megan fox написа:Еми щях да кажа да се хванете за тоя сезон, ама те тия от Челси вече отпаднаха от ШЛ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,може спокойно да дишаш,че тая година няма как да ви отстраниме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Еми щях да кажа да се хванете за тоя сезон, ама те тия от Челси вече отпаднаха от ШЛ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
megan fox написа:Sardukar написа:Явно много ви е заболялоСигурно е ужасно гадно да те бият и единствените оправдания, които може да измислиш да са късмет, "гадна" тактика и безперспективен успех
![]()
Ти ни кажи как е - очевидно по-добре знаеш от нас, ние поне без проблеми минаваме груповата фаза!
Sardukar написа:Може да се хванем на бас, че и след 10г. няма да имате победа с/у ЧЕЛСИ в ШЛ 11на11
GGMU_forever написа:Златната топка този път е за Роналдо.Той просто направи супер сезон 11/12.Помогна за спечелването на титлата.Миналата година той взе златната обувка,а Меси взе златната топка заради титлите с Барса.Сега се случва обратното.
megan fox написа:GGMU_forever написа:Златната топка този път е за Роналдо.Той просто направи супер сезон 11/12.Помогна за спечелването на титлата.Миналата година той взе златната обувка,а Меси взе златната топка заради титлите с Барса.Сега се случва обратното.
Приноса на КР за титлата на РМ е неоспорим и все пак ЗТ е за Меси. По принцип би било хубаво да я получи Иниеста - все пак защити европейската си титла с Ла Фурия, бе избран за най-добър играч на ЕП, приноса му е безценен и за Барса, факт е, че миналият сезон, докато Андрес бе контузен имахме големи затруднения, но предвид, че капитаните и треньорите на националните отбори няма да я дадът на него, то Меси заслужава отличието повече от КР. ЗТ е отличие за това кой е бил най-добър, а не кой е спечелил повече трофеи. Меси дори и да не спечели нито един трофей пак си остава по-добър от португалският си колега.
manwins написа:Извинявай,но Меси винаги ли трябва да я взема ЗТ.Не може така.Аз вече имам чувството,че ЗТ е нагласена. Как може 4 ЗТ да искате,да му дадат.Пък и чух,че май Фалкао ще участва вместо Иниеста.КР7 винаги ползва различно за да мине през съперника си,а Меси винаги прави едно и също.То това неговото не е финт,никаква техника.Аз съм на това мнение.
manwins написа:megan fox написа:GGMU_forever написа:Златната топка този път е за Роналдо.Той просто направи супер сезон 11/12.Помогна за спечелването на титлата.Миналата година той взе златната обувка,а Меси взе златната топка заради титлите с Барса.Сега се случва обратното.
Приноса на КР за титлата на РМ е неоспорим и все пак ЗТ е за Меси. По принцип би било хубаво да я получи Иниеста - все пак защити европейската си титла с Ла Фурия, бе избран за най-добър играч на ЕП, приноса му е безценен и за Барса, факт е, че миналият сезон, докато Андрес бе контузен имахме големи затруднения, но предвид, че капитаните и треньорите на националните отбори няма да я дадът на него, то Меси заслужава отличието повече от КР. ЗТ е отличие за това кой е бил най-добър, а не кой е спечелил повече трофеи. Меси дори и да не спечели нито един трофей пак си остава по-добър от португалският си колега.
Извинявай,но Меси винаги ли трябва да я взема ЗТ.Не може така.Аз вече имам чувството,че ЗТ е нагласена.Как може 4 ЗТ да искате,да му дадат.Пък и чух,че май Фалкао ще участва вместо Иниеста.КР7 винаги ползва различно за да мине през съперника си,а Меси винаги прави едно и също.То това неговото не е финт,никаква техника.Аз съм на това мнение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта