Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот tevez » 09 яну 2013 15:05

Левски и мениджърите на футболиста на Дуисбург Валери Домовчийски са разговаряли за завръщането на нападателя на "Герена". Това призна треньорът на сините Илиан Илиев, който заяви: "Мениджърът му вчера ми се обади. Нямахме време да обсъдим този въпрос, но ще го направим."

Sportal.bg се свърза с юношата на Левски, който заяви: "Аз нищо не знам. Не съм говорил днес с моя мениджър. Ще се зарадвам ако действително има интерес от Левски към мен. За мен е най-важно да играя. Съжалявам, че ви отговарям по този начин, но на този етап нямам информация къде ще продължа. В момента съм футболист на Дуисбург. Тук ситуацията е малко странна - веднъж казват, че съм им най-добрия футболист, а после не ме пускат да играя. За мен е важно да отида там, където ще играя", коментира Валери Домовчийски.

Всичко още е в начален етап, така че нищо не се знае.

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 09 яну 2013 15:07

Eminem написа:Само не знам за какво ни е Домовчийски при положение, че имаме Карвальо и Силва.

Домо и крило може да играе.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 яну 2013 15:08

Явно лятото ще има чистене - Гаджев и Йовов вероятно ще си идат , а за Домо съм твърдо ЗА :!: Може да играе по цялото нападение , доказан левскар , ще свърши работа във финалния спринт за титлата , въпроса е дали можем да му плащаме заплата каквато ще иска ?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 яну 2013 15:10

Успех на младите българчета, които подсилиха отбора днес! Надявам се, че ще ни донесат много радостни мигове със синята фланелка! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 09 яну 2013 15:12

Башлиев е много добър футболист обаче не му тръгна в Левски,а и трудно моежеш да пробиеш при Мулдер,познавам го добре ще ви пасне идеално.Херо пак се оказа голяма лисица пробута тоя връзкар Димов и си взе отличен бек!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 09 яну 2013 15:13

притесняваме обаче липсата на офанзивен халф, дано да вземем там качествен футболист.
За някои от постовете има много варианти, да му мисли треньора, това може и да го обърка - като ЦЗ могат сега да играят Милиев, Ели, Димов, Везалов, ако от четирима защитници не можеш да наложиш една централна двойка като хората с две резерви, то вината ще е на треньора.
Като ляв защитник могат да играят Ели, Пелето, Пинто, Старокин, пак има що годе избор. В дясно обаче пълна мъгла - ако Дъстли нещо даде фира с наказание или контузия (дано не) кого ще пратят в дясната зона? Най-много Пелето, или някоя дивотия като да върнат Рамос там :)
Желаещи за дефанзивни халфове - пак колкото щеш - Прохазка, Димов, Старокин, Пелето, Велев, Гаджев, офанзивни не виждам - или пак ще мъчат Гаджев и Йовов, евентуално Вутов там.
Избор на крила - що годе приличен - Милен Василев, Рамос, Ил.Йорданов
Нападатели - само двама - Силва и Карвальо
Два от проблемните постове - офанзивен халф и десен защитник (по-скоро негова резерва) не намират решение. Подозирам, че чужденеца, който навиват да дойде е Каядо.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 09 яну 2013 15:16

turbogena написа:
Middlesbrough написа::S

Какво бе ,баце Миро :?

Еми като имена мн слаба селекция :С , дано поне знаят какво значи синята фанелка и да се раздават на макс ... , но с такива играчи трудно ще пробием в Европа ...
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 09 яну 2013 15:17

Домо мозе да бъде перфектния плеймейкър

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2013 15:19

levski_shampion написа:Башлиев е много добър футболист обаче не му тръгна в Левски,а и трудно моежеш да пробиеш при Мулдер,познавам го добре ще ви пасне идеално.Херо пак се оказа голяма лисица пробута тоя връзкар Димов и си взе отличен бек!

Херо си е лисица отвсякъде.Има нюха да открива футболисти с потенциал и да ги развива.Един Балтанов например играе много добре при него,а всички знаем как беше при вас.Оновният проблем при нас е,че имаме над 50 милиона лева задължения и трябва да продаваме за колкото може повече :!: :!: :!:
Време е школата на Черноморец да продължи да изкарва таланти.Две момчета вече са част от първия отбор.Милчо Ангелов и Дрянов и двамата са на 17 години.Първият е машина 3 мача за младежкия национален отбор 3 гола и 2 за мъжкия отбор на Черноморец 2 гола срещу Спартак Плевен за купата 5/5 .Милчо и Десподов от Литекс са сочени за най-големите таланти на поста нападател в България.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 яну 2013 15:21

Parmalat написа:Херо си е лисица отвсякъде.Има нюха да открива футболисти с потенциал и да ги развива.Един Балтанов например играе много добре при него,а всички знаем как беше при вас.Оновният проблем при нас е,че имаме над 50 милиона лева задължения и трябва да продаваме за колкото може повече :!: :!: :!:
Време е школата на Черноморец да продължи да изкарва таланти.Две момчета вече са част от първия отбор.Милчо Ангелов и Дрянов и двамата са на 17 години.Първият е машина 3 мача за младежкия национален отбор 3 гола и 2 за мъжкия отбор на Черноморец 2 гола срещу Спартак Плевен за купата 5/5 .Милчо и Десподов от Литекс са сочени за най-големите таланти на поста нападател в България.

Дрянов го познавам. Има талант, дано го развие.

Върни се в “Архив”