Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blue.lagoon

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот blue.lagoon » 07 яну 2013 12:17

Ето бре. Взимаме вратарчето на Ботев Вр. ;)
Да си горски е съдба,призвание и карма. За да си горски не ти е нужна гора. Стига ти и манталитета.

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 07 яну 2013 12:22

Това с Мишо Иванов мисля, че ще е добра сделка :roll:

[offtopic]Ръководството на Левски е на път да привлече Михаил Иванов от Ботев Враца, научи Гонг. Ако сделката стане факт, конкуренцията на вратарския пост в Левски ще се увеличи значително.

През последния полузесон Мишо Иванов защитаваше цветовете на Ботев Враца. Именно с изявите си в този тим, вратарят направи силно впечатление. Иванов запази вратата си суха в 6 мача и допусна само девет попадения в двубоите, които записа.

Любопитно е, че Иванов е юноша на Левски, но се изгражда като професионален футболист в Италия. Там вратарят стигна до договор със Сиена, но така или иначе не успя да дебютира в Серия А. Въпреки това той може да се похвали с няколко срещи на пейката в елита на италианския футбол.

На два пъти клубът от Тоскана го отдаваше под наем в други италиански състави. Най-напред Мишо Иванов пазеше във Фоджа, където работеше под ръководството на чеха Зденек Земан, който сега е старши треньор на Рома.

Преди да се върне в България Иванов защитаваше цветовете на Пиаченца. Куриозно е, че за кратко вратарят беше в ЦСКА, но „армейците“ не го ангажираха.

Очакваният нов вратар на Левски е висок 185 сантиметра. Той е роден на 7 август 1989 година в София.[/offtopic]
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 07 яну 2013 12:47

Така като гледам според слуховете яко залагаме на родното - Мишо Иванов,Миленчо, Росен Колев ... Не ми вдъхват достатъчно вяра такива попълнения с изключение на вратаря ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 яну 2013 13:09

emilio написа:Това с Мишо Иванов мисля, че ще е добра сделка :roll:

[offtopic]Ръководството на Левски е на път да привлече Михаил Иванов от Ботев Враца, научи Гонг. Ако сделката стане факт, конкуренцията на вратарския пост в Левски ще се увеличи значително.

През последния полузесон Мишо Иванов защитаваше цветовете на Ботев Враца. Именно с изявите си в този тим, вратарят направи силно впечатление. Иванов запази вратата си суха в 6 мача и допусна само девет попадения в двубоите, които записа.

Любопитно е, че Иванов е юноша на Левски, но се изгражда като професионален футболист в Италия. Там вратарят стигна до договор със Сиена, но така или иначе не успя да дебютира в Серия А. Въпреки това той може да се похвали с няколко срещи на пейката в елита на италианския футбол.

На два пъти клубът от Тоскана го отдаваше под наем в други италиански състави. Най-напред Мишо Иванов пазеше във Фоджа, където работеше под ръководството на чеха Зденек Земан, който сега е старши треньор на Рома.

Преди да се върне в България Иванов защитаваше цветовете на Пиаченца. Куриозно е, че за кратко вратарят беше в ЦСКА, но „армейците“ не го ангажираха.

Очакваният нов вратар на Левски е висок 185 сантиметра. Той е роден на 7 август 1989 година в София.[/offtopic]

Дано да му се даде да пази в мачовете за купата независимо от съперниците. А не да го закотвят на пейаката и да се чак контузия или наказание на Пламен (да не дава Господ)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 яну 2013 13:49

milen.hristov написа:Дано да му се даде да пази в мачовете за купата независимо от съперниците. А не да го закотвят на пейаката и да се чак контузия или наказание на Пламен (да не дава Господ)

Пламен Илиев може и да бъде продаден.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 яну 2013 14:11

Не мисля, че Пламен Илиев ще го продадат СЕГА. Хубаво, е че вземаме Мишо Иванов, дано му дадат шанс за изява. Росен Колев не е лош футболист.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 07 яну 2013 14:42

blue.lagoon написа:Абе какъв Росен Колев бе? Та на тези от морето с него и със Сашо -централния им вкараха 132 гола есента. Само ние им сложихме осмица в два мача. Това ще е тотален гаф.

И аз точно за това си мисля. Ако беше токова добър в тандем с проекто-национала Ал.Александров, Черно море трябваше да имат една от най-стабилните защити. Лично мен Росен Колев с нищо не ме е впечатлил в мачовете в които съм го гледал. Предпочитах Терзиев от Черноморец.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 яну 2013 14:56

blue.lagoon написа:Ето бре. Взимаме вратарчето на Ботев Вр. ;)

Това е хубаво, че идва в по-голям отбор и в същото време лошо за него, че от титуляр отива на пейката, а пейката не е място на което може да се развива, а на него му трябват мачове с оглед възрастта му ;)
Изображение

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 07 яну 2013 15:03

plamenst7 написа:
blue.lagoon написа:Абе какъв Росен Колев бе? Та на тези от морето с него и със Сашо -централния им вкараха 132 гола есента. Само ние им сложихме осмица в два мача. Това ще е тотален гаф.

И аз точно за това си мисля. Ако беше токова добър в тандем с проекто-национала Ал.Александров, Черно море трябваше да имат една от най-стабилните защити. Лично мен Росен Колев с нищо не ме е впечатлил в мачовете в които съм го гледал. Предпочитах Терзиев от Черноморец.

Сега погледнах статистиката. За 15 мача в А група Черно Море има допуснати 21 гола или средно по 1.4 гола допуснати на мач. Това за отбор от класата на морето си е доста добре според мене...... :) :) :)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 яну 2013 15:25

Защитникът на Левски Александър Башлиев е почти сигурно ново попълнение на Черно море. 23-годишният бранител играе като десен бек, но може да се справя и като ляв краен бранител.

При "сините" Башлиев премина през есента на 2011-а година. Той е Юноша на Пирин Благоевград.

Все още продължават преговорите между Черно море и Левски за привличането на Симеон Райков.

Върни се в “Архив”