pi4ove nqma kakvo da se zablujdavame levski igrae slabo
s tezi igra4i tolkoz
i mislq 4e levski trqbva da se upravlqva ot 4ovek koito milee za otbora
a ne ot BAI GANIO(Batkob)
nqma selekciq nqma rezultati
s tiq futbolisti tolkova
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Не е проблема треньора , а Батков...
tprodanov написа:stefan_bg2 написа:Абе айде стига сега един мач голяма работа....станалото станало, гледаме напред и толкова
Така, като гледаш днешния мач, какво виждаш там, напред?
Виж какво. Те ако играчите не се стегнат и да вземат да потичат малко няма кой да ги накара...трябва им здраво юркане, а това за напред каквото дойде...като немогат, немогат....не сме ний виновни
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Re: Ицето Йовов??!?!
delpi написа:tprodanov написа:Днес се случиха по-важни неща всъщност. Случката в сектор А ми дава лъч светлина в живота. Колелото се върти, някои неща няма как да бъдат вечни, и една голяма простотия от Левски ще се премахне.
Да не си бил в А сектор? Да разкажеш какво точно е станало?
Не, не бях, в Б си бях. Някакъв малоумник от Локото е щял да изяде тупалките. Но сигнала е добър - много хора от Б се преместиха в А. Добро начало в много посоки.
-
- Контакти:
Re: Ицето Йовов??!?!
SAMP написа:windowpane написа:До всички кретени, които мразят Йовов:
Йовов е в пъти по- голям левскар от всички вас. Той е един от малкото интелигентни играчи в Левски. От началото на сезона той ни е най- силният играч. Вкарва в най- решаващите моменти. Днес, заедно със Зе бяха най- добрите за Левски. Въпреки,че при първото грешно отиграване публиката го грабва. Днес на стадиона все по- нарастващият брой безмозъчни комплексирани кретени там го освиркваха дори при неотиграването на безнадеждни топки, които и Юсеин Болт не би хванал. Въпреки това и въпреки вас той вкара страхотен гол в решаващ момент и беше най- добрият. Както и срещу Баку и Миньор.
Толкова за представянето му в последно време, а мисля, че няма смисъл да се спирам на това какво Йовов е дал на Левски през годините. Единственото обяснение, което мога да намеря за това ви отношение към него, е че сте болни мозъци, които просто си търсят отдушник на своите дълбоко вкоренени комплекси.
Лека нощ!
Прав си пич,сигурно и Сърмов е "нешлифован диамант" и му трябват 7-8 години за да разкрие потенциала си.Сега кажи,че Батков е номер едно понеже играхме в ШЛ![]()
Докато има такива мазохисти като теб, това ни чака.Пропуските на празна врата (6-7Іна сезон и постоянното спъване в топката не са важни нали?!?!?Ако те пусна и теб срещу Миньор и ти ще вкараш гол,ама срещу що-годе добър европейски отбор ще те разкрият напълно![]()
Аз искам добър Левски,кредита им на довери свърши,чакаме 3-4 години и нищо.Може и да не главния виновник,но при проблем в отбора горят тарторите,те трябва да поемат отг.,може и да е несправедливо но това са "правилата на играта".
Лека нощ
При проблеми в един отбор горят тарторите? Кога трябваше да си отидат Тоти от Рома тогава, Джерард от Ливърпул, Гигс и Скоулс от Ман Юн? Мислите ли, че те не са правили слаби мачове за отборите си? Хайде стига... При криза си отиват анонимниците, които нямат никакъв принос. Тези с приноса остават.
Подобни моменти имаше и в кариерата на Гонзо: човекът направи няколко по- слаби мача или дори само отигравания и веднага биваше грабнат от "разбирачите". Както и да е, Йовов ще ви опровергае с представянето си през този сезон.
Проблемът на Левски в момента не е Йовов- Йовов, Зе, Бардон и Гошо са едни от малкото ни активи към този момент. Трябва да си ги къткаме и уважаваме. Липсват ни качествени хора в центъра на халфовата линия, както и качествени централни защитници, които нямат проблеми с алкохола. Не, Сърмов не е нешлифован диамант, но е единственото, с което разполагаме като вариант. Можете да си го псувате колкото си искате, но какво от това- просто той няма алтернатива, което се видя и в днешния мач. С него беше зле, без него през второто полувреме стана още по- зле. Саша се стара, но остави огромна дупка в центъра и Локо мн по- лесно стигаше до нашата врата, понеже той просто не е такъв тип играч, какъвто е Сърмов.
Завършвам с това, че Йовов си е прав в крайна сметка: Кво толкова е станало? В едно нормално първенство не можеш да правиш 10 поредни победи все пак...
Абе и ние сме виновни. А и с юркане не става, това не е казарма.. Та има много поводи да се тръшкаме.
- stefan_bg2
- Контакти:
tprodanov написа:Абе и ние сме виновни. А и с юркане не става, това не е казарма.. Та има много поводи да се тръшкаме.
Дано да те оправдаят

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
groti написа:Жоре,отчасти си прав. Проблема ,че нямаме футболисти е Батков,обаче проблема,че тези които имаме не играят добре и не са у форма е треньора. Тъй че не мога да игнорирам "приноса" на Ратко за "прекрасната" ни форма.
Ти си луд бе,тия НЕМОЖАЧИ се доказаха при 4 трениора че са НЕМОЖАЧИ....
Към всички левскари във форума
Нека не правим трегедии от 1 слаб мач, наистина днес бяхме много слаби но ни предстоят изключително важни мачове с Виляреал ЦСКА и Черноморец ника застанем зад отбора си и го подкрепим във вечното дерби.Все пак не забравяите че сме фенове на Левски не на Батков или който и да било друг.
Re: Към всички левскари във форума
reebok написа:Нека не правим трегедии от 1 слаб мач, наистина днес бяхме много слаби но ни предстоят изключително важни мачове с Виляреал ЦСКА и Черноморец ника застанем зад отбора си и го подкрепим във вечното дерби.Все пак не забравяите че сме фенове на Левски не на Батков или който и да било друг.
1 слаб мач ? Трета поредна загуба от Локото , които кой където ги хване ги бие !

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Re: Евробойците са в катастрофално състояние!
124 написа:И ако за ЦСКА това е обяснимо-нов отбор,контузени играчи,при нас ситуацията е страшна!Такива безумни грешки и отигравания няма-Бардон все едно не е пипал топка 2 години!Не знам какво са правили 2 седмици,обаче аз съм потресен,не мога да повярвам!Като се насираш от Локо Сф и Пирин,къде си тръгнал другата седмица?Тази пауза,вместо да помогне,е върнала и двата отбора яко назад,няма никаква логика!Това,което гледах одеве е катастрофа,хич не ми се мисли в Испания какво ще е...Целият ми умерен оптимизъм се изпари за една вечер-и не от Локо,на тях това им е играта,а от тоталната безпомощност и липса на идея в сините-това не е истина!ЦСКА ги гледах,заедно с волейбола-там червените фенове ще коментират по-добре картината,но тя хич не е весела...И на волейбол ни набиха,изобщо лоша работа!Че ние първите мачове играхме три пъти по-добре,ЦСКА също,кво става не ми е ясно...
За цяла България сме Евроидиоти , само ти ли не си разбрал ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !