък, може да фурнаджииска лопата в изказванията си, но когато некои от сините "тартори" се бръкне във собствения си джоб и извади 10000 лв. за хореогрфия, макар и на заем...само тогава ще има право да плюе по ръководството както Г.А. го прави без притеснение. А до тогава...ще усвоява парички от Бай Ганьо, ще чопли семки в сектор "В" и ще си трае като мушморок пред чичкото които му хвърля сиренцето! Аре лека вечер, до виждане и до ново срещи!

п.п.
Въпреки, че е прекалено рано за прогнози...2:2!
- slavi_1914
- Контакти:
Който падне в ЛЕ през седмицата за мен ще е скритият фаворит !
Много добре знаем как стоят нещата.
Искам да ви нарисувам картинката от терена само (В предвид новата тактика на Чичовото)
Цска ще са бетон отзад и ще дебнат да разбият Левски на контри ! Уви нож с 2 остриета !
Цска доказа,че неможе да играе срещу здрава защита и Пенев прие тактиката да се брани Цска срещу всеки и да играе на убийствени контри. Страхотна тактика и много ми харесва и може да унищожи Левски. НО ако от Левски вземат мерки за това и играят предпазливо и успеят да вкарат първи и те се върнат с тази тактика, то Цска ще блокира тотално.
Общо взето мача носи ОГРОМЕН заряд и вещае големи катастрофи. Голямо тактическо надлъгване ще е а съм сигурен,че който вкара първи, ако си изиграе козовете добре после ще размаже другия. Просто момента и за двата клуба е такъв.
Все пак Левскарчета и Цскарчета радвайте се на този мач и не го опорочавайте.
ПП: Левскарчета ние с вас със сигурност печелим повече от тях от дербито. Ако бием - е ясно! Ако паднем може да има нови промени, но този път няма да са повърхностни. Само някой равен би ни сразил кофти.
Много добре знаем как стоят нещата.
Искам да ви нарисувам картинката от терена само (В предвид новата тактика на Чичовото)
Цска ще са бетон отзад и ще дебнат да разбият Левски на контри ! Уви нож с 2 остриета !
Цска доказа,че неможе да играе срещу здрава защита и Пенев прие тактиката да се брани Цска срещу всеки и да играе на убийствени контри. Страхотна тактика и много ми харесва и може да унищожи Левски. НО ако от Левски вземат мерки за това и играят предпазливо и успеят да вкарат първи и те се върнат с тази тактика, то Цска ще блокира тотално.
Общо взето мача носи ОГРОМЕН заряд и вещае големи катастрофи. Голямо тактическо надлъгване ще е а съм сигурен,че който вкара първи, ако си изиграе козовете добре после ще размаже другия. Просто момента и за двата клуба е такъв.
Все пак Левскарчета и Цскарчета радвайте се на този мач и не го опорочавайте.
ПП: Левскарчета ние с вас със сигурност печелим повече от тях от дербито. Ако бием - е ясно! Ако паднем може да има нови промени, но този път няма да са повърхностни. Само някой равен би ни сразил кофти.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Искам да ви попитам вас левскарите. Това ли сте вие
Сектор "Б": Не искаме да чуваме как ислямските подлоги щели да ни бият! Трябва да сме 30 000 левскари в неделя!
И по такъв начин ли възпитавате децата си.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Пълният текст на изявлението:
Изобщо не искаме да виждаме и чуваме писаници и приказки за това, как ислямските подлоги щели да ни бият. И колко хубаво щяло това да бъде всъщност, че да започнело някакво пречистване.
Напомняме на всички мрънкалници и прочее маловерци, че става дума не за обикновен мач, а за сблъсък между две ценностни системи. Едната, отстоявана от дедите и бащите ни, а другата - от хората, що хвърлиха страната и народът ни в позорна васална зависимост, и които още живеят във власт и разкош на наш гръб, и на гърбът на родителите и децата ни.
И ако това влезе като разбиране във всяка една глава, която претендира, че обича "Левски", в неделя ще сме резонно и исторически подплатено над 30 000 луди ЛЕВСКАРИ, както до неотдавна, и няма да се нахвърлим върху своите след първият сбъркан пас, нито пък да мълчим като картаджийски кибици насред собственият си дом.
И ТОЧНО ЗАТОВА ще сме на стадиона в неделя. Не защото ще бъде приятно и хубаво, а защото така трябва, така повелява нашата история. Да си Левскар е колкото привилегия и чест, толкова (че и повече) задължение до гроб... а и след това. Защото, както е тръгнало, да сме по 3-4 хиляди на "Герена" - за важен мач в хубаво време, скоро няма да остане нищо от нашата идентичност.
Ще се претопим в посредственост и сивота, и по нищо няма да се различаваме от ония, дето пеят "само за победа" - под строй, и с платени PR транспарантчета и винилченца. И станилочетата на мармотчетата, разбира се. Нашият дълг е да запазим подкрепата към отбора, и споменът за духа на славният футболен тим на "ЛЕВСКИ".
В неделя - МОЩНО "СИНИТЕ В АТАКА", така, както години наред окриляме нашите лъвчета, а червените другарки "щом стъпят срещу "ЛЕВСКИ" на терена, мигом свалят гащи до колена"...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Незнам за вас, но за мен това е недопустимо.
Статията е от Sport1.bg
Сектор "Б": Не искаме да чуваме как ислямските подлоги щели да ни бият! Трябва да сме 30 000 левскари в неделя!
И по такъв начин ли възпитавате децата си.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Пълният текст на изявлението:
Изобщо не искаме да виждаме и чуваме писаници и приказки за това, как ислямските подлоги щели да ни бият. И колко хубаво щяло това да бъде всъщност, че да започнело някакво пречистване.
Напомняме на всички мрънкалници и прочее маловерци, че става дума не за обикновен мач, а за сблъсък между две ценностни системи. Едната, отстоявана от дедите и бащите ни, а другата - от хората, що хвърлиха страната и народът ни в позорна васална зависимост, и които още живеят във власт и разкош на наш гръб, и на гърбът на родителите и децата ни.
И ако това влезе като разбиране във всяка една глава, която претендира, че обича "Левски", в неделя ще сме резонно и исторически подплатено над 30 000 луди ЛЕВСКАРИ, както до неотдавна, и няма да се нахвърлим върху своите след първият сбъркан пас, нито пък да мълчим като картаджийски кибици насред собственият си дом.
И ТОЧНО ЗАТОВА ще сме на стадиона в неделя. Не защото ще бъде приятно и хубаво, а защото така трябва, така повелява нашата история. Да си Левскар е колкото привилегия и чест, толкова (че и повече) задължение до гроб... а и след това. Защото, както е тръгнало, да сме по 3-4 хиляди на "Герена" - за важен мач в хубаво време, скоро няма да остане нищо от нашата идентичност.
Ще се претопим в посредственост и сивота, и по нищо няма да се различаваме от ония, дето пеят "само за победа" - под строй, и с платени PR транспарантчета и винилченца. И станилочетата на мармотчетата, разбира се. Нашият дълг е да запазим подкрепата към отбора, и споменът за духа на славният футболен тим на "ЛЕВСКИ".
В неделя - МОЩНО "СИНИТЕ В АТАКА", така, както години наред окриляме нашите лъвчета, а червените другарки "щом стъпят срещу "ЛЕВСКИ" на терена, мигом свалят гащи до колена"...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Незнам за вас, но за мен това е недопустимо.
Статията е от Sport1.bg
[center]
[/center]