Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

DaSyth
Контакти:

Re: Това не е ЛЕВСКИ

Мнениеот DaSyth » 12 сеп 2009 20:55

Много сте забавни,СИНковци :) :) Само до преди час злорадствахте,чак модераторите заключиха темата ви за Пирин-ЦСКА.Няма страшно-в четвъртък ще биете-център,поне 5,6 пъти :lol: После идва следващия уикенд!!

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 12 сеп 2009 20:55

Голям фен съм на ЛЕВСКИ и никога няма да се отрека от отбора но в момента са абсолютно безобразни като игра. Немога да си обясня как може да нямаш стимул за победа???? още първото полувреме трябваше да изорат терена и да си решат мача а те след 15-тата мин дадоха инициативата и повече не се върнаха в мача. Истината е че мустака спести пари и не взе класен нападател, вижда се че създаваме някакви положения а няма кой да реализира.... ужас, просто сме трагични. Не ми се мисли колко ще отнесем от Виляреал.
Последна промяна от gun175 на 12 сеп 2009 20:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 12 сеп 2009 20:56

Естествено, че не е Левски - чужденците са повече от българите, а от българите няма нито един юноша на клуба.Определено грешен състав.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

kalimeno
Контакти:

Мнениеот kalimeno » 12 сеп 2009 20:57

Не мога да ви разбера вие толкова ли сте залюхани.Нито миналата година нито сега резултата е важен .Това са си врътки на Борат с Гигов От тея два мача са изкарали сума ти пари.И тази година Левски е шампион .Какво се правите на ударени.

Потребителски аватар
T_E_O
Контакти:

Мнениеот T_E_O » 12 сеп 2009 20:57

И това което видях срещу Пирин не беше ЦСКА,но това е футбола сажалявам ви за пореден път защото самочувствието ви е голямо,а покритието му го няма.!!

Потребителски аватар
svetkavica*ultras
Контакти:

Мнениеот svetkavica*ultras » 12 сеп 2009 20:58

Така ще е докато в отора играят мангали от кол и въже сбирани.Къв е тоя циганин бензукан бе,че той не може да спира топката,ами печката дениран кво прави в състава,трагедия!Къде са юношите,дето от десет години говорят че щели да са грънбака на отбора?Пак питам:на кого са нужни тея скъпоплатени манговци,араби и т.н.,като ше падат наред да падат с юноши поне.
"We must secure the existence of our people and a future for white children"
http://www.bars.ucoz.com

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 12 сеп 2009 20:58

Не ми се мисли какво ще става във четвъртак ако не ни отнесат със петица най-малко мога да кажа че ще съм доволен от мача.През седмицата много ланка треньора че ще залага на юношите на клуба а какво става като дойде мач,пак една камара пенсии.Аз също бях против ВЕЛЕВ ама не съм отричал че той почна да пуска ИВАН ЦАЧЕВ И ВИКТОР ГЕНЕВ.От тоя Ортега не виждам никакав смисал докога ще чакаме ТАБАКОВ да се появи за първия отбор титуляр.За треньор предлагам БАТКОВ ДА СЕ ЗАМИСЛИ ЗАЩО НЕ ПОКАНИ НИКОЛАЙ ИЛИЕВ единствения българин завършил треньорската школа във Куверчано ИТАЛИЯ.
Последна промяна от donpacko на 12 сеп 2009 21:01, променено общо 1 път.

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 12 сеп 2009 21:00

а смисъл от топузаков има ли ..!!! ники илиев не може има проблем със сърцето и не му дават лекарите , иначе е перфектен

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 12 сеп 2009 21:01

donpacko написа:Не ми се мисли какво ще става във четвъртак ако не ни отнесат със петица най-малко мога да кажа че ще въм доволен от мача.През седмицата много ланка треньора че ще залага на юношите на клуба а какво става като дойде мач,пак една камара пенсии.Аз също бях против ВЕЛЕВ ама не съм отричал че той почна да пуска ИВАН ЦАЧЕВ И ВИКТОР ГЕНЕВ.От тоя Ортега не виждам никакав смисал докога ще чакаме ТАБАКОВ да се появи за първия отбор титуляр.За треньор предлагам БАТКОВ ДА СЕ ЗАМИСЛИ ЗАЩО НЕ ПОКАНИ НИКОЛАЙ ИЛИЕВ единствения българин завършил треньорската школа във Куверчано ИТАЛИЯ.

И аз съм за Ники Илиев, но е прекалено умен ход за да се сети някой да го направи.
Но го има и другото - може пък Достанич да влезе в час, все пак му се плаща за резултати.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 12 сеп 2009 21:02

DaSyth написа:Много сте забавни,СИНковци :) :) Само до преди час злорадствахте,чак модераторите заключиха темата ви за Пирин-ЦСКА.Няма страшно-в четвъртък ще биете-център,поне 5,6 пъти :lol: После идва следващия уикенд!!

И аз така мисля :)

Върни се в “Архив”