Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди

Мнениеот blue magic » 12 сеп 2009 23:37

Кашчей написа:
tprodanov написа:Авторче, мноо си смотан бе! Баси провокатора жалък!

Проданов, изпускаш си нервите още от първата загуба.
Гонзо какво целеше с това показване на часовника си пред съдията, като би трябвало да е наясно чий часовник дава начало и край на един мач.. дори и на мачовете на Левски?!?

Като загубите и все съдията ви е виновен.В този мач имахте малшанса да уцелите 2 греди, които можеха да са и голове и тогава съдията щеше да е добър.Виж, за недадената дузпа и неизгонването на Рабех.. какво ще кажеш?А за безумното скачане на Петков с крака срещу нападател, след като е хванал вече топката и противникът не го атакува?
Ей затова ще ви бият като брашнян чувал в Европа, защото ви се прощават явни изцепки у нас и си мислите, че така ще е винаги и навсякъде!

Говориш безмислици! Никой не е посочил съдията за виновник. Просто накрая свири по рано с което нормално ни вбеси. И като стана въпрос за недадени дузпи аз се сетих точно такава дузпа в мача ви с Пирин днес.
Именно вие ползвате съдиите за оправдание - спомнете си неотдавна на Панчарево прожектирахте пред журналисти съдийски грешки "ощетили" ЦЕЦА.
Впрочем не съм те визирал теб като "селянин", но щом се припознаваш като такъв - нямам нищо против! :)
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 сеп 2009 23:37

Кашчей написа:
blue magic написа:Че даде сигнала по рано - даде го. А че човек може да си изпусне понякога нервите - съвсем нормално е.
И вместо разни селяни да коментират ГОНЗО какъв бил по добре те да се погледнат какви са!

О, коментарите са запазена марка само за "граждани" :mrgreen:
Много отрано започна да си изпуска нервите спортно-техническият директор, чиято работа не е да коментира съдиите, още по-малко пък да им иска сметка за решенията.

ПП-Когато някой нарече друг, когото не познава, "селянин", веднага ми става ясно колко багаж има на втория етаж.

Да, бързото категоризиране е типично за малоумници вероятно. В този смисъл, ти с това веднагическо изясняване май също влизаш в категорията :mrgreen:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Не е проблема треньора , а Батков...

Мнениеот delpi » 12 сеп 2009 23:38

groti написа:Жоре,отчасти си прав. Проблема ,че нямаме футболисти е Батков,обаче проблема,че тези които имаме не играят добре и не са у форма е треньора. Тъй че не мога да игнорирам "приноса" на Ратко за "прекрасната" ни форма.

... сега ще чуем коментари ... подотовката на Левски не е направена правилно, Велев е виновен на моментното състояние на отбора...

Да ама Кокала ако не друго поне като забележеше грешките си правеше точните смени и побеждавахме.
Сигурен съм, че ако сега попитам Ратко, с каква схема играеше отбора в края на мача и кой играч къде играеше, няма да може да ми каже. Пълен хаос в играта ни!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 12 сеп 2009 23:38

Ако сте толкова бързи, колкото тези пичове: http://vbox7.com/play:27f66407&al=1&vid=315223, наистина Гонзо има основания да е недоволен. Ама вие не сте... Така че, правете си изводите! :lol: :lol: :lol:
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 12 сеп 2009 23:41

Еми то .. пак Батков е виновен.. то ние в момента правиме физическа подготовка половина едвам ходеха... особено Симонович.. той вместо да смени треньора накрая на първенството го смениха тогава когато ни почнаха мачовете Велев не направи никаква подготовка.. и сега когато трябваше вече да са добре подготвени те сега тичат.. и всичко е прекалено уплетено , но не знам как ще искараме до зимния трансферен прозорец с тези играчи , ако се контузи още някой трябва да играем с юношите сигурно.. а ако смениме треньора ще дойде или Херо или Мъри 400% сигурно е!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Батков да връща Сираков или...

Мнениеот soilwork » 12 сеп 2009 23:42

yasen написа:Батков да даде цялата власт в ръцете на Сираков, ЦЯЛАТА. А Батков да идва да гледа само мачовете и да дава пари за трансфери, когато му поискат. Това е верния път, според мен!
Еми той това прави човека :lol: Жоазиньо и Зе ви купи,Карлос също,мароканския Бекенбауер,Бензукан...след това Мъри му даде списъка с футболистите които не желае в Левски-Топчо,Мечо,Бардон,Бижутера...много къса памет имате!! След това пък се принуди да ви ги връща обратно :) Абе за вас няма угодия

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Евробойците са в катастрофално състояние!

Мнениеот dreben23 » 12 сеп 2009 23:43

Лацио-Ювентус 0-2 и тва, ако не е нок аут здраве му кажи! Е, хайде ще си мечтаем за вечното дерби в ЛЕ , нали? ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 12 сеп 2009 23:43

delpi написа:
groti написа:Жоре,отчасти си прав. Проблема ,че нямаме футболисти е Батков,обаче проблема,че тези които имаме не играят добре и не са у форма е треньора. Тъй че не мога да игнорирам "приноса" на Ратко за "прекрасната" ни форма.

... сега ще чуем коментари ... подотовката на Левски не е направена правилно, Велев е виновен на моментното състояние на отбора...

Да ама Кокала ако не друго поне като забележеше грешките си правеше точните смени и побеждавахме.
Сигурен съм, че ако сега попитам Ратко, с каква схема играеше отбора в края на мача и кой играч къде играеше, няма да може да ми каже. Пълен хаос в играта ни!

Мда има нещо вярно и тук.. особено Христов като влезна и аз не знаех с каква схема играем...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 сеп 2009 23:47

blue magic написа:Говориш безмислици! Никой не е посочил съдията за виновник. Просто накрая свири по рано с което нормално ни вбеси. И като стана въпрос за недадени дузпи аз се сетих точно такава дузпа в мача ви с Пирин днес.
Именно вие ползвате съдиите за оправдание - спомнете си неотдавна на Панчарево прожектирахте пред журналисти съдийски грешки "ощетили" ЦЕЦА.
Впрочем не съм те визирал теб като "селянин", но щом се припознаваш като такъв - нямам нищо против! :)

Амии.... аз също коментирах Гонзо и поведението му, значи попадам в графата "селяни", които не трябва да коментират :mrgreen:
Второ:
Показваш типичното мислене на привърженик на един от двата "миропомазани" отбора у нас, за които всеки, който не е от техния отбор е от противниковия- елементарно, но силно разпространено мислене.
Трето:
Научете се най-сетне да губите и да не обвинявате постоянно съдиите, когато загубите.Казвам го за трети път, че единстеният верен часовник е този, на главният съдия;нито на таблото, нито на треньора, нито на Гонзо часовникът не е по-верен.Освен това, съдията не е длъжен да свири продължението точно на секундата.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 сеп 2009 23:47

delpi написа:

Така е делпи. Велев беше виновен за контузиите на Гаджев,Жо,за лошата подготовка (от 2 седмици !!!!) , затова,че даже пуснал Зе,като бек в контрола !!! Как може?! Истината е ,че Велев беше далеч от треньора,който заслужаваме,но беше с класа над Ратко. Същото се отнася и за Дедо Боре.
110 години любов!

Върни се в “Архив”