Лига Европа(официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Евромачовете онлайн

Мнениеот ros » 14 сеп 2009 23:53

Здравейте, фенове. Не зная дали има такава тема вече, затова ако е така ви моля да ме извините. Наближават мачовете на ЦСКА и Левски за Уефа къп и всички които сме извън българия се надяваме да ги гледаме. Имах огромното желаение да съм на стадиона, за да видя ЦСКА срещу Фулъм, но ми се наложи визита до Италия. И както обикновено става малко късно за националите и малко рано за Рома и Лацио. Затова Ви моля дайте линкове за тези срещи, защото тук естествено Бг телевизии няма. Сигурно ще има и други фенове, които се надяват на това. От Италия - успех на ЦСКАна първо място. Късмет на Левски. И дано Националния стадион се напълни с фенове, които някъде към 22 българско и 21 СЕТ време си тръгнат щастливи...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

mbrr
Контакти:

Re: Евромачовете онлайн

Мнениеот mbrr » 15 сеп 2009 00:22

Потребителски аватар
papinho
Контакти:

Re: Лига Европа(официална тема)

Мнениеот papinho » 15 сеп 2009 00:29

Расате написа:Някой знае ли дали Данчо Минев и Маркиньос ще са на линия за мача с Фулам???
САМО ЦСКА!!!

Едва ли някой може да ти каже със сигурност, но дано се оправят. Ще чакаме Пенев да обяви групата. Повече се надявам Минев да играе, че не виждам кой ще го замести...

Някой знае ли дали около стадиона ще се продават от найлоновите дъждобрани, че има голяма вероятност да вали, а доколкото знам не пускат с чадъри?
ЦСКА - Гордостта на България!

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Мнениеот paskaleevich » 15 сеп 2009 14:08

Кви са цените на билетите ???
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Лига Европа

Мнениеот vasilev2 » 15 сеп 2009 17:06

:arrow: ЦСКА ще завърши на 4-то място в своята група. Казвам това с известна доза тъга. :cry: Завършихте 4-ти в групата си и преди 4 години, нали така?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Лига Европа

Мнениеот Joni_ » 15 сеп 2009 17:54

vasilev2 написа::arrow: ЦСКА ще завърши на 4-то място в своята група. Казвам това с известна доза тъга. :cry: Завършихте 4-ти в групата си и преди 4 години, нали така?

Какво общо има това на кое място сме свършили предишния път ????
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Лига Европа

Мнениеот TheClub » 15 сеп 2009 18:14

vasilev2 написа::arrow: ЦСКА ще завърши на 4-то място в своята група. Казвам това с известна доза тъга. :cry: Завършихте 4-ти в групата си и преди 4 години, нали така?

Васко,
предния път завършихме на 5 място, а пък това, няма и връзка със сега... Защо реши, че ще се повтори??? Бегай си у другия форум, тук песимисти не ни трябват!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 15 сеп 2009 18:50

И така, след като гледах онази вечер какво направи Фулъм с Евертън, стигайки до пълен обрат с 2-1 на "Крейвън Котидж", вече съм още притеснен, че трудно ще загуби мача с ЦСКА в София в четвъртък. Всичко ще зависи от дисциплината на армейците. Ако не допуснат груби индивидуални грешки, имат някакъв шанс за нещо в срещата. И всичко ще се реши от едно или две положения. Аз не съм гледал достатъчно ЦСКА, за да правя повече изводи за тяхната игра и коя от слабите страни на Фулъм биха могли да използват. Но ми се струва, че англичаните ще си тръгнат поне с точка от "Васил Левски". Защитата им просто е много здрава.

Всеки тим във Висшата лига си има своя отличителна черта, около която гради играта си и се опитва да надиграва противника. При Фулъм това е отбраната. И мениджърът Рой Ходжсън е майстор на този елемент, защото е бил в различни като философия държави (Швеция, Швейцария, Италия с Интер, Англия, ЮАЕ и Финландия) и е оформил доста интересен стил. На пръв поглед това не си личи от представянето на отбора в защита този сезон, защото са допуснали цели 5 попадения в само 4 мача. Имайки предвид, че сега съставът има седмата по сила отбрана в Премиършип, а ние оценяваме сезона като слаб в този елемент, стигаме и до стандартите за отбора. През миналата година бе четвърти в тази класация с 34 попадения във вратата си, като пред тима бяха само Юнайтед, Челси и Ливърпул. Тоест това е четвъртата най-добра защита в Премиършип.

Има няколко характерни неща в играта на Фулъм в отбрана. Най-видни са двете линии от по 4 човека, които се подреждат почти веднага, след като съперникът овладее топката. Интересното е, че по теория би следвало тези две линии да са много уязвими, защото с едно двойно подаване могат да бъдат елиминирани.

Имайки предвид факта, че в голяма част от времето двете линии на Фулъм (защита и полузащита) са близо една до друга, бързото изнасяне на топката е чувствително затруднено. Този проблем Рой Ходжсън е решил с използването на дълги топки към двамата нападатели. В интерес на истината по-често това се прави към Боби Замора, който е задължен или да овладее и съхрани топката, докато към него се приближат фланговите полузащитници, или пък направо да отклони топката към тичащия зад гърба му Анди Джонсън.

Добрата новина за ЦСКА е травмата на Марк Шварцър. Той е изключително опитен вратар, а заместникът му срещу Евертън Дейвид Стокдейл бе дебютант. Такива вратари изпитват проблеми в Европа, защото обстановката не им е позната. И синхронът със защитниците пред него едва ли ще е най-добрият. Да не говорим, че и бранителите най-вероятно ще имат леко притеснение от действията на младежа (23), който бе под наем в Родъръм и Лестър през миналия сезон. Така че - ЦСКА да го пробва отвсякъде.

Това казва Борислав Борисов от Диема(който би трябвала да разбира от англ. футбол) за Фулам,ако е така наистина значи ни очаква доста скучен мач ,защото и ние не сме отбор който се скъсва да атакува.Обаче ме притеснява донпкъде неопитноста на Пенев който може да направи някоя тактическа грешка която ще бъде наказана сурово!

Върни се в “Архив”