Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

XARHTNA
Контакти:

Re: САМО ЗА ЛЕВСКАРИ

Мнениеот XARHTNA » 13 сеп 2009 16:34

Абе едно не мога да разбера! Че сме зле, зле сме! Ама Йовов е единствения играч в отбора, който бележи голове! Може да изпуска ама и вкарва! За мен за гонене на първо място е Рок звездата Георги Христов! Колко още мача трябва да се провали за да се види, че нищо не става! Иначе е ясно! Къв е тоя Саша Симонович! Така ли налагаме младите?!?! Като ги пращаме под наем!Кокала поне ги пускаше момчетата, даваше им шанс и станахме шампиони! Ратко е вече достатъчно време в отбора и е недопустимо да правим такива детски грешки в защита и да сме толкова наивни отпред! Достанич ще си тръгне след дербито! Прасетата и те не са кой знае к'во но ако не го уговорят пак мача да е хикс те са фаворит! С две думи ние сме слаби отпред и направо трагични отзад! КАКВО РАБОТЯТ НА ТРЕНИРОВКА... НИЩО! А в Четвърътък се молете да паднем с 2-0 примерно, а не да отидем на 5-6...Рабех като не е във форма защо ИГРАЕ! После тоя смешник Ратко ми обяснява, че играели най-добре подготвените! Че Данчо Милиев и Генев изнесоха половината пролетен полусезон! И са млади! Батков уж изгони Велев, щото от школата само Генев бил излязал и не сме налагали младите...ми Ратко колко пъти го е пуснал, или Мариан Огнянов или Лъчо...въобще! По-добре да паднем в дербито щото с тоя сръбски мошеник нищо хубаво не ни чака! И да си ходи! В НИТО ЕДИН МОМЕНТ ПРИ ВЕЛЕВ НЕ СМЕ БИЛИ ЧАК ТАКАВА ТРАГЕДИЯ!Една загуба от Локото и това е! Иначе може нищо да не играехме, но печелехме! Във футбола резултата единственото, което има значение! Вече 5 мача поред слушам Гонзо как от следващия мач почваме да играеме...и той не става за нищо! Ако не се казвахме Левски, а примерно Спортист Своге щяхме да сме последни в А група...Единствената причина все още да бием е, че отборите ни се плашат! Само Локото не ни се плаши и ни мачка където ни хване! СМЕШНИЦИ СМЕ!

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: кой да е треньор на левски

Мнениеот bor-don » 13 сеп 2009 16:35

заклевам се, че от тук коментиращите най-много един или двама са ходили на тренировка на Левски. Аз ходя на почти всяка и мога да видя разликата. Ратко се старае адски много, опитва се да ги учи на много неща, а тъпите футболисти дори не схващат какво трябва да правят. По време на тичане не могат да се разберат кой в коя група да е, не знаят при упражненията къде да отидат, Достанич се вбесява, докато обяснява на всеки поотделно. Просто българските футболисти не са свикнали да правят тактически упражнения.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 13 сеп 2009 16:36

Ратко да не го пипат до 2011-а.
След него - Бардон.Даже отсега да почват да го подготвят.
Ех, мечти.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: САМО ЗА ЛЕВСКАРИ

Мнениеот baligo » 13 сеп 2009 16:37

swineubiec написа:защо всяка тренировка на ЛЕВСКИ е закрита :?: Какво тренират,как тренират или се събират само да се видят :?: :?: :?:

След като гледах вчерашния мач и аз почвам да се съмнявам, че цакат карти. Е, може и шах да играят интелектуалците.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 13 сеп 2009 16:40

maximalniq написа:Ае стига с тези смяни на треньори.Ще поживеем,ще видим как ще се справим в Лига Европа и на мача с ЦСКА.След тези мачове ще видим колко струва Ратко и по-важното ,колко струват футболистите!.Но е факт,че вече имаме 1 загубено дерби,но и едно спечелено и то с 3:1

Абе ти Славия за живи ли ги броиш? А дербито с Миньор Перник къде го забрави в такъв случай?
Достанич е доказан некадърник и смяната на Велев с него само влоши, а не подобри нещата. Не разбирам къде го виждат подобрението в играта на отбора Гонзо, Батков и Достанич.
Цялата работа започне не от освобождаването на Мъри, а от назначаването на Виливуц.
Второ - освобождаването както на Мъри, така и на Виливуц, така и на Велев стана в най-неподходящото време и по най-неподходящея начин.
Отбора изглежда отчайващо зле от мача в Баку и нищо не се прави да се изправи на крака. Обяснява се, че видите ли, контузени са Гаджев, Миланов, Рабех има проблеми и затова не ни върви играта.
Дениран Ортега да си го бяхме оставили в Овча купел направо преди две седмици.
Достанич идиот ли е, та държи Тасевски резерва?
Голямата промяна с връщането на Еньо Кръстовчев от дубъла при титулярите се оказа много шум за нищо - ми той пак си се разминава с топката по 5 пъти на мач.
Никой не връзва играта на отбора в центъра, ей там е работата. При Велев бразилците играеха много по-организирано и опасно. Зе Соарес беше къде -къде по-ефективен, Жоазиньо също.
Не става с трансфери на Йовов (32 г), Бардон (и той), Топузаков (и той там) и да се л ъжем, че се гради отбор. Симонович няма кво да го коментирам, той каквото имаше да даде, го даде когато му беше времето.
За какво ни е Рабех? Ми той за 3 седмици игра 2 важни мача и осра каквото можа - втория гол на Дебрецен го гледа много отблизо, а вчера направи дузпата. Рабех може и нарочно да ги върши тия неща, то е достатъчно веднъж само да сгрешиш на мач. Е го Каладзе, 2 автогола си набута в един мач, и никой не му каза че е нарочно, та на Рабех ли ще му вдигат мерника за дреболии?
Гошо Петков се държи много неадекватно напоследък, има навика при противникова атака да заема позиция извън вратарското поле, с което евентуално да реагира по-бързо ако преодолеят защитата пред него, и по този начин става лесен за прехвърляне. Справка - головете на Дебрецен и някои от мелетата в София.
Много често взехме да гледаме един и същ филм - играем слабо, бият ни като тъпан вече и на Герена, след което някой от тарторите казва "Следващия мач Левски ще изглежда по съвсем друг начин". И всъщност е прав - Левски играе все по-зле и по-зле. Върнете се и вижте какви са изявленията и коментарите след загубата от Дебрецен в София. Вижте, прочетете какво казват Йовов, Гонзо, Достанич... Щяхме да бием Дебрецен на реванша! Бардон беше върхът на спокойствието, за него беше малшанс. Абе тия само където не ни отнесоха с някоя петица още тук, той се точи за 2-0 на реванша.
Сега пак е същото - ще се промени отбора, играта, ще изглежда по друг начин. Глупости, няма да стане, всички добре го знаем.
За мен перфектният треньор за Левски в момента се казва Андраш Херцег. За съжаление следващите няколко месеца е зает с играта на Дебрецен в ШЛ. За разлика от Ратко, Херцег е вкарвал отбор в ШЛ. Дебрецен стои перфектно на терена, просто съм толкова изненадан унгарски отбор да играе такъв прост, ефективен и очарователен футбол.
И накрая - една поговорка от времето на треньорската кариера на Бекенбауер - Треньор, който много вика по време на мача, не си е свършил работата преди това.
Достанич бие дори Виливуц в това отношение.

Потребителски аватар
djikitaeca
Контакти:

Мнениеот djikitaeca » 13 сеп 2009 16:41

10 000 теми с подобна идея има.. прегледайте преди да пускате теми! То не бяха италианци , сърби , французи.. Батков няма да смени Достанич не го ли разбрахте?! Колкото и да не харесвам господин Достанич , Тодор му гласува доверие и ние няма какво да направим така че... :|
http://www.footballtipster-bg.com/ Най-добрият сайт за Футболни прогнози и новини!
Изображение

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 13 сеп 2009 16:44

Единсветното, което аз се чудя е що махнаха Кокала! Всмисъл...Ние сме 100000000000000000000000000000 пъти по-зле от колкото при него! При кокала много рядко правехме груби грешки в защита...а са да ни излязат и децата Виляреал пак ще ни правят смешни! bor-don аз не ходя на тренировки..Ратко може много да се старае ама какво от това?!!? Хората искат резултати! Аз също съм привърженик на това да му се даде още време просто щото ако Батков го смени ще бъде поредната простотия! Но паднем ли от чорбата дните му са преоброени! Мача ще бъде добре познатото "кърваво" 1-1! В което единия отбор ще играе докато вкара и после изведнъж другия ще натисне "мощно"...Само едно ще ви кажа! Това което в бг първенството наричаме футбол няма нищо общо с играта! А това е най-жалкия Левски който съм гледал!

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 13 сеп 2009 16:44

bor-don написа:заклевам се, че от тук коментиращите най-много един или двама са ходили на тренировка на Левски. Аз ходя на почти всяка и мога да видя разликата. Ратко се старае адски много, опитва се да ги учи на много неща, а тъпите футболисти дори не схващат какво трябва да правят. По време на тичане не могат да се разберат кой в коя група да е, не знаят при упражненията къде да отидат, Достанич се вбесява, докато обяснява на всеки поотделно. Просто българските футболисти не са свикнали да правят тактически упражнения.

Ами хващай свирката и помагай на Ратко, поне да те псуваме и тебе по форумите.

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 13 сеп 2009 16:45

XARHTNA написа:Единсветното, което аз се чудя е що махнаха Кокала! Всмисъл...Ние сме 100000000000000000000000000000 пъти по-зле от колкото при него! При кокала много рядко правехме груби грешки в защита...а са да ни излязат и децата Виляреал пак ще ни правят смешни! bor-don аз не ходя на тренировки..Ратко може много да се старае ама какво от това?!!? Хората искат резултати! Аз също съм привърженик на това да му се даде още време просто щото ако Батков го смени ще бъде поредната простотия! Но паднем ли от чорбата дните му са преоброени! Мача ще бъде добре познатото "кърваво" 1-1! В което единия отбор ще играе докато вкара и после изведнъж другия ще натисне "мощно"...Само едно ще ви кажа! Това което в бг първенството наричаме футбол няма нищо общо с играта! А това е най-жалкия Левски който съм гледал!

Абсолютно съгласен!

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Мнениеот moriente » 13 сеп 2009 16:47

Въпросът не е кой трябва да е треньор на Левски , а кой да новият собственик на Левски
За да се промени нещо в Левски трябва мустакатия п*дераст да се омете!
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Върни се в “Архив”