Иво Тонев празнува рожден ден 03.01.2013 г
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: Иво Тонев празнува рожден ден 03.01.2013 г
ЧРД на Иво Тонев! Нека разсъждаваме мъничко по-сериозно...Това, че не е левскар по рождение, няма по никакъв начин да го прави по-малко уважаван от други УЖ левскари "от деца". Важни са делата. С парите на Чорни беше прекалено лесно. Всеки един от нас можеше да ръководи Левски, да пуши пури и да си строи параклиси във вилаета в Драгалевци (примерно). А да не е уредил да се измаже и една стена на Герена...Имали сме успехи...Да, и ще имаме отново. Важното е да не се лъже и краде...
В личен план му желая да бъде жив и здрав и той и неговите близки.
В професионален план мисля, че Левски има нужда от по-добър ръководител и по тази причина ще съм доволен, ако скоро видя оставката му.
В професионален план мисля, че Левски има нужда от по-добър ръководител и по тази причина ще съм доволен, ако скоро видя оставката му.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- White Fang
- Контакти:
Малко късно, ама....
ЧРД, г-н Тонев! Пожелавам ви по-бързо да си дигнете чукалата и вън от Левски!
ЧРД, г-н Тонев! Пожелавам ви по-бързо да си дигнете чукалата и вън от Левски!
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
-
- Контакти:
абе шмъркачи, колкото единия ни строи магистралите , толкова и другия стадиона. Доживяхме през 21 век да имаме партиен секретар в клуба. Май функциите са му само да плаща на 200 човека от Б сектор и да контролира разпределението на парите (на къде само той си знае)
Жив и здрав да е Тонев! Архив на темата!