Еми както виждаш съм за Иниеста. През 2010-а бях за Шави. Но кой ще е носител на ЗТ не зависи от мен, теб или някой друг форумен потребител, а от капитаните и треньорите на националните отбори.
От настоящата тройка искам Иниеста да получи отличието, но ми е ясно, че няма да е той. И след като остават Меси и КР определено по-добре да е аржентинеца, заслужава я много повече от португалеца. Както казах това отличие е за най-добрият, а не за тоя, който е спечелил най-много трофеи. Меси е по-добър от португалеца, та избора ми е логичен
Е то по тая логика Зидан трябва да има колко златни топки ???????Та той на стари години 2006 на световното - скри топката на всички млади и големи "звезди"...Роналдо оригинала беше с класи над другите нападатели ,ама да има 3/4 златни топки ???
Футболът е колективен спорт и във всеки отбор има играч който се отличава и дори и да не е най-добрият според всеобщото мнение,ако е бил полезен за отбора си и е спечелил трофеи - заслужава Златната топка
МЕСИ 2010 Интер го би,на световното бе размазан от Йозил,Мюлер.Кедира и т.н....и накрая Златна топка защото бил най-добрият футболист индивидуално ...Е ние да не сме започнали да гледаме футбол заради МЕСИ или Барселона,има и друг футбол по света,има и други играчи/отбори които постигат успехи
Златната топка е футболно отличие и МЕСИ/Барселона не са целият футбол и никога не са били ...да най-добрият отбор в последните години и един от най-великите за всички времена ,но има и друг футбол
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]