1вото разбира се е за някаква марка и харизма, дето винаги като го прочета някъде ме напушва смях. Марката и харизмата ЦСКА

2рото "без Литекс няма български футбол"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stussy написа:Гриша Ганчев просто ще стане спонсор с Great Wall в ЦСКА. Трябва му гласност и добра реклама на автомобилите си ,както в България така и в Европа...
Миналата година е продал общо 2830 бр. автомобили в България ,Македония и Русия.Тази ще излиза с продукцията си в цяла Европа...
2830 х 15000лв. ср. цена= 42 450 000лв. оборот за първата година
Желанието е да продава по 50 000 автомобила в цяла европа.Представяте ли си ако се стигне до сделка?Което не е сигурно...
50 000бр. х 15 000лв. = 750 000 000 лв. оборот???
Red Warrior написа:Едва ли има все още такива балъци, които да им вярват...
ASENOVSKI VOYN написа:Аз съм сигурно един от малкото фенове на ЦСКА които вярва на Титаните, сигурен съм, че след време и при нас ще стане като при Манчестър Юнайтед, защото много малко хора знаят, че в началото на ерата сър Алекс Фъргюсън МЮ също е бил в такава позиция без да печели трофеи, но след това всички знаем в каква машина за трофеи се превърнаха![]()
Аз лично ще дам поне още една година доверие към Титан![]()
![]()
Red Player написа:Здравейте,пичове и дами,ако има присъстващи!
Понеже прочетох доста глупави неща,реших да си изкажа мнението.
1.Какво значи изкуствено създаден?Ами левски отборчето ,да не би майка да го е раждала?събрали са се решили и готово,с ЦСКА Е СЪЩОТО,САМО ЧЕ НА ПО ВИСОКО НИВО...
2.От повечето коментари лъха злоба и страх,че виж ти Гришата идва в ЦСКА,ами ще дойде стига да е решил,ще почакаме,ще видим...
3.Относно темата,то ботевисти и левскари,недейте плака на чужд клуб.....хаха
4.Специално на левскарите да кажа,не си мислете че при вас нещата са много добре,първо нямате никаква игра и стая козметична селекцийка,не ви виждам какво ще правите,много се превъзбудехте нещо-стадионче,газпромче.ала бала...
5.Колкото за ЦСКА,за НАЙ ДОБРИЯ БЪЛГАРСКИ КЛУБ,усещам че ще му случват само хубави неща занапред,даже си мисля,че до 5-6 години ще имаме най хубавия стадион в БГ,не поляна с козирки...
Red_Neck написа:джони написа:
защо тогава според теб Стоичков,който е спечелил всичко във футбола каза ,че най-голямата му мечта и ако е можел да избира е щял да играе в Ботев ,а не в Цска.стига вече с тези ваши хартиени титли,излез от филма.
.......
Като малък, имах една мечта, която си остана несбъдната – да играя в Ботев Пловдив. Отнеха ми една детска мечта. Отидох в ЦСКА
Джони, ама ти верно ли?
Ако насила е накаран 84-85 да отиде в ЦСКА, защо преди Световното 98, когато не играеше редовно и решиха с Туньо и Емо да пориитат един полусезон не избра МЕЧТАТА си, а отново се върна в ЦСКА?
Вие 98 не бяхте още в Б група, нали ...
макар, че като се замисля - какво е Б група за една .... мечта
ПП: очаквам да прочета във форума, че Джон Ленън е бил запленен от играта на Ботев и Бийтълс са кръстили " Жълтата подводница" в чест на отбора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта